PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630918}
6,9 2,3 tys. ocen
6,9 10 1 2295
Remember Me
powrót do forum gry Remember Me

Jak ja nie trawię produktów Capcomu. Są tak wyprane z jakości, że głowa mała. Capcom ssie na całej linii. Remember Me tylko to potwierdza. Jest to gra całkowicie pozbawiona ducha, jakiejś głębi, klimatu. Do bólu liniowa z fatalnym systemem walki, który nie jednemu graczowi zszargał nerwy. Gameplay leży i kwiczy pogrążając całościowo całą grę. Dla mnie gameplay to świętość. W Remember Me go nie ma więc dlatego 1. Gra bez gameplaya to jak samochód bez kół k%rwa. STAMiNA odradza :>

STAMiNA

Masz surowe reguły przyznawania wysokich ocen poszczególnym produkcjom, czy to kinowy czy to growym. Remember Me to czysty Cyberpunk, którego ty zapewne nie jesteś fanem. Stawiam browar, że pierwsze Devil May Cry na PS2 rowniez nisko oceniłeś (oceniłbyś). Na horyzoncie Cyberpunk 2077 od CD PROJEKT Zacznij się przekonywać do tego rodzaju kreacji multimedialnych :) . Tak... gra trąci myszką. Lecz nieporozumieniem bym tego nie nazwał.
Chcesz zobaczyć gry w niesławie zarówno ich twórców jak i odbiorców . Tak polecam ci kanał tego pana http://www.youtube.com/user/NRGeek00?feature=g-high-crv
"zagrajmy w crapa"

djadamus

>Masz surowe reguły przyznawania wysokich ocen poszczególnym produkcjom, czy to kinowy czy to growym
Za dużo w życiu już obejrzałem i ograłem żeby zapchać się byle czym. :)

>Remember Me to czysty Cyberpunk, którego ty zapewne nie jesteś fanem
Zgadłeś. hehe

>Zacznij się przekonywać do tego rodzaju kreacji multimedialnych :)
Nie da rady. Dla mnie to jak pojedynek ze ścianą. Nie trawie Cyberpunku.

STAMiNA

ale nie pisz że gameplay jest fatalny bo mi się na przykład bardzo podoba

awksom

>ale nie pisz że gameplay jest fatalny bo mi się na przykład bardzo podoba
Normalnie spadłem z krzesła. To zdanie jest mistrzowskie :D Gameplay jest fatalny a to że tobie się podoba mnie nie interesuje.

STAMiNA

nie pisz że jest fatalny tylko że ci się nie podoba
a bycie trochę milszym nie boli

awksom

Napisze tak. Według mnie jest fatalny.

ocenił(a) grę na 7
STAMiNA

Mnie tez ta gra zniesmaczyla, zwlaszcza momenty walki i produkowanie tych kombosow. Ale bez przesady z ta jedynka. Typowy sredniak ta gra.

tyciu

Wystawiłem 1 tej grze bo wybitnie mnie poirytowała.

ocenił(a) grę na 7
STAMiNA

No wlasnie widze twoje oceny gier i sa kompletnie od czapy. Ale nie kazdy musi byc merytoryczny. Jedyne co do czego sie zgadzam to Battlefield, ktorykolwiek.

tyciu

>Jedyne co do czego sie zgadzam to Battlefield, ktorykolwiek
Nawet nie wiesz jaką radość mi sprawiło, że zgadzasz się z moją oceną. hehe

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

Skoro nie lubisz Cyberpunku to jakiego w ogóle się zabierasz za produkcje w takim klimacie?

Peter_Quinzel

Zabrałem się za tą produkcje ze względu na to, że wszyscy się tym czymś zachwycali. W każdym portalu branżowym ochy achy więc chciałem spróbować tej gry bo nie miałem już w co grać,.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

Nawet jeśli jest to coś czego nie lubisz? Bez sensu. Ja jakoś nie lubię muzyki "pop" którą się wszyscy zachwycają, ale mimo to jej nie słucham. Twoje zachowanie jest nielogiczne. I poniższe osoby trafiły w sedno: zagrałeś w grę aby napi*rdalać w klawisze a nie obcować z tą grą jak dziełem artystycznym, a właśnie taka gra miała takim dziełem być. A jeśli interesuje cię tylko taka "nawalanka" to powinieneś zagrać w jakieś odmużdżacze typu Battlefield gdzie chodzi tylko o wyżywanie wrogów i napierdzielanie w klawiszy.
"Remember Me" to gra dla osób z wyobraźnią, lubiących nowe idee, rozwiązania, style i otwartych na nowe propozycje, a przede wszystkim intrygujące historie pełne pasji. Tobie najwyraźniej tego wszystkiego brakuje.

Peter_Quinzel

Bełkoczesz niemiłosiernie. :)

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

aha.

STAMiNA

W tej grze nie chodzi o gameplay tylko o fabuła betonie.

KalekaMentalny

Jebie mnie fabuła. Interesuje mnie gampelay pustaku.

STAMiNA

Sam jesteś pustakiem skoro dla ciebie najważniejsze jest naciskanie guziczków na padzie. To będziesz później wspominał? Naciskanie?

KalekaMentalny

Słuchaj imbecylu. Fabuła to w filmach i nie zawsze. W grach liczy się gameplay.

STAMiNA

Gameplay to tylko narzędzie to opowiedzenia historii. Gameplay bez fabuły jest pusty i pozbawiony sensu.

KalekaMentalny

Nic nie jest pozbawione sensu. Grę się przeżywa, gra dostarcza emocji poprzez interakcję. Zaczynałem przygodę z grami od czasów Duke Nukem 3D i Quake. Fabuły nie było a gry pamiętam bardzo dobrze. Nienawidze RPGów gdzie kierwa czyta się literki na ekranie (od czytania są książki, ebooki etc.). Co to za gra gdzie siedzisz jak jełop i słuchasz cutscenek, naciskając spację. Heavy Rain to już w ogóle eksperyment filadelfia - siedzisz, słuchasz i czasami coś klikniesz. Nie na tym polega gra.

STAMiNA

Każdy lubi co innego. Niektórzy lubią siedzieć, czytać i oglądać cutscenki a inni lubią naciskać wszystko co popadnie na padzie/klawiaturze. Jednak jeśli ktoś się z Tobą nie zgadza, nie jest to powód by od razu go/ją obrażać ;)

Mrs_Willis

>a inni lubią naciskać wszystko co popadnie na padzie/klawiaturze
W gry, które grało mi się przyjemnie nie naciskało się co popadnie tylko naciskało się konkretną grupę przycisków. Każdy przycisk służył do konkretnego zadania.

>Jednak jeśli ktoś się z Tobą nie zgadza, nie jest to powód by od razu go/ją obrażać ;)
Wku*wił mnie na starcie. Sprowadziłem się do jego poziomu i odpowiedziałem tym samym.

STAMiNA

Wyluzuj gatki, bo z tego co widzę, to bardzo łatwo Cię zdenerwować byle czym ;) A z tymi przyciskami, to może ujmę to inaczej- "masowanie pada" :D

Mrs_Willis

Ja nie gram na padzie. Uznaję tylko klawę i myszkę. :>

STAMiNA

No to tak jak mówię: każdy lubi co innego ;)

STAMiNA

Sorry koleś ale to że za dużo ograłeś tytułów i obejrzałeś filmów to o niczym nie świadczy !
Moim zdaniem nie potrafisz oceniać i tyle
U ciebie ocenianie wygląda jak u jakiegoś nie myślącego ludka
Oceniasz tylko że coś jest spoko 10/10 albo że chujowe 1/10 u ciebie tak to wygląda w większości

Psyhe

Czy ty leczysz się psychiatrycznie?

STAMiNA

No co ? boli cię że mam racje ?

Psyhe

W czym niby masz racje? :)

STAMiNA

Poczytawszy ten wątek, tylko się potwierdziło. Prostak z ciebie konkretny.

Piotrek4

Ewidentnie masz jakiś problem z sobą. hehe Biedny człowiek jesteś. Chodzisz po tym Filmwebie i pierd.lisz od rzeczy. Non stop. Gdzie cie nie widzę to jakieś dyrdymały. Zajmij się czymś innym w czym może sobie lepiej poradzisz co? :D

Piotrek4

Przeważnie się z tobą nie zgadzam, ale tutaj w pełni się zgadzam.

The_Fallen

Odrobiłeś lekcje?

STAMiNA

Serio? Zamierzasz mi dalej wyjeżdżać takimi tanimi tekstami? Komuś kto gimnazjum ma od paru lat za sobą? Jak nie o szkole, to i o gimbusiarstwie. Każdy w tym temacie widzi jaki z ciebie agent, a Ty dalej temu zaprzeczasz nazywając ich wszystkich dziećmi. Coś z tobą nie halo.

The_Fallen

Może i skończyłeś gimnazjum ale mentalnie nadal tam pozostałeś. Taka smutna prawda. hahaha

STAMiNA

Za to Ty chyba w podstawówce zostałeś, oczywiście mentalnie. Bo to czy masz w dowodzie napisane 31 lat to nie wiem, jeśli jednak tak jest to przykładem dobrego 31-latka to Ty nie jesteś.

The_Fallen

>Za to Ty chyba w podstawówce zostałeś, oczywiście mentalnie
Wierutna bzdura. :D

STAMiNA

Nie sądzę.

The_Fallen

A ja sądzę. :D

STAMiNA

Jak mówiłem nie odpisze ci w tym temacie: http://www.filmweb.pl/videogame/Borderlands-2009-611151/discussion/3+10+-+Bo+FPS ,2519496#post_12696235

Pisz sobie dalej śmieszne rzeczy.

The_Fallen

Nie dość, że jesteś dzieckiem to jeszcze inteligencją nie grzeszysz. :D

Znam młodszych do ciebie i są to ludzie na poziomie, że nie jeden pełnolatek by się zdziwił. :)

STAMiNA

Za pewne podzielają twój gust i zdanie, dlatego ''są na poziomie'', a każdy kto tutaj cię krytykował to dzieci/gimbusy. Ty albo specjalnie trollujesz albo jesteś nawet nie powiem kim.

The_Fallen

>Za pewne podzielają twój gust i zdanie,
Często się zgadzamy.

>każdy kto tutaj cię krytykował to dzieci/gimbusy.
Przeważnie. Każdy wie, że ten portal opanowała gimbaza.

>Ty albo specjalnie trollujesz albo jesteś nawet nie powiem kim.
Powtarzam ci, że trolem nie jestem. Jestem człowiekiem który ma własne zdanie. Czy ty to rozumiesz?

STAMiNA

Krytykowanie czegoś czego się z automatu nie lubi, bo jest to gatunek/styl/realia, które nam się nie podobają są objawem trollingu, zamierzonego tudzież nie zamierzonego.

The_Fallen

W ogóle nie rozumiesz czym jest trollowanie:

"Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty[1][2], która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji."

Więcej tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie

STAMiNA

Częściowo to robisz - próbujesz mnie ośmieszyć. Zresztą powszechnie trolling znaczy też co innego, definicja jest już nie pełna.

The_Fallen

>próbujesz mnie ośmieszyć
Sam się ośmieszasz. haha Ja cie tylko uzmysławiam, że piszesz jak małolat. Twój styl wypowiedzi sugeruje młody wiek. Nabijasz się, że z grą se poradzić nie mogę. No jesteś zwykłym gówniarzem, który nie ma za grosz poziomu. :D

> Zresztą powszechnie trolling znaczy też co innego
Co niby? Ty sam tworzysz definicje trollowania?

STAMiNA

Tak, wiem że jesteś mentalnym dzieckiem, nie musisz mi tego mówić.

The_Fallen

W każdym z nas jest jakiś procent dziecka i to jest piękne.

W tobie siedzi zwykły rozpuszczony bachor, który nie potrafi się zachować w Internecie. Męczysz dupę jak rzep na psim ogonie.