PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=686524}
7,0 2,3 tys. ocen
7,0 10 1 2346
The Order: 1886
powrót do forum gry The Order: 1886

https://www.youtube.com/watch?v=Qy6NHKDh-Mo
ewidentnie trzeba czekać na kontynuację jeśli taka powstanie. :)
I ewidentnie ta gra jest doskonałym przykładem, że grafika to nie wszystko (w negatywnym sensie) :)

ocenił(a) grę na 6
nieznajomy43

Przed chwilą obejrzałem nowego Joe i chwała bogu że są tacy recenzenci jak on robi dobry show kocha to co robi i jest szczery nie Pier%%%%doli jak 90% polskich recenzentów.A co do The Order to szkoda bo pomysł fajny ale to zwykły skok na kase i nic więcej.I nikt mi nie wmówi że taka była artystyczna wzija twórców zeby gra trwała 6 h i urwała sie na końcu.

WielkiVolare

Prawda, a co do rodzaju zakończenie to chyba rosnąca tendencja, Destiny też jest nierozbudowana i praktycznie nic nie wyjaśnia a wszystko zapewne będzie wyjaśnione w DLC które planują na 10 lat. przynajmniej dobrze, że mamy takie studia jak CDR. ;)

ocenił(a) grę na 8
WielkiVolare

Zakończenie urwane, ale te 6 godzin to kwintesencja zajebistości. Teraz używka nie kosztuje już tak dużo i bez wątpienia warto sprawdzić :)

ocenił(a) grę na 6
nagi_waz

No własnie sie przymierzam do używki no i zobaczymy czy faktycznie mozna przymknac oko na to 6 godzin.

ocenił(a) grę na 6
nagi_waz

No przeszedłem fakt gra sie zajebisice jest fajny klimat i arsenał fabuła wciąga po pół godziny grania i przykuwa do fotela.ALe pod koniec zaczynaja sie robic straszne dziury w fabule a końcówka nie dośc że urwana to zalewa nas stekiem bzdur i niedorzeczności a takze brakiem jakich kolwiek wyjasnienien a to dla mnie olbrzymi minus jak zjebista gra kończy sie tak durnie aa i jeszcze sytem osłon woła o pomste do nieba .Ale ogolnie wrażenia pozytywne czekam na dalszy ciąg.

nieznajomy43

Jeszcze tutaj wrzucacie tego pajaca?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 10
kore_lbn

Dla mnie rewelacja!!!!! Grafika, klimat i (czego sie nie spodziewalem) strzelanie, które w żadnej grze nie dalo mi tyle frajdy co tu!:)

mathewdidrich

To chyba w pierwszą strzelankę w życiu grałeś... Zwykłe strzelanie się na małych terenach z durnym AI po obu stronach. Dodajmy absurdalnie przegiętych kolesi ze strzelbami. Co tu niby wyjątkowego ?