Strzelanka jak strzelanka, nie wybija się dużo do przodu.
Jedyną fajną rzeczą jest tryb co-op w multi :-)
Nowe przyjemne rozwiązanie.
Poza tym to przeciętna, gorszy może być tylko Black Ops 2 w tym roku.
Napisałeś tak jakby MoH był beznadzieją grą, którego jedynie CoD da rade w tym aspekcie przeskoczyć. To czy gra zawdzięcza swoją popularność dobremu marketingowi i jednostce GROM (na polskim rynku), czy dzieki dopracowanej i ciekawej grze samej w sobie to już kwestia indywidualna. Jednak uważam, że tytuł się obroni, bo to nie tylko ciekawy co-op. Jest kilka fajnych rozwiązań, które wyróżniają Warfightera na tle innych gier, ale to juz zostawiam dla innych jako niespodziankę ;)
Może i się obroni, ale nie wprowadza niestety dużo nowego do FPS'ów.
Kolejne Call of Duty prawdopodobnie również niczym nie zaskoczy.
Ostatnia dobra część to była 4 :)
Ja mimo wszystko dobrze życze tej grze. Miała pecha , że ostatnia cześć nieco znikneła na tle wydawanych właśnie CoD'a i BF, może tym razem będzie inaczej :)
Jak dla mnie zapowiadała się właśnie idealnie. Takie połączenie COD'a i Battlefield'a..lecz sam system gry okazał się..trochę kiepawy. Nie wnosi za wiele niestety, ale poczekam jeszcze na to aż gra wyjdzie i każdy będzie mógł mieć z nią styczność :)
Ale co do poprzedniczki zgadzam się z Tobą :)
gra jest świetna! nie ma tak absurdalnej fabuły jak cod. duży realizm( przy snajperce radzę celować nieco wyżej celu bo trajektoria lotu pocisku jest bardzo realistyczna i ciężko trafić) piękna grafika i dzwięk. fajne filmiki przerywnikowe, ciekawe ( choć nie orginalne) lokacje, dużo walki w nocy przy świetnych efektach świetlnych. w nocy mniej widać skryptowe potwory:-) bardziej podobny do battlefielda trzeciego niż do cod'a trzeciego. pozdro
Ja szczerze mówiąc wole multi od kampanii. Troche sie zniechęciłem po poprzedniej części, która miała sporo błędów w tym trybie. Co do samego Warfightera to silnik z BF robi jednak swoje :)
hehe domyslilem sie po tych filmach itp..jednak chyba nic nie daje takiej satysfakcji jak wlasnie tryb multi gdzie grasz z zywym myslącym przeciwnikiem ;) Kampanie przejdziesz i gra praktycznie ląduje na polce :P Pozdrawiam :)