PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607023}
8,5 24 tys. ocen
8,5 10 1 23957
Max Payne
powrót do forum gry Max Payne

Czy wie ktoś czy możliwe jest kupienie razem lub osobno dwóch pierwszych części na PC. Chodzi mi o wersje płytową w nie pomarańczowym pudełku i nie używaną, dla utrudnienia jeszcze w wersji polskiej.

PS Dotąd znalazłem tylko wersje Digital i w Pomarańczowej Kolekcji Klasyki.

ocenił(a) grę na 10
konradpolska

Ja mam oryginalną antologię SUPER$ELLERA z empiku, kupione bodajże w 2008roku- MP1 angielskie dialogi i napisy lub polski dubbing wraz z napsami, MP2 polskie napisy lub angielska wersja. Jakbym miał ocenić zewnętrzny stan pudełka to z 7/10, ale za to w środku zadbane 2 płytki - na pierwszej MP1 i MP2, na drugiej (tak jak mam napisane) PATCH PL do MP2, poradnik gry on-line.pl, instrukcja + normalny poradnik w postaci książeczki z opisem itp.

ocenił(a) grę na 10
pioter01

Interesuje mnie tylko nie używana. Mam nadzieje, że ktoś mi poda namiary do jakiegoś sklepu, gdzie można ją kupić.

użytkownik usunięty
konradpolska

takiej wersji nieużywanej już w żadnym sklepie nie kupisz, nie ma szans. Ostatnio kupowałam te dwie części w Kolekcji Klasyki w pomarańczowym pudełku i tylko to jest dostępne. Czemu właśnie tego nie chcesz? jest na płytach, jest w polskiej wersji (dubbing w jedynce i napisy do dwójki).

ocenił(a) grę na 10

Chciałbym sobie postawić pudełko z grą na półce, a Cenega chyba sobie zażartowała robiąc pomarańczowe pudełka (już chyba tylko różowe byłyby gorsze). Wiem, że takie pudełko rzuca się w oczy i wydawca chciał mieć rozpoznawalna serie, ale do niektórych gier ten jaskrawy kolor po prostu nie pasuję i powinni pozostawić białe.

użytkownik usunięty
konradpolska

za bardzo się czepiasz, poza tym innego wydania już nie znajdziesz.

ocenił(a) grę na 10
konradpolska

Może zmienisz zdanie ;)

ocenił(a) grę na 10
konradpolska

Właśnie nabyłem Max Payne Antologie w biedronce. Jest nie tylko w nie pomarańczowym opakowaniu, ale także nie jest z żadnej serii (dzięki czemu nie ma obramówki z napisem w ramach czego została wydana). Wiem, że jest to mało prawdopodobne, ale jeżeli będzie można kupić te gry oddzielnie to może się zainteresuje.

ocenił(a) grę na 10
konradpolska

W biedronce, teraz? aż nie wierze, Z jakiego miasta jesteś?

ocenił(a) grę na 10
pioter01

Swój egzemplarz kupiłem we Wrocławiu, ale powinny być w każdej biedronce do której sprowadzają gry.

ocenił(a) grę na 10
konradpolska

U mnie też jest. Za 20 zł i chyba niedługo se kupię, jak będę miał czas pograć w tą grę. Nigdy w nią nie grałem i jest mi wstyd. A poznałem dopiero, kiedy obejrzałem film z Markiem Wahlbergiem, który mógł być dobry, choć pozostawiał wiele do życzenia.