Grafika w grach nadal stoi na jednym poziomie, po prostu widać,że ludzkie twarze i sylwetki to twory sztuczne, nadal widać,że są one grubo ciosane, nadal widać ten brak inteligencji w oczach, nadmierną ekspresję lub jej brak
Myślę, że jednak to jest już wysoki poziom. PS3 to nie jest komputer, żebyś mógł "cuda niewidy" tworzyć... Poczekaj na PS4 i technikę "OLED", może twórcy Uncharteda wypuszczą na najnowszą generację tej konsoli.
Nie wierzę,że w chwycie na kasę jakim jest PS4 cokolwiek się zmieni. Dopóki nie będzie nowej generacji telewizorów/ekranów/monitorów,a co za tym idzie rewolucji związanej z oprawą wizualną, nie wiem hologramy, wszystko będzie na jednym poziomie.
Tylko,że w tym momencie porównujesz film Hobbit nie wiadomo do czego i nie rozumiesz jak nie można tego przełożyć na gry.
Nienawidzę ludzi, którzy nie lubią jakiegoś filmu i znajdą powód w każdym temacie aby swoje zdanie na temat filmu wyrazić, nawet jeśli nie ma to związku z dyskusją
Half Life nie wyglądał lepiej niż MP2, chociaż nie powiem, był momentami sztuczny jak diabli, zwłaszcza twarze postaci
Od kiedy granie w gry wiąże się ze słowem wiedza? Te gry są na pewno różne,ale nie odgrywają większego znaczenia w jakiejkolwiek rewolucji graficznej
Przecież wyraźnie piszę modele i postacie, a nie woda i tropikalna wyspa. Podobno w Red Faction ingerencja była większa, w HL2 można zniszczyć co najwyżej skrzynię i rzucić piłą tarczową
HL2 wcale nie przez grafikę został jedną z najlepszych gier w historii, to przede wszystkim świetna świetne połączenie dramatu społecznego z elementami akcji i logiki
Cały czas chodzi mi o modele postaci i wygląd,a nie o ciężki klimat czy grywalność. Cały czas mówisz o jakiejś wiedzy,a jak na razie to rzucasz frazesy o tym,że gry są po prostu świetne i trzymają w napięciu, o grafice wspominasz przelotnie lub nie na temat
Chyba jedynie Alyx miała rozbudowaną mimikę
Do Orwella porównuje się co drugą wizję przyszłości, reszta to wizja Dicka;) A tak na poważnie, to klasyczna wizja przyszłości, ale pierwszy raz pokazana w grze FPS