1. Ile mniej więcej czasu zajmuje przejście tej gry?
2. Jaki jest mniej więcej poziom trudności?
Po pierwsze- zagraj sobie w polską, dubbingowaną wersję.
Po drugie- 1. Jakieś 6/7 godzin o ile nie będziesz grał w grę, żeby tylko ją przejść (chodzi mi o interesowanie się otoczeniem, bawieniem z przeciwnikami jakby to miałby być film itd.) .
2. Poziom jest normalny jak dla graczy gier akcji. Dlatego polecam grać dwa razy- na poziomie normalnym i trudnym :).
Też słyszałem że polska wersja wymiata, dzięki.
Jeszcze jedno pytanie, w sumie nie na temat ale nie mam gdzie zadać. Najwyżej nie odpowiadaj.
Jak to jest z tą głębią kolorów w grach? (nie mówię tu konkretnie o MP ale ogólnie). Podobno przy 32 bitach gry działają płynniej niż przy 16 i dlatego np. w 800x600x32 działa płynniej niż w 800x600x16. Jak to możliwe że im więcej bitów (więc niby więcej pracy dla komputera) tym płynniej chodzi? Oświeci mnie ktoś?
Tutaj chodzi po prostu o głębie kolorów jak to już napisałeś. Im jest wyższa tym lepsza- dlatego gry chodzą przeważnie płynnie na x32, a na x64 bitach to już w ogóle cudo. Jakby to tak najprościej- po prostu im mniej bitów- tym mniej kolorów obsługuje Twoja karta graficzna i tym niższa jest głębia kolorów i ich ilość.
Kapuję że im więcej bitów tym więcej kolorów i ładniej to wygląda. Nie rozumiem tylko dlaczego przy x32 gry chodzą płynniej niż przy x16 - skoro im wyższa rozdzielczość tym wolniej gra chodzi, to dlaczego im więcej kolorów tym płynniej:)