Gra będzie mieć premierę na pc w 2014 r. prawdopodobnie w Listopadzie,KONIEC TEMATU.
Być może pytania nie zbyt oryginalne, ale najważniejsze jest to, że żadne nie pozostało bez odpowiedzi!!
Pozdrawiam.
Cytuję pewien fragment odpowiedzi na jedno z zadanych pytań... oto on...!! - "Ludzie powinni nauczyć się nie zadawać tak idiotycznych pytań." i od razu życie staje się zabawniejsze!! :-D
http://gta5countdown.com/ - jeśli ktoś chce dokładny czas premiery może zajrzeć tutaj.
BTW. 4 dni, 19h, 44min
Ciekawe kiedy dokładnie zaczną się masowo pojawiać pierwsze prywatne, nadesłane przez graczy gameplaye, zauważyłem, że od około 5 dni pojawiło się takich dość sporo, ale niestety byłem trochę za wolny, co chciałem obejrzeć to wciąż tylko widziałem: konto skasowane, film usunięty itp.... ;-)
Na szczęście teraz mi się wreszcie udało i jeden taki oglądam!! :-D
Chcesz sobie psuć zabawę? Ja tym bardziej nie mógłbym wytrzymać. Poza tym myślę, że mogą to być same fake, ponieważ za taki proceder Microsoft i Sony mogłyby zbanować konsole jeżeli są one podpiete do internetu. Do premiery zostało tak mało czasu, że można juz przeczekać tą kwestie kilkunastu godzin. Myślę, że gameplaye masowo będą już w poniedziałek wieczorem, kiedy gra przypadkowo trafi do graczy poprzez pośpiesznego kuriera.
Nie, nie chcę wcale sobie psuć zabawy, tylko już po prostu nie mogę się doczekać, a same gameplaye są i tak jedynie przedsmakiem tego, co będzie nas przecież czekało podczas pierwszej możliwości zagrania w tą wyjątkową grę.
Pozdrawiam.
Ci, co zamówili w muve.pl mogą liczyć na odbiór przesyłki w paczkomatach po północy z 16 na 17 września. Podobno niektórzy już grają, także zwracam honor co do wcześniejszego posta. Mam nadzieję, że moje zamówienie także będzie do odbioru z poniedziałku na niedziele mimo, że zamówiłem i dokonałem wpłaty dopiero dzisiaj.
Wszystkie te rzekomo prawdziwe gameplaye wypuszczone już od paru dni, mają tak niską jakość, że wydaje się prawie jakby coś z tą grafiką było wręcz nie tak... Moim zdaniem, gdy pojawi się pierwszy gameplay z prawdziwego zdarzenia, w pełnym HD to, wtedy dopiero będzie można podejmować jakiekolwiek dyskusje, na temat obecnej w grze, całej oprawy audiowizualnej. Ale jak zwykle, ludzie bezmyślnie wyprzedzają fakty...
He he, dywagują o pierdołach :) Jak wiadomo seria GTA zawsze była wyznacznikiem jakości grafiki w grach :D Szkoda, że żadne dziecko nie napisze, że nigdy jeszcze GTA tak dobrze nie wyglądało. Będe sie zagrywał podczas gdy banda PC-towców dalej będzie czekać by ukraść swoją wersje z netu.
Tym złodziejom internetowym, którzy tylko kradną wszystko z sieci, tym razem nie pójdzie aż tak przyjemnie, bo zanim dobra wersja tej gry pojawi się gdzieś na torrentach,(a sama gra musi przecież w ogóle najpierw ukazać się na PC) może jeszcze minąć kilka ładnych lat...
Jeżeli masz rację to RockStar w końcu wziął sobie do serca uwagi na temat porównywalnie słabych wersji pc ich gier.
Może teraz gdy będą mieli rok czasu uda im sie gta dobrze zoptymalizować. :)
Rację? Przecież to jest typowo trollerski temat, nie ma jeszcze nawet informacji, czy w ogóle gra wyjdzie na PC (chociaż najprawdopodobniej tak), a on twierdzi, że datę zna. Ściema oczywista.
Nic o tym nie wiem bo się tym nie interesowałem. Myslałem, że może Rockstar coś upublicznił, a ja przegapiłem.
www.gry-online*pl/S016.asp?ID=20041
Zamiast "*" jest oczywiście "."
2 min szukania i mam, jak widać to jesteś bardziej w tyle z informacjimi niż ja....
Serwis ten dodał stronę o wersji PC "na zapas", czyli nadal nie ma oficjalnego komunikatu dotyczącego wyjścia gry na PC, a tym bardziej daty wyjścia, ale strona już wisi - dodali ją, bo spodziewają się, że wyjdzie w 2014 r. (i najprawdopodobniej tak będzie), ale na razie nie mają ku temu żadnych podstaw - taki pewnie mały chwyt, żeby już nabijać większą liczbę wejść na serwis.
Póki co ostatnią informacją dotyczącą wersji na PC są przecieki z 16.09, że w plikach gry znaleziono wzmianki o wersjach na PC i PS4 - gry-online*pl/S013.asp?ID=80063 (zamiast gwiazdki kropka ;)).
Bardziej ufam serwisowi, a po za tym skoro i tak wszyscy wiemy, że wydanie gta "tylko" na kosole jest chwilową akcją Rockstara, który chce sprawdzić jak bedzie wyglądała sprzedarz w takiej sytuacji, a gra i tak za jakiś czas wyjdzie na PC, więc po co drążyć temat?
W tym momencie drążymy temat konkretnej daty, której nie ma, a którą ktoś podaje wprowadzając resztę w błąd (ciebie również) - i to jeszcze z durnym dopiskiem "KONIEC TEMATU".
Poza tym podałem link do tematu w serwisie, o którym rozmawiamy, w którym ten serwis pisze, że dopiero pojawiają się przecieki o wersji PC, więc logiczne jest, że nic ponad to sami nie wiedzą.
Oficjalnej informacji, potwierdzającej ukazanie się GTA V na PC, rzeczywiście chyba nadal nigdzie nie ma, ale gdzieniegdzie można już natrafić na swego rodzaju poszlaki, dowody, czy przecieki świadczące o ewentualnych pracach nad wersją PC-tową.
Oto kilka z nich:
www@christianpost@com/news/gta-v-pc-release-date-evidence-of -pc-version-release-found-in-xbox-360-hack-rumors-details-10 4826/
www@eurogamer@pl/articles/2013-09-16-wzmianki-o-gta-5-na-pc- i-ps4-znalezione-w-plikach-z-wersji-x360-raport
gameplay@pl/news.asp?ID=80132
Ja wiem o tym i pisałem parę postów wyżej, że wszystko wskazuje na to, że gra na PC wyjdzie, ale: po pierwsze autor założył temat prawie 3 tygodnie temu, kiedy jeszcze chyba żadnych przecieków nie było, a po drugie podał datę - listopad - co już jest kompletnym wróżeniem z fusów i wprowadzaniem w błąd.
Powtórzę się z innego wątku - różnica między wprowadzeniem GTA IV na konsole / PCty wynosiła około 7,5 miesiąca. Jeśli GTA V wyjdzie na blaszaki nie wydaje mi się, żeby był to termin tak odległy jak listopad 2014; przypuszczam, że będzie to przedział wiosna-lato 2014.
Z nowszych produkcji R*, L.A. Noire przełożono na blaszaki w ciągu 6 miesięcy przed dwoma laty.
Z teoretycznego punktu widzenia, im szybciej tym fajniej, lecz za to z drugiej strony, nieco bardziej praktycznej, niekoniecznie od razu lepiej, gdyż zapewne wszyscy wolelibyśmy poczekać nawet i z pół roku dłużej na wersję PC-tową, jeżeli miałoby się okazać, iż byłaby ona wówczas, o wiele lepiej dopracowana, pod każdym istotnym dla nas względem.