Czy wie ktoś czy możliwe jest kupienie razem lub osobno dwóch pierwszych części na PC. Chodzi mi o wersje płytową w nie pomarańczowym pudełku i nie używaną, dla utrudnienia jeszcze w wersji polskiej.
PS Dotąd znalazłem tylko wersje Digital i w Pomarańczowej Kolekcji Klasyki.
Ja mam oryginalną antologię SUPER$ELLERA z empiku, kupione bodajże w 2008roku- MP1 angielskie dialogi i napisy lub polski dubbing wraz z napsami, MP2 polskie napisy lub angielska wersja. Jakbym miał ocenić zewnętrzny stan pudełka to z 7/10, ale za to w środku zadbane 2 płytki - na pierwszej MP1 i MP2, na drugiej (tak jak mam napisane) PATCH PL do MP2, poradnik gry on-line.pl, instrukcja + normalny poradnik w postaci książeczki z opisem itp.
Interesuje mnie tylko nie używana. Mam nadzieje, że ktoś mi poda namiary do jakiegoś sklepu, gdzie można ją kupić.
takiej wersji nieużywanej już w żadnym sklepie nie kupisz, nie ma szans. Ostatnio kupowałam te dwie części w Kolekcji Klasyki w pomarańczowym pudełku i tylko to jest dostępne. Czemu właśnie tego nie chcesz? jest na płytach, jest w polskiej wersji (dubbing w jedynce i napisy do dwójki).
Chciałbym sobie postawić pudełko z grą na półce, a Cenega chyba sobie zażartowała robiąc pomarańczowe pudełka (już chyba tylko różowe byłyby gorsze). Wiem, że takie pudełko rzuca się w oczy i wydawca chciał mieć rozpoznawalna serie, ale do niektórych gier ten jaskrawy kolor po prostu nie pasuję i powinni pozostawić białe.
Właśnie nabyłem Max Payne Antologie w biedronce. Jest nie tylko w nie pomarańczowym opakowaniu, ale także nie jest z żadnej serii (dzięki czemu nie ma obramówki z napisem w ramach czego została wydana). Wiem, że jest to mało prawdopodobne, ale jeżeli będzie można kupić te gry oddzielnie to może się zainteresuje.
Swój egzemplarz kupiłem we Wrocławiu, ale powinny być w każdej biedronce do której sprowadzają gry.