Dwie sprawy po pierwsze wyjdzie to tez na Pc.
Druga sprawa Wyjdzie pudełkowa wersja ?
Ciekawe jeszcze odcinka nie widziałem wiec ci nie powiem cy to on.
Czekam na odcinki z Revolution.
"upierdliwe" i "przepasam"
Czekasz na odcinki z Revolution? W sensie na Let's playa na YouTubie? Nie lepiej najpierw samemu przejść, szczególnie że już tą grę kupiłeś? xD
Chodziło raczej o te długie cytaty, ale mogą być. W sumie ja mam ich wiele, więc po prostu powiem, że lubię cytaty Nagato, Paina, Madary oraz Naruto. Z początku chciałem wymienić kilka, ale wiem, że gdybym spróbował, to i tak wymieniłbym z 20 xD Więc sobie już daruję.
Ten co mam być za tydzień. I nie wiem czy na kompie mi zadziała(a bratu się sfajczył karta graficzna). W teorii tak ale mam zintegrowaną kartę graficzną.(laptop)
Jak sobie chcesz. A na tej stronie z Naruto już jest odcinek o animacjach z revlson (gotuj itaci i histori susjego)(ENG)
Tak z przy okazji obejrzałem cały odcinek nie spodziewałem się dobrze z animowanej walki. Wyglądało podobnie do walki Naruto z Sasukę.
Nie gadaj, walka wyszła fajnie xD W każdym razie była bardziej animowana niż pokaz slajdów w mandze (bez urazy).
Ooo, już jest ta animacja z Revolution na Shippuuden? Muszę tam być ^^ Dałbyś mi może linka bezpośrednio do tego filmu plz? Chodzi mi tylko o Gotuj Itachi, bo to raczej taki Easter Egg, o Shisuim wolę się w grze dowiedzieć.
Aha.
Dobra masz:
http://shippuuden.pl/news.php?readmore=4086#comments
Widziałem kawałek story fajne się wydaje. I chyba odcinek (mecha Naruto) jest przed grą.
Ej, a może jednak będzie ten filmik Gotuj Itachi w wersji cyfrowej też, no bo patrz w czasie 0:00 (xD) filmu, wybór języka i w ogóle. Może jednak się wstrzymam z obejrzeniem, póki nie zobaczę swojej wersji gry, zależy mi, żeby wszystko co gry - zobaczyć w grze (mam swoje zasady ^^).
Ale jeśli jednak nie będzie, to niech potem CC2 się nie dziwi że będą piracić ten film lol xD Więc na wszelki wypadek zapiszę sobie tego linka w notatniku.
Aha. Chyba rozumiem.
Dobre, a story wydaję się ciekawe szczegółów ci nie zdradzę sam widziałem początek. Wydaje mi się ze umieszczą w nim walki poza fabułą. Ale jest na co czekać(wniosek po 5 minutach lets pleja). Nie sykałem tego ktoś link dał i napuszał ze to do mecha naruto Myślałem ze chodziło mu o co innego.
Na pewno będzie niezłe. Już kiedy jako obrazek filmu, widziałem Itachiego niosącego kurę pod pachą, wiedziałem, że to będzie supcio xD
Tiaa, bardzo chętnie poznałbym fabułę, ale brakuje jeszcze tylko, żeby jeszcze twórcy opóźnili datę premiery na Steama -,- Czemu nie możemy tego mieć jak gracze konsolowi (12 września)? Może i administratorzy Steama (Valve) jest w Ameryce, no ale na pewno jest jeszcze Valve od cyfrowej dystrybucji w Europie, nie? Boższ, ja tu dni, godziny, a nawet minuty odliczam a tu 8 lat, zazwyczaj jestem cierpliwy... nie wiem, nigdy nie czułem takiego pożądania w kierunku gry, NIGDY. Ale co zrobić...
No, to będzie ekstra.
No dziwne zwłaszcza ze na konsole to co nie którzy już podostawali.
Pójść do psychologa :),a na serio nie wiem sam czekam na tom gierkę.
Ciekawią mnie jeszcze te dwa odcinki z Mecha-Naruto. One będą wyrwane żywcem z gry, czy to będzie OPARTE na grze? Bo w sumie te 2 odcinki wychodzą parę dni wcześniej niż Revolution.
Już pomijam fakt że ja i prawie wszyscy gracze posiadamy pierwszą wersję demo Revolution (4 postacie). Za to na Gamescomie grali w demo z 8 postaciami, w tym: Naruto Kurama , Sasuke, Kakashi, Mecha-Naruto, Shisui, Konohamaru, Iruka oraz Obito, a w moim demo mam tylko 4 (tych pierwszych wymienionych). Tzn nie mówię, że to bardzo źle, bo dzięki nie posiadaniu tego nowego dema będę mógł się bardziej nacieszyć pełną grą, ale chodzi o ten cały "balans". Tak samo jest z tym jak mówisz, że niektórzy już nawet to mają i grają.
W grze mas tryb kuramy, a anime masz trening wiatru. Więc najpierw anime potem gra.
Ta a ja żadne domo na Pc nie mam.
Ta mogli by już dać tym ze stima co oni jeszcze z tym robią ?
Pewnie testują czy nie ma bugów. W sumie to wielka gra, więc trochę mogą ją sprawdzać. Ale co z tego -_- Ja chcę moje Naruto ;_; Nawet z tymi wszystkimi bugami.
Patrz, a zawsze narzekałem że twórcy gier swoich nie testują przed wypuszczeniem, a teraz... Przynajmniej to dowodzi, że od CC2 to nie jest skok na kasę ^^
Heej, patrz, co znalazłem xD : http://oi57.tinypic.com/30w1541.jpg . O tej grze tak na prawdę nic nie jest pewne ^^
Jedynego buga, jakiego znalazłem w serii NARUTO STORMa to w demo Revolution, gdy się Itachiego przyzywało (jako supporta) na krawędzi mapy, wtedy pojawiał się na samej krawędzi mapy (na wpół w powietrzu) i podczas tworzenia Amaterasu tak podskakiwał z dołu na górę, podejrzane xD Nie wiem, czy ze wszystkimi postaciami by tak było, ale fajnie byłoby tak zobaczyć Hinatę podskakującą z góry na dół w trakcie tych swoich 64 Dłoni ^^ Ale na pewno to naprawią, gracze nie mogli im dać z tym spokoju, bug dość widoczny, poza tym to tylko demko.
No widzisz, twój brat jest na dobrym tropie ; ) No wiesz, w sumie powinno też się liczyć dodatkowe kostiumy dla postaci, bo w nie też na pewno było trzeba włożyć sporo pracy, wtedy jest ponad 150 postaci ^^
Aha. Nawet o tym nie słyszałem.
Czy ja wiem z tymi kostiumami jedne to po prostu coś co już się ma. Wiesz o co mi chodzi ?
Zadko widzę takie gdzie jestem pewien ze trzeba było coś zrobić.
Oj tam oj tam. I tak Naruto Storm Revolution będzie miał największy wybór postaci do rozgrywki w historii gier ^^
A tak co do tych bugów to w NS3 znalazłem z kumplem jeszcze coś, ale to raczej nie jest bug. To jest na mapie Chunin Exams Prelims Stage. Jak grałem jako Temari, to przygwoździłem znajomego i posyłałem do niego kombosa dystansowego. Wówczas on robił drzewka, podskakując (bo był w powietrzu). I tak skakał coraz wyżej i wyżej przez robienie tych drzewek. A kiedy skończył, patrzę, że nie spadł na ziemię xD Ja tu patrze, a on na tych balkonikach na ścianach pomieszczenia na górze biega xD I on wtedy mógł we mnie miotać, a ja w niego nie trafiałem. Ale żeby się tam na górę "wspiąć" to trzeba stać tuż pod jednym z tych balkonów. Kiedy wzbijesz się dostatecznie wysoko, twoja postać przeniknie przez podłogę balkonu, a kiedy na nią upadnie, znajdzie się na balkonie ; )
Ta, ale bugiem tego nie nazwę. Bo jak zdefiniujesz BUG w grze? A potem odpowiedz sobie na pytanie czy to jest bug. Nie, nie jest ^^ Bo za mapę nie wychodzisz, bo te balkony są normalnie na mapie. I tyle powinno wystarczyć do wyjaśnienia ; )
I właśnie wróciłem z kolejnej rundki w demo Revolution i oni na PRAWDĘ zwiększyli poziom trudności O.o Tam to już kompy cały czas, non-stop się ruszają, a nawet często spamią szkubane xD Ale dobra, one mnie mogą spamić, bo wiem, że po drugiej stronie nie ma nikogo kto by się jarał tym, że spami we mnie.
aha.
Super, zabawnie będzie dać ultra Harda, ale jak mi twarz złoi to chyba mnie zatka.
Wiesz może programista się spioł.
E tam. Właśnie bardzo fajnie że zwiększyli poziom trudu. W NS3 zawsze nie brałem kompów na poważnie i mimo najwyższego poziomu trudności i wszystkich kropek dla kompa i tak nie musiałem aktywować mojego trybu Bossowatości, bo wtedy bym go zgniótł jak robaka. Więc tak, fajnie z ich strony ^^
Insynuujesz może coś? W sumie nie zdziwiłbym się, gdyby nie było, jeśli mam być szczery :( Ale nie, zaraz, musi być! Przecież czytałem już na wielu forach że ludzie pytali, czy mapa (Kamui's Dimension - dostępna w Story) będzie dostępna we FREE BATTLE, więc musi tam być coś ruszone z zakończenia wojny, zresztą sam widziałeś gdzieś w trailerze #4 tą mapę (przez ułamek sekundy, podczas prezentacji postaci Obito), gdy ta wielka łapa spadła... czy coś xD
Ciekawe jak to w ogóle rozegrają z tymi scenariuszami, będzie ich wybór czy po prostu będzie się je odkrywać szwędając się po świecie ninja, ciekawe...
Tak na prawdę na razie możemy mieć tylko nadzieje. Najlepiej nie myśleć o tym do dnia, w którym zostanie gra wypuszczona ^^
Właśnie wyczytałem że dadzą, ale mniej. Ile z tego prawdy - nie mam pojęcia.
Chociaż wiesz co? Nic się takiego nie stanie jeśli nie będą, w końcu z tymi nowymi Przebudzeniami to można darować to dla CC2 ; )
Jeśli mam być szczery to chcę żeby wszystkie BOSS BATTLES wlepili do scenariusza z Wojną, załóżmy: Kakashi VS Obito, Juubi VS Wszyscy i Hashirama (Ożywienie) + Tobirama (Ożywienie) VS Madara (Ożywienie rozwiązane - tak się będzie nazywała nowa postać Madary w Revolution), tylko o tyle dbam ^^
może ale nie jestem pewien jednej walki ale co tam. W ogóle tego story nie jestem pewien.
A bo ja jestem? xD
Jak mówiłem - można się tylko domyślać i mieć nadzieję.
Też mnie ciekawi co zrobią z wątkiem Drużyny Minato, czy będzie tam w ogóle jakaś walka.
No.
Z drożyna Minato nie wiem.(możliwe ze nie) wiem tyle ze mają wspólny altimejt.
To wiesz tyle, co ja ; )
A jak myślisz, będzie jeszcze Storm 4? Bo ludzie już sieją plotki. Wg mnie nie, bo jaką fabułę by dali?
Całego Naruto :) lub z końca i filmu.(ostatni film Naruto co mam powstać mam być kanoniczny)
Słyszałem ze niby ma być 4, ale wiesz nie z wiarogodnego źródła.
No wiem, właśnie ja tak samo. Ledwo Revolution wyszedł... jeśli wyjdzie, bo już rzygam tym czekaniem.
A co to za film?
Dzieję się............ po mandze. I ma dopiero wyjść pisze go Kishimoto. Podobno ma być w kanonie tak jak ostatni film Drago ball. Samo czytanie o nim jest lekkim spolerem dla mnie a co dopiero dla ciebie.
No to nieźle, pewnie to już będzie daleko po Shippudenie, może Naruto już będzie Hokage. A skoro pisze to sam Kishimoto to muszę to zobaczyć.
Ja nie oglądałem Dragon Balla, po prostu mi się nie podoba (góry).
Wiesz jest już kilka szkiców koncepcyjnych i Hinaty na razie nie pokazał, naruto tak.
Co do Dragon bala nie dokończa jestem pewien o co ci chodzi ale to był taki przykład. Bo Najnowszy film dragon ball tez był w kanonie i tak łatfiej komuś coś wyjaśnić na znanych przykładach.
Ciekawą rzecz z Naruto znalazłem: gry -online. pl /S016.asp? ID=20587
To ty nie wiedziałeś o tych flashowych grach Naruto? xD
Jeszcze jest bodajże Naruto Ultimate. Ale nigdy nie lubiłem flashowych gier, jakichkolwiek, więc już z góry to wykreślam sobie.
Czy to nie dobijające? Kupisz pudełkową (nawet na pc) - masz 4 dni wcześniej. A dlaczego wiem że nawet z pc tak jest? Proste - bo jak ma się wersję gry Steam z płytą, to można z płyty zainstalować, zamiast elektronicznie pobierać. Ahh, zaprawdę żałuję iż wszedłem w posiadanie pre-orderu -,-
Ale przynajmniej wynagrodzą nam to tymi kostiumami (jeśli się takie coś opłaca)...
Mam nadzieję. Kiedy czekasz na coś od dwóch miesięcy i odliczasz dni i godziny od posiadania tego, to oczekujesz, że naprawdę będzie warto.A jeśli nie jest po myśli, całą radość szlag trafia.
A tak przy okazji, jakbyś porównał Mortal Kombat do NARUTO STORM 3 i która gra jest wg ciebie lepsza i dlaczego? Fajnie by było w końcu to od kogoś usłyszeć ^^
No.
Grałem w obydwie.
Z jednej strony mamy postacie co łamią kości i ściany z drugiej postacie co miasta i Kariny rozwalają.
Tu i tu mamy powiedzmy efektowne walki z busami.
Mortala mi się rozwalił wieńcz grałem tylko kilka godzin,(tata potknął się o przewód i X boks płytę koledże porysował).
Oba mają iny styl walki .
W mortalu są kody.
Ale jakoś bardziej pamiętam naruto(komp się bratu spalił i to tez grać nie moge, na swój nie pobiorę bo oszczędzam pamieć na Rvljson)
Jakoś powiem ci że Mortal mnie nie wciągnął. Tzn przelazłem story moda (niezwykle wku*wiający) i trochę pograłem w practice, przelazłem wszystkie wyzwania i pograłem trochę na online, ale to nie mój typ gry.
Przede wszystkim nie podoba mi się sam typ walki zastosowany w Mortalu - tylko dla OP graczy (takich, co jedną serią ataków potrafią pokonać przeciwnika). Poza tym szybko gra się robi monotonna i nudna, ciężko strasznie kombosy wklepać (choć opanowałem Scorpiona do perfekcji prawie).
W serii STORM jest uproszczony system walki, dzięki któremu nie trzeba mashować przycisków losowo, gdy się nie zna postaci. Poza tym Naruto się tak szybko nie nudzi ^^
No, ja w sumie nie miałem szans by mi się znudził
Już są pierwsze gmpleję po polsku.(rvljson)
Ano racja.
Chcesz mnie jeszcze jakoś dobić? xD
W sobotę jadę do sklepu nacieszyć się okładką (tak, jestem szurnięty na punkcie tej gry ^^), może ułatwi mi to w jakiś cudowny sposób czekanie. Ciekawe ile ludu już wali do Steama codziennie po tą grę, żeby obczajać czas wypuszczenia, już z kilkoma takowymi gadałem, więc tak...