Nie drapać sie dziewczyny!Nie wyzywać od troli i gimbusów!!Każdy ma prawo do swojego zdania!!Jeśli dla kogoś sie model postaci nie zmienił to jego sprawa.Ja uważam(moim zdaniem) że kolega sadzi kocypały i tyle..Pozdrawiam i więcej kultury.
jak napisałem wyżej.twoim zdaniem!ale na szczęście widze że pojęcie raczej masz nieco blade.bez urazy
no i twoim zdaniem nawet na tym kiepskim arcie gra wygląda jak z 2003 roku tak?oj nie ma sensu sie spierać zatem.bo racji niestety nie masz nawet odrobinke.pokaż mi tak wyglądająca gre z 2003 roku stary szkoda słów
mam gdzieś twój gust i to,że wolisz Last of Us od MP22,ale graficznie ta gra nadal reprezentuje poziom hitów sprzed kilku lat
a wyobraś sobie że maxa ukończyłem kilka razy(wszystkie 3 części ) i nie chodzi tu o gust ale o to jak owe gry wyglądają i jak pieprzysz durnoty
prowokacja?heh zmieniam zdanie ty nie jesteś głupi ?ty po prostu nie masz mózgu .dobra koniec tematu żegnaj ciotka
Taaaa i jeszcze powiesz że w beyond jest z kiepska grafa i zapewne że gra do dupy.A ja powiem że nie zapewne ale na bank w żadne gry o których tu trolujesz nie grałeś a tylko widziałeś w necie.A pitolisz jakbyś rozumy pozjadał .Szkoda pisać z bałwanem który ewidentnie wypisuje swoje wypociny i potem się cieszy że ktoś się gotuje.Wąchaj zatem psią końcówę i spadaj na forum bardziej odpowiednie dla ciebie.Np pod tytułem czemu jestem takim burakiem.
Pozdrawiam
Tak na marginesie nie gadam z tobą więcej bo szkoda klawiatury na błazna co najmądrzejszego gra!Mój młodszy łepek z podstawówki ma więcej oleju w głowie niż ty baranie.Odpisuj i wrzucaj swoje bezpodstawne ciemne tezy .Ja dalej nie prowadzę z tobą konwersacji bo tylko karmię takiego bezmózgiego trola.Narazie
Jakaż to szkoda ze tacy transwestyci jak ty nie potrafią danej rozmowy w twarz powtórzyć.Zawsze fajnie by było popatrzeć jak zamiatasz twarzą podłogę.Ariwederczi ciotka katedra.Ale wiesz dopisz coś jeszcze żebyś miał uciechę.Narazie
o twoim zdaniem http://www.pcgameshardware.com/&menu=browser&entity_id=239104&image_id=896417&ar ticle_id=660124&page=1&show=original
wygląda jak to tak???? http://media.officialplaystationmagazine.co.uk/files/2012/08/Screen-shot-2012-08 -14-at-7.jpg jeśli dalej się upierasz przy tym to zalecam odwiedzenie okulisty niestety
katedra jakbyś był chociaż trochę inteligentny to spostrzegłbyś, że na tym screenie nie doładowały się tekstury. Tak to wygląda normalnie: http://compulsiveozblogger.files.wordpress.com/2013/06/graphics.jpg
A tak wygląda to w Max Payne 2: http://www.ixbt.com/video/itogi-video/pics/maxpayne2/maxpayne2_r9200_1.jpg
W Max Payne 2 cała postać składa się z zaledwie tysiąca poligonów, w TLOU sam plecak Joela ma 15 tysięcy.
katedra przegiął, choć MP2 nawet po dekadzie nie ma się czego wstydzić, bo wygląda po prostu ładnie (zwłaszcza w porównaniu do jedynki). Na tamte czasy to był kosmos.
Btw, naczytałem się o "genialnej grafice" w TLoU, a póki co nie widzę żadnej większej różnicy w porównaniu do HR (PS3) czy MP3 (PC), czyli gier kolejno sprzed 3 lat i roku. Ale to tak na marginesie.
Trochę racji masz bo różnice są dla oka czysto kosmetyczne w porównaniu do tych dwóch tytułów co wymieniłeś.Ale jednak są.A max na swoje czasy faktycznie rył beret ale żeby mówić ze nie ma różnicy w porównaniu do the last of us? to kolo ma chyba wzrok STEVE WONDERA:)
a na marginesie ps 3 ma 512 ramu i chyba dlatego jest taki szał pały że na takim czymś udało się takie coś wycisnąć:)
co byśmy dzisiaj odpalili na 512 ramu??z czego na grafę przypada w ps 3 256 hehe DIZZY??
no i widać ewidentnie,że grafika nie poszła do przodu nawet o cal
nadal gadamy z humanoidami, a nie ludźmi, nawet jeśli twórcy HR wciskają nam mikroekspresję
Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Pewnie w życiu ci nie wyszło i dowartościowujesz się takim trollowaniem na forum.
Hantos nie ma co sobie takimi ludźmi głowy zawracać, jeśli nie podobają mu się gry na konsolę to niech wraca do gier retro zachwycać się grafiką w space invaders lub tetris.
Niby troll czy coś, jednak trochę prawdy w tym jest. Joel do złudzenia przypomina mi Nathana, szczególnie w pierwszej scenie gry, gdy jest jeszcze "niestary". Te same włosy, twarz, postura. Drake'owi dorobić tylko brodę i voila, mamy Joela! :) Chociaż z poczaku trochę mnie to raziło, dało się zignorować i całkowicie zatopić w grę.