PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618306}

Men of War: Wietnam

Men of War: Vietnam
2011
6,4 94  oceny
6,4 10 1 94
Men of War: Wietnam
powrót do forum gry Men of War: Wietnam

Jest to najbardziej dopracowana część MOW, choć nie bez błędów (czołgi i transportery jeżdżą zbyt szybko). Ta część to
realistyczne odwzorowanie pola walki. Doskonale oddano charakter wojny w Wietnamie, gdzie nie wszystkie misje sprowadzają
się do otwartej walki - część z nich polega na cichej i precyzyjnej "robocie".
Jak dla mnie najlepsza ze wszystkich części ! POLECAM :)

tomucho77

szkoda tylko ze bardzo trudno się ja przechodzi ;(

ocenił(a) grę na 8
patryl17

Gdy jest za trudna można zminiać poziom trudności.

tomucho77

A trzyma poziom pierwowzoru? Chciałem zakupić, ale czytałem kilka nie pochlebnych recenzji oraz opinii nt. kwestii fabularnej oraz technicznej tejże gry.

ocenił(a) grę na 8
SzalonyGoblin

W 100% trzyma (a nawet lekko przewyższa) warto kupić :)

ocenił(a) grę na 6
tomucho77

Przyznaje-misje są dosyć dobre, i jeśli ktoś lubi przede wszystkim kampanie oraz kooperacje w multi, będzie zachwycony. Jeśli jednak ktoś(tak jak ja) pokochał men of war za względu na bitwy między graczami, będzie bardzo zawiedziony. Kupiłem niedawno CD-Action po bardzo długiej przerwie zachęcony pełną wersją tej gry i przyznaje, zawiodłem się. W multiplayer tylko dwa tryby gry-wspomniany co-op oraz flaga zwycięstwa z-UWAGA-trzema mapami. Mała ilość nacji do wyboru jest do przełknięcia, ponieważ poza USA i Wietnamczykami to nikt się tam bardzo nie bił(+ wsparcie z innych krajów, ale to i tak sprowadza się do interesów USA i czerwonych). Rozczarowałem się też bardzo małym wyborem jednostek podczas bitwy(po dwa czołgi na nacje, transporter, samochód i mało się różniąca piechota). Ciężko mi też przełknąć fakt, że te mapy są dosyć klaustrofobiczne. Co to misji się zgodzę, są rewelacyjne, jednak bitwy w porównaniu z innymi częściami men of war są bardzo, ale to bardzo bidne :*-(...