Gra jest o wiele lepsza od SR a co do GTA to zależy dla mnie SD jest drugą po GTA ulubioną grą jeśli chodzi o otwarty świat,choć Sleeping Dogs nie porównywał bym aż tak do GTA a bardziej do Saints Row bądź razie nie zawiedziesz się gra wyszła o tak i okazuje się świetną grą z świetnym klimatem i rewelacyjnym trybem walki.Polecam
tez zdecydowanie polecam. wlasnei skonczylem gre na 99%, brak mi tylko jednej niewidocznej walizki :)
gra haj najbardziej zasluguje na uwage, wiec pytania typu :czy warto: sa wg nie bezsensowne, w te gre trzeba zagrac!
Jedyny poważny konkurent GTA i... jak dla mnie Sleeping Dogs jest lepsze. Po prostu wsiąknąłem w tą grę bardziej niż w GTA, fabuła, postacie mnie bardziej porwały, bardzo przyjemnie mi się grało. Mimo iż Wei to glina pod przykrywką, to podchodziłem do sprawy równie emocjonalnie co on. Po prostu trzeba zagrać.
jak dla mnie lepsze od gta, z paru wzgledow fajne bijatyki, lepiej niz w gta jexdzi sie samochodem (nie mowie o motorach bo to masakra) , misje są bardziej zroznicowane a zeby czerpac z tej gry po calosci trzeba przysiasc zdecydowanie na dlujzej niz czas przeznaczony na glowna fabułe zeby sobie zupgradeowac ciosy i życie. pozatym jezdzenie po lewej stronie niezle miesza w glowie i lepiej w tym czasie nie prowadzic swojego samochodu