A Ty dalej swoje, trollu niemyty. Posikaj się ze szczęscia, że GTA V wychodzi na PCty, módl sie, klękaj przed Twoim panem, wielkim Rockstarem ze da Tobie posmakować ich ostatniego dzieła. Nie ma czegoś takiego jak "wyższość", każdy woli coś innego... ale Twój niewielki rozum, albo zbyt wybujałe ego nie pozwoli tego zrozumieć. No cóż, natrafiłem na natrętnego fanboya, przygłupawego przedstawiciela "pc master race", więc nie chce się dalej z Tobą kopać, z całym szacunkiem, pozdrawiam.
I po co kłamiesz? Jeszcze nikt nie przeszedł GTA V w 100%. Jest to oficjalne, ogólnodostępne info. Gdybyś był takim wielkim fanem za jakiego się podajesz to byś o tym wiedział.
Pierwszy lepszy screen: http://i.imgur.com/wkvtLmo.jpg
Sam posiadam ponad 96%, także wybaczcie, przesadziłem troche.
Więc kto tutaj ma małą wiedzę? Poza tym, gdzie napisałem, że jestem wielkim fanem GTA?
co tam na pc na ps4 niech to wydadzą Fakt że obecne pc są mocne ale za mocne nie zapłacimy 1800 tylko troszkę więcej .Nie wiem jak to zrobili że tak ładnie wygląda na obecnej konsoli ale na ps4 fhd a jak wejdzie 4k może wyżej noi mogliby dać lepsze zniszczenia aut oraz troszkę fizykę dopracować.
GTA V na PC to tylko kwestia czasu, Rockstar od bardzo dawna tak wydaje GTA najpierw konsole potem blaszaki. Według gry-online ma wyjść w 2014 i tak pewnie będzie. Jak na razie pograłem jakieś 20 godzin, dla tej gry warto kupić konsolę ;]