Wprowadzacie w błąd, "w klimatach horroru" jak sam napisałeś, raz już się nabrałam na to u was w innej grze bo napisaliście sama przygodówka, jak na innych stronach jest właściwie napisane. A przy okazji. czemu z takim opóźnieniem odpisujecie. I dlaczego ja nie mogę opisu dawać pod mało znanymi grami, jak mi napisaliście któregoś dnia że było za mało albo za dużo tekstu jak widzę wszędzie że inni dają tyle jak mi napisaliście nie raz że za dużo albo za mało tekstu.
LAYERS OF FEAR
Wszystkie historie muszą dobiec końca, nawet te pokrętne i pełne grozy. Płótno. Scena. Powieść. Czas na ostatnie pociągnięcie pędzlem, opadnięcie kurtyny i finalny rozdział nowej odsłony znanego horroru psychologicznego. Odważysz się powrócić do gry i po raz ostatni zmierzyć się z własnym strachem?
WSZYSTKIE RECENZJE:
Brak recenzji użytkowników
DATA WYDANIA:
15 czerwca 2023
PRODUCENT:
Anshar Studios, Bloober Team
WYDAWCA:
Bloober Team SA
Popularne tagi dla tego produktu:
Horror psychologicznyHorrorPrzygodowe+
I skąd wiedzieliście że Dragon Age Dreadwolf za rok będzie miał premiere, daliście datę zanim oficjalnie TV gry napisało. Kto tu szefuje
Ja chce aktualizować, dawałam zdjęcia do gier, a wy mi usuwacie, jak jest za mały obraz to zróbcie tak aby pasowało, ja chce uzupełniać mało znane gry, bo wy nie dbacie o to
Ta strona ma być dla innych czy dla was? Jak dla innych to nie wprowadzajcie w błąd i zmieńcie zasady, bo są sztywne jak na Twitchu
Już od dawna się dobijałam z pytaniami, nagrałam filmy jak mi świetnie odpowiadaliście i dałam na dowód na yt, naprawdę, każdy tu ma punkty i nie wiadomo kto jest szefem, sprawiedliwiej by było jakby nie było tych punktów i coś na zasadzie z WIKI powinno się móc edytować, poza tym nie ma do kogo pisać, no nie wiadomo kto tu jest szefem i kto stworzył stronę. Mam dowody na to jak po roku nawet nie odpowiadacie osobom które próbują coś tu zmienić, gdzie jest odpowiedzialność?
Wiesz że gra King's Raid nie jest zaktualizowany? Próbowałam dać obrazek to się przyczepiliście do nie wiadomo czego. W czym problem jak jest za mały, jak stworzyliście tę stronę to zróbcie tak aby mały był dobry, bo za dużo tych tapet nie ma, a ja jestem osobą która chciałaby się przyczynić do tego aby gry też były tu aktualizowane i to bez zdobywania punktów. No a jak jestem według was za TĘPA, bo wy sobie pewnie stworzyliście tę stronę aby choć trochę zakrólować i wybieracie "władców" którzy są na poziomie WYŻSZYM niż typowy człowiek, (według was) to szczerze jesteście niewdzięczni i szkoda że nie mieliście na myśli sympatycznej strony na której każdy by mógł fajnie coś z edytować i napisać, a jak macie problem z ludźmi którzy trollują no to nie nazywacie się informatykami jednak. Zadziwiające że w końcu mogę do kogoś napisać i że ktoś poświęcił czas na to aby mi odpowiedzieć jak to ta gra NIE JEST HORROREM tylko w KLIMATACH HORRORU. Powiedziałabym że to ty trollujesz, bo jak sam przyznałeś, w klimatach, nie klimatach to nadal horror.
Horror to szerokie pojęcie. Przy grach nie można dodać samego horroru w gatunkach - jedynie survival horror, ale tak jak każdy gatunek - należy je dodawać z głową. Ogólnie tutaj jest informacja jakie gatunki dodajemy na Filmwebie i co się na nie składa: https://www.filmweb.pl/forum/forum+dla+dodaj%C4%85cych/FAQ+-+GRY+-+Gatunki,32562 80 Tagi wskazane przy opisie to nie gatunki gier jakie można dodawać na filmwebie. <br/>Nikt tu nikogo nie wprowadza w błąd. Wystarczy zapoznać sie z zasadami dodawania materiałów, aby nie było odrzutów. Każda odrzucona kontrybucja ma komentarz, w którym albo jest link do zasad dodawania albo jest opisane co jest nie tak i co należy zrobić, by poprawić jak w przypadku plakatu, który miał czarny pasek (należało go odciąć i tyle). podobnie z innymi kontrybucjami. Jako opis dodajesz jedno nieistotne zdanie, to wiadomym jest, ze tego nikt nie zaakceptuje. TUtaj jest wiecej informacji jak nalezy dodawac opisy: https://www.filmweb.pl/forum/forum+dla+dodaj%C4%85cych/FAQ+-GRY+-+Opisy%2C+Zarys y%2C+Ciekawostki,3256281 <br/>W przypadku niewiadomych można zadać pytanie na forum dodających - zawsze ktoś odpisze. Nikt się nie wywyższa, bo problem leży w tym, że aby dodać jakies materiały to potrzeba choć odrobina chęci, by zapoznać się z informacjami jak dodawać i uwzględniać wskazówki przy odrzutach. To tyle i aż tyle.