PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613543}
6,2 569  ocen
6,2 10 1 569
Driver: Parallel Lines
powrót do forum gry Driver: Parallel Lines

Niesłusznie zjechana przez niektórych. Wiadomo, GTA nie przebije, ale rozgrywka była naprawę
całkiem dobra. Fabuła trzymała poziom chociaż dupy też nie urywała. A same misje w większości
przypadków były całkiem dobre, nie licząc kilku wyjątków. Jedynym poważnym minusem tego
Drivera były misje poboczne. Co prawda niby jakieś tam były, ale raczej się nie przywiązywało do
nich większej wagi. Podobnie zresztą jest z tuningiem samochodu. Niby jest jednak też się z tego
raczej nie korzystało. Tak czy inaczej warto się przemóc i dać tej grze szansę.

ocenił(a) grę na 7
conti01

Zgadzam się. Kilka dni temu skończyłem tą grę i byłem bardzo zadowolony. Szczególnie zaskoczyła mnie ta podróż w przyszłość. Tu se jeżdżę w słonecznych, pięknych latach 70 a tu nagle 28 lat minęło i mamy szarą, nijaką rzeczywistość :O
To jedna z tych rzeczy, jaka najbardziej mi się w grze podobała. Co do grafiki, to jest dosyć ładna, mogę się tylko przyczepić kamery, której nie można obracać podczas jazdy, więcej większych wad nie znalazłem. GTA to nie jest, ale to gra warta uwagi.

TMonsterPL

Jak to nie można odwracać kamery podczas jazdy. Ja gram na padzie i sobie obracam gałką. Zawsze sobie ogarniam furkę podczas jazdy xD

ocenił(a) grę na 7
TMonsterPL

Trzeba wcisnąć "kółko" i można obracać.

ocenił(a) grę na 7
conti01

Mówiłem, mówiłem... Warto było zagrać...