PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us
katedra

Polecam okulary, najlepiej kilka dioptrii.

Witcher

To troll.

neo_angin

zadanie zrobiłeś gimbusku?

Witcher

powaga, porównaj sobie z Max Paynem 2

ocenił(a) grę na 9
katedra

Wyzywać ludzi od gimbusów - tera, zara, powaga, spoko

Bejts

Wyzywanie ludzi od trolli, to dopiero powaga

ocenił(a) grę na 9
katedra

Gdzie ja ludzi od trolli wyzywam?

Bejts

do ciebie nikt się tu nie odzywa

ocenił(a) grę na 9
katedra

Oprócz Ciebie.

Bejts

coś w tym jest....

katedra

Nie drapać sie dziewczyny!Nie wyzywać od troli i gimbusów!!Każdy ma prawo do swojego zdania!!Jeśli dla kogoś sie model postaci nie zmienił to jego sprawa.Ja uważam(moim zdaniem) że kolega sadzi kocypały i tyle..Pozdrawiam i więcej kultury.

hantos

Nie moja sprawa,ale modele są ewidentnie tandetne i jest to czysty obiektywizm

katedra

jak napisałem wyżej.twoim zdaniem!ale na szczęście widze że pojęcie raczej masz nieco blade.bez urazy

hantos

Raczej nie:
http://i1.ytimg.com/vi/jBH19F4h8hc/maxresdefault.jpg

gry online, dosłownie

katedra

no i twoim zdaniem nawet na tym kiepskim arcie gra wygląda jak z 2003 roku tak?oj nie ma sensu sie spierać zatem.bo racji niestety nie masz nawet odrobinke.pokaż mi tak wyglądająca gre z 2003 roku stary szkoda słów

hantos

mam gdzieś twój gust i to,że wolisz Last of Us od MP22,ale graficznie ta gra nadal reprezentuje poziom hitów sprzed kilku lat

katedra

a wyobraś sobie że maxa ukończyłem kilka razy(wszystkie 3 części ) i nie chodzi tu o gust ale o to jak owe gry wyglądają i jak pieprzysz durnoty

hantos

marna prowokacja z tym MP,ale rozumiem,że jesteś trollem, prawda?

katedra

prowokacja?heh zmieniam zdanie ty nie jesteś głupi ?ty po prostu nie masz mózgu .dobra koniec tematu żegnaj ciotka

katedra

zapewne uncharted tez według ciebie wygląda badziewnie i god of war 3 i beyond dwie dusze też?

hantos

akurat beyond jest naprawdę brzydka jak na grę tego roku, zwłaszcza główna bohaterka

katedra

Taaaa i jeszcze powiesz że w beyond jest z kiepska grafa i zapewne że gra do dupy.A ja powiem że nie zapewne ale na bank w żadne gry o których tu trolujesz nie grałeś a tylko widziałeś w necie.A pitolisz jakbyś rozumy pozjadał .Szkoda pisać z bałwanem który ewidentnie wypisuje swoje wypociny i potem się cieszy że ktoś się gotuje.Wąchaj zatem psią końcówę i spadaj na forum bardziej odpowiednie dla ciebie.Np pod tytułem czemu jestem takim burakiem.
Pozdrawiam

hantos

A kto powiedział jaka jest sama gra? mówię,że grafika nadal nie powala chamie jeden

katedra

cham zapewne miałęś ksywe ale zmieniłeś na ciul a potem katedra

katedra

Tak na marginesie nie gadam z tobą więcej bo szkoda klawiatury na błazna co najmądrzejszego gra!Mój młodszy łepek z podstawówki ma więcej oleju w głowie niż ty baranie.Odpisuj i wrzucaj swoje bezpodstawne ciemne tezy .Ja dalej nie prowadzę z tobą konwersacji bo tylko karmię takiego bezmózgiego trola.Narazie

hantos

cieszy mnie to a teraz spływaj tak jak powiedziałeś

katedra

Jakaż to szkoda ze tacy transwestyci jak ty nie potrafią danej rozmowy w twarz powtórzyć.Zawsze fajnie by było popatrzeć jak zamiatasz twarzą podłogę.Ariwederczi ciotka katedra.Ale wiesz dopisz coś jeszcze żebyś miał uciechę.Narazie

hantos

miałeś spadać....

katedra

o twoim zdaniem http://www.pcgameshardware.com/&menu=browser&entity_id=239104&image_id=896417&ar ticle_id=660124&page=1&show=original
wygląda jak to tak???? http://media.officialplaystationmagazine.co.uk/files/2012/08/Screen-shot-2012-08 -14-at-7.jpg jeśli dalej się upierasz przy tym to zalecam odwiedzenie okulisty niestety

katedra

katedra jakbyś był chociaż trochę inteligentny to spostrzegłbyś, że na tym screenie nie doładowały się tekstury. Tak to wygląda normalnie: http://compulsiveozblogger.files.wordpress.com/2013/06/graphics.jpg

Witcher

A tak wygląda to w Max Payne 2: http://www.ixbt.com/video/itogi-video/pics/maxpayne2/maxpayne2_r9200_1.jpg
W Max Payne 2 cała postać składa się z zaledwie tysiąca poligonów, w TLOU sam plecak Joela ma 15 tysięcy.

Witcher

no próbuje mu to tłumaczyć właśnie

Witcher

katedra przegiął, choć MP2 nawet po dekadzie nie ma się czego wstydzić, bo wygląda po prostu ładnie (zwłaszcza w porównaniu do jedynki). Na tamte czasy to był kosmos.

Btw, naczytałem się o "genialnej grafice" w TLoU, a póki co nie widzę żadnej większej różnicy w porównaniu do HR (PS3) czy MP3 (PC), czyli gier kolejno sprzed 3 lat i roku. Ale to tak na marginesie.

Evangarden

Trochę racji masz bo różnice są dla oka czysto kosmetyczne w porównaniu do tych dwóch tytułów co wymieniłeś.Ale jednak są.A max na swoje czasy faktycznie rył beret ale żeby mówić ze nie ma różnicy w porównaniu do the last of us? to kolo ma chyba wzrok STEVE WONDERA:)

a na marginesie ps 3 ma 512 ramu i chyba dlatego jest taki szał pały że na takim czymś udało się takie coś wycisnąć:)
co byśmy dzisiaj odpalili na 512 ramu??z czego na grafę przypada w ps 3 256 hehe DIZZY??

Witcher

no i widać ewidentnie,że grafika nie poszła do przodu nawet o cal
nadal gadamy z humanoidami, a nie ludźmi, nawet jeśli twórcy HR wciskają nam mikroekspresję

katedra

Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Pewnie w życiu ci nie wyszło i dowartościowujesz się takim trollowaniem na forum.

Paulo_3

nie,dowartościowuję się grając w gry wideo i w pokemony z kolegami na przerwach

katedra

a czym sie dowartościowujesz?byciem debilem na forach?

hantos

nie, miażdżeniem takich gimbusów jak ty

katedra

w gimnazjum ciulu to mam dzieci!a z takimi trolującymi pedziami szkoda gadać

hantos

Nie karm trolla gdyż ponieważ do niczego to nie prowadzi :)

crystalviper

masz racje dlatego pożegnałem powyżej kilka wypowiedzi trola.

ocenił(a) grę na 10
hantos

Hantos nie ma co sobie takimi ludźmi głowy zawracać, jeśli nie podobają mu się gry na konsolę to niech wraca do gier retro zachwycać się grafiką w space invaders lub tetris.

Kadath666

To już niestety wpadanie ze skrajności w skrajność, nie każda gra sprzed 2007 roku jest kanciata

ocenił(a) grę na 10
katedra

Pecetowy fanbojek. Żal mu dupę ściska, że TLOU nie zagra na pc. hahahaha ;)

Spinel

A gdzie ja coś napisałem o "lepszości" PC nad konsolą?

katedra

No no, całkiem udany trolling, zagorzała dyskusja. Wstaw sobie czwórkę +

mmaakkss

Żartowałem, tak naprawdę ta gra ma najlepsze modele od 2003 roku

ocenił(a) grę na 9
katedra

Niby troll czy coś, jednak trochę prawdy w tym jest. Joel do złudzenia przypomina mi Nathana, szczególnie w pierwszej scenie gry, gdy jest jeszcze "niestary". Te same włosy, twarz, postura. Drake'owi dorobić tylko brodę i voila, mamy Joela! :) Chociaż z poczaku trochę mnie to raziło, dało się zignorować i całkowicie zatopić w grę.

ocenił(a) grę na 10
katedra

Możesz bardziej rozwinąć ?