PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628169}
8,0 9,1 tys. ocen
8,0 10 1 9099
Dishonored
powrót do forum gry Dishonored

8/10

ocenił(a) grę na 8

Pomysł dobry post apokaliptyczny w twej sferze jest sporo wy#ebanych gier w które grałem i tutaj zaznałem miłej niespodzianki gra mam wrażenie z pomysłu zaczerpnięta za pewne z Syberia 1 i 2 ale to takie moje domysły.W każdym razie jak na razie Fallout jest dla mnie KIng Crimson.

użytkownik usunięty
DIDASKALIA

Możliwe, że to wszechwiedzący nadczłowiek, który wie lepiej od twórców co znajduję się w ich grze ;p Powinniśmy mu natychmiast pozwolić rządzić, bo szkoda, by taki najwspanialszy umysł naszych czasów się zmarnował ;p powinniśmy mu paść do kolan i prosić o wybaczenie, że mieliśmy czelność się z nim spierać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Zapomniałeś dopisać :

"błagam urośnij"

ocenił(a) grę na 8
DIDASKALIA

ssij mi druta

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Czy to wyznanie miłości Sylwestrze?... Musze Cię rozczarować Kapro-Homosiu ale jestem w 100% Heteroseksualistą.

ocenił(a) grę na 8

Analfabeto naucz się czytać recenzje gier.

użytkownik usunięty
sylwester_3

Ta recenzja, którą wklejasz jest po prostu kiepska i zawiera nie prawdziwe informacje. Pogódź się z tym, bo udowodniliśmy Ci to nie raz :)

ocenił(a) grę na 8

Nie rób z siebie idioty ok?. Może zaraz powiesz ,że gazety kłamią i telewizja też.Weź człowieku zakceptuj w końcu prawdę.

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Ha ha ha , teraz to już nie wytrzymałem. Oto głos rozsądku: łykaj każde gówno z mass mediów i wyłącz własne myślenie. Pozdrawiam Cię sylwuś. Życzę powodzenia w życiu.
Poniżej wielokrotnie już wspominany przekaz do Ciebie:

"Jeśli w kolejnej recenzji napiszą żebyś zjadł (to co w tobie najlepsze) czyli własne fekalia, to pozostaje mi tylko życzyć smacznego..."

ocenił(a) grę na 8

dziecko popisz sobie z didadebilem to twój poziom.

użytkownik usunięty
sylwester_3

Oj Sylwuś nie irytuj się. Uspokój się, wiem, że miałeś ciężki dzień w szkole podstawowej, ale nie martw się jak się przyłożysz to wreszcie zdasz do drugiej klasy :) Trzymamy za Ciebie kciuki :)

ocenił(a) grę na 7

Podobno sylwester sam na siebie zarabia. Trudno uwierzyć, że w Remondis zatrudniają Cyganów...

ocenił(a) grę na 8

Dałeś się złapać jak kur#wa pod latarnią

użytkownik usunięty
sylwester_3

Słuchaj udowodniliśmy ci, że nie masz racji i jesteś ograniczony to wszystkich bluzgasz. Jesteś debilem, który nie umie przyznać się do błędu. Rozmowę uważam za zakończoną.
Pozdrawiam! :)

ocenił(a) grę na 8

Bardzo dobrze, bo k#rwa już takich idiotów jak ty to nie przetrawię.Poddałeś się bo nie masz racji zupełnie, nawet nie wiesz o co chodzi a piszesz.
Pomysł dobry post apokaliptyczny w twej sferze jest sporo wy#ebanych gier w które grałem i tutaj zaznałem miłej niespodzianki gra mam wrażenie z pomysłu zaczerpnięta za pewne z Syberia 1 i 2 ale to takie moje domysły.W każdym razie jak na razie Fallout jest dla mnie KIng Crimson.

ocenił(a) grę na 8
sylwester_3

http://www.purepc.pl/gry/recenzja_dishonored_pc_miks_bioshock_deus_ex_i_half_lif e_2?page=0%2C4
Poczytaj, a jak ktoś nie grał to pisze takie gówno jak ty.

użytkownik usunięty
sylwester_3

"Projektanci mówią, że to gaslamp fantasy, czyli steampunk z elementem magicznym, jednak wśród swoich inspiracjach musieli mieć miasta z okresu rewolucji przemysłowej, nieco epoki wiktoriańskiej albo antyutopii " recenzja na polygamia
I kto tu jest debilem? Klimat uniwersum Dishonored to steampunk z magią co przyznają sami projektanci. Chyba nie sądzisz, że wiesz lepiej od nich?
Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 8

Cytuje wyrwane z kontekstu : Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna postapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków

użytkownik usunięty
sylwester_3

Tylko, że to co ja napisałem jest to przedstawienie opinii samych twórców gry. "Projektanci mówią, że to gaslamp fantasy, czyli steampunk z elementem magicznym" Projektanci sami tą grę stworzyli, więc chyba wiedzą najlepiej. Na pewno lepiej niż jakiś kiepski recenzent :)

użytkownik usunięty
sylwester_3

"Dishonored is mostly a stealth game, where you play a kind of assassin, in a somewhat steampunk city. " recenzja na pcgamer.com
I już mam dwa argumenty na Twój jeden żałosny.

ocenił(a) grę na 8

Ty chyb a kolejnym idiotą jesteś
Cytuje wyrwane z kontekstu : Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna postapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków

ocenił(a) grę na 8

Uw ogóle grałeś ?

użytkownik usunięty
sylwester_3

Tak grałem i ukończyłem. Cytujesz tylko jeden tekst cały czas ja już Ci napisałem dwa cytaty w tym jeden nie z polskiego portalu.

ocenił(a) grę na 8

No i co nadal uważasz,że masz racje ?

użytkownik usunięty
sylwester_3

Tak, Dishonored to steampunk z magia. Nie ma tam ani grama post apokaliptycznej atmosfery.

ocenił(a) grę na 8

Cytuje wyrwane z kontekstu : Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna pos tapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków

ocenił(a) grę na 8

Weź już nie pisz idioto bo to tak ja byś napisał,że Fallout też nie był post apokaliptyczną grą.

użytkownik usunięty
sylwester_3

Jaka apokalipsa była w Dishonored?

użytkownik usunięty
sylwester_3

I widzisz ja normalnie przedstawiam swoje zdanie, a Ty od razu bluzgasz. To dowód, że nie umiesz dyskutować.

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Jaka Apokalipsa wydarzyła się w Twojej głowie?

ocenił(a) grę na 8

no bo taki złożyłem idioto

użytkownik usunięty
sylwester_3

Dishonored to steampunk z magią. Mogę Ci wysłać wiele tekstów, które to potwierdzają. Ty wysyłasz ciągle tylko jeden.

ocenił(a) grę na 8

Nie pisz tutaj i nie wklejaj nic.

ocenił(a) grę na 8

Jeżeli nie umiesz czytać

użytkownik usunięty
sylwester_3

Ty nie umiesz czytać co ktoś napisał i nie umiesz przyznać się do błędu. Ile Ty masz lat? Jeśli więcej niż 10 to chyba masz problemy ze sobą :) bo tylko dziecko potrafi bluzgać na kogoś kto ma inne zdanie

ocenił(a) grę na 8

Cytuje wyrwane z kontekstu : Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna pos tapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków

użytkownik usunięty
sylwester_3

Ponawiam pytanie: Jaka apokalipsa była w Dishonored?

ocenił(a) grę na 6
sylwester_3

http://pl.wikipedia.org/wiki/Fantastyka_postapokaliptyczna - wiki się przydaje.
Postapokaliptyczna, czyli dziejąca się po apokalipsie, którą może być np. wybuch bomby atomowej, zlodowacenie, uderzenie komety itp.
Tymczasem w świecie Dishonored panuje zaraza, plaga szczurów i większość ludzi jeszcze nie wyginęła? Mam rację?
Świat Dishonored to alternatywna wiktoriańska Anglia XIX w. z domieszką magii. Podobny klimat panuje w serii Thief.
Taki klimat nazywa się steampunk - http://pl.wikipedia.org/wiki/Steampunk
Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśniło.

kaioken26

Nie łudź się że coś z twojego komentarza wyniknie bo:
"Cytuje wyrwane z kontekstu : Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna pos tapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków"
I WOGULE TO IDIOTOM JESTES RZAL :///

ocenił(a) grę na 8

kolejny kulawiec prze debil pogadaj z disdebilem wyjaśni ci.

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Porozmawiaj z sedesem, macie wiele wspólnego.

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Powtarzam pytanie, na które nie odpowiedziałeś:

Jaka apokalipsa wydarzyła się w Dishonored ?

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Próbujesz może jeszcze raz przejść grę, żeby sprawdzić jaką apokalipsę przegapiłeś?

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Nie poddawaj się. Już prawie nas przekonałeś.

ocenił(a) grę na 8
DIDASKALIA

Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna postapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków m.in.: totalitarny ustrój wzorowany na Cesarstwie Rzymskim, tajemniczą plagę dziesiątkującą ludzkość czy systemy zabezpieczeń inspirowane dokonaniami Nikola Tesli. Jednym słowem o uniwersum - miodzio!

sylwester_3

Co gość się zna!

ocenił(a) grę na 8
DrBrzezina

Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna postapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków m.in.: totalitarny ustrój wzorowany na Cesarstwie Rzymskim, tajemniczą plagę dziesiątkującą ludzkość czy systemy zabezpieczeń inspirowane dokonaniami Nikola Tesli. Jednym słowem o uniwersum - miodzio!

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Co chcesz tym udowodnić Sylwestrze? Dalej upierasz się przy "postapokaliptycznej atmosferze" Dishonored?

ocenił(a) grę na 8
DIDASKALIA

Sorry chłopaki ale nie wiem kto jest większym głąbem "sylwester_3" czy Wy próbujący z nim prowadzić normalną dyskusję. Jestem na 95% przekonany że jest on jakimś trollem lub innym "stworzeniem" żywiącym się emocjami i komentarzami innych użytkowników.Wystarczy przeczytać parę jego postów by to stwierdzić,wątpię by ktoś mógł być aż tak głupi i ograniczony.Nawet jak ma nie więcej niż 10 lat,tak czy owak dyskusja z nim nie ma najmniejszego sensu.Chyba że lubicie kopać się z koniem

ocenił(a) grę na 7
tonkpils888

Dla mnie to tylko zabawa. Nie doszukuj sie głębszych intencji z mojej strony i nie nazywaj mnie "głąbem" jeśli nie wiesz w jakim celu prowadzę z nim ową owocną dyskusję. Zauważ, że jeśli ktoś tu kopie, to sylwester pod sobą ja tylko rzucam łopaty:)