po 5h jest naprawdę dobrze. co najśmieszniejsze- zżynka z Infernal Affairs naprawdę dobrze tu zagrała;
A ja przyznam że myślałem że to będzie coś w stylu GTA a to bardziej w stylu Święte Rowy i jak już ktoś pisał walka jest w stylu batmana i jeszcze kilka rzeczy sprawia że czujemy tu mieszankę kilku gier ale na razie tylko rozwalam głowy przechodniów drzwiami od samochodu a tak poważniej to samochody lipne miasto słabe i do tego postać biega bardzo sztywno oraz trochę gorzej operuje się postacią niż w Świętych ale na razie to gra niczego sobie trzeba więcej po grać .
Szkoda że twórcy nie zapodali azjatyckiego rapu.
No coś tam jest tylko nie wiem czy to na pewno jest rap ;)a co do gry to jest naprawdę super całkowicie inny klimat niż w tego typu grach bitki są kozackie a gra nie jest za krótka ani za długa jest w sam raz i cieszę się że oprócz GTA powstaje coraz więcej może nie tak spektakularnych gier jak GTA ale na dobrym poziomie bo co tu dużo gadać jak na otwarty świat to obok GTA dałbym SD jest o wiele lepsza niż SR i MAFIA choć na początku musiałem się z tą grą zgrać gdyż jest kilka zmian jeśli chodzi o sterowanie.Mam też pytanie czy wam też przy strzelaniu czasem się ścinała broń albo nie mogliście nią poruszać.
szczerze - bardziej podoba mi się sleeping dogs, niż np. gta4. nico jest genialnym bohaterem, przekonującym ale mam dość już 'amerykańskiego snu'. sleeping ma lepszy klimat, lepszy design, lepsza walkę, więcej bajerów (kaskaderska kradzież auta, chowanie aut do bagażnika itd.), oczywiście niektóre można byłoby ulepszyć ale to czepialstwo. gra naprawdę mnie pozytywnie zaskoczyła. niby gta a podejście i strategia zupełnie inna (np. w ogóle nie masz ochoty i potrzeby kradzieży aut, bo tobie przywiozą pod dziub, rozpieprzanie przechodniów też nie robi frajdy, bo broni palnych jest stosunkowo i sensownie mniej). a co do zacinania przy strzelaniu - graj na oryginale : P ja gram na ps3.
Szczerze to ja byłem pewny że po GTA 4 wyjdzie GTA Chinatown czego bardzo chciałem ale zamiast tego wyjdzie Los Santos czyli taka nowsza część GTA SA.Co do SD to klimat azjatycki mamy w tej grze pełną gębą od karaoke do sztuk walki i co najlepsze triady,YAKUZA,tatuaże,ubrania,fajne motory oraz samochody (ale tylko nie które) i najważniejsze fabuła która jest bardzo dobra a końcowa misja robi wrażenie jak i efekty deszczu i wody na postaci.
nie mów mi, bo ja robię wszystko po trochu i jestem właśnie po akcji na ślubie winstona : P dużo jeszcze mam tła fabularnego?