Będzie krwawo. Czym są przedziwne stworzenia, które atakują bohaterów? Ciężko powiedzieć. Końcówka zwiastuna zdradza, że bujna roślinność pokazana w jego pierwszych sekundach tak naprawdę pokrywa jakieś duże miasto. Za powiada się naprawdę ciekawie i ukaże się tylko na platformę PS3
Masz racje zapowiada się kolejny mega tytuł od chłopaków Naughty Dog,mam nadzieje że będzie krwawo i będzie ostra walka o przetrwanie.
Nie wiem czemu wydawcy stroją takie fochy i nie wydają takich gier także na PC. Przecież to nie jest specjalnie drogie, szczególnie w porównaniu do pewnych zysków związanych ze sprzedażą.
Wytłumaczenie jest proste niestety Naughty Dog należy do Sony Computer Entertainment,pozatym niestety wielu graczy sciąga gry na PC z sieci.
Ale i tak zarobek od kupujących jest większy niż koszt konwersji, o czym przekonali się twórcy Alana Weka.
Bujna roślinnosśc... skoro Ellie mówi że Joel opowiada jej o tym jak kiedyś ulice były pełne ludzi zajętych swoimi sprawami oznacza to, że urodziłą sie ona po apokalipsie wiec zarośniete miasto jest uzasadnione.
nie koniecznie po, bo mogła być malutka jak zaczęła się apokalipsa... ale co tam, dowiemy się w swoim czasie pewnie jak to było ;D nowy gameplay jest zajebisty...
Te stworzenia (bazując na tym, co napisali w CD-Action) to ludzie zainfekowani grzybem, który przejmuje kontrolę nad człowiekiem. A gra zapowiada się świetnie. Nie miałem zamiaru w nic nowego grać, ale tutaj szykuje się odstępstwo.
Zależy. Z Angielskiego jestem bardzo dobry, ale ze słuchu trochę gorszy. Jeśli chodzi o przetłumaczenie jakiegoś filmu lub trailera, to nie wiem czy dam radę, bo postacie w filmach często mówią dosyć szybko lub niewyraźnie.
Gra będzie fenomenalna:) Oby gra wyszła jeszcze w tym roku, bo już nie mogę się doczekać.
Kto nie wchodził na stronę http://thelastofus.com/ to zapraszam. Można się dowiedzieć dlaczego bohaterowie musieli zatrzymać się w tym mieście.
Pozdrawiam
Z pewnością będzie czym bo pojawią się Sleeping Dogs czy Hitman Absolution więc coś się znajdzie :)
Dzisiaj kupiłem sobie perełkę od Naughty Dog, Uncharted 3. Wiem, wiem, że już dawno wyszła, ale nie miałem wcześniej czasu:P No to mam trochę zapełniacza czasu:) A w grudniu zafunduję sobie na gwiazdkę PSVita z Uncharted na tą konsolkę:P No i jakoś rok minie:P
Uncharted 3 jest rewelacyjne ale nie kupowałbym Uncharted na Vite bo jest robione przez inne studio i nie doświadczysz już takiej filmowości i efektów jak na PS3
No wiesz, ale do kolekcji by się przydała i ta na Vitę:) Musze sobie jeszcze Batmana Arkham City zafundować na PC:)