PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61656
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon
D1999

to raczej jest słaba karta

Psyhe

no właśnie dlatego ten uśmieszek na końcu .Dwójka na minimalnych chodziła mi w przedziale klatek 17-25 więc ciężko się grało.Ale jakby trójka miała takie same wymaganie dotyczące grafiki to może jakoś dało by radę.

D1999

Oj to raczej nie ma najmniejszej szansy W3 będzie miał dość większe wymagania od dwójki

Psyhe

na gt 630 4gb grałem w bf3 na maxymalnych detalach w hd więc nie jest zła :)

gregormgm

Wątpię

http://www.youtube.com/watch?v=HQ8iIK9G1uM

Bez graczy,pojazdów, wybuchów, samolotów i wszystkich BF-owych akcji gdzie wszystko jest ustawione na low gra wyciąga średnio 40 klatek
Coś ci sie chyba pomyliło

użytkownik usunięty
D1999

ja ma gt 635M i też sie nad tym zastanawiam.
Ale podobno gra ma działać na kompach z 2012 roku

Akurat z Wiedźmin 2 był taki problem, że gra była po prostu słabo zoptymalizowana. Gra chodziła słabo na kartach graficznych, które potrafiły spokojnie udźwignąć takie gry jak Skyrim. Z tego co czytałem panowie z CD projekt Red zapowiedzieli, że ostatnia część wiedźmina będzie pod względem optymalizacja o wiele lepsza niż poprzedniczka i posiadacze gorszych kart graficznych powinny pograć na minimalnych ustawieniach.

ocenił(a) grę na 10
sikor91

Spokojnie udźwignąć skyrima mogły bo skyrim nie ma dobrej grafiki, wiedźmin 2 ma conajmniej 2 razy lepszą

Ale gt 635M to jakaś karta z laptopowa ? tego typu karty są przeważnie słabe

Psyhe

P.s ta grafika ma wydajność radeona 3850 z 2007 roku na karcie o takiej mocy nie bedzie szans na W3

D1999

Ja osobiście mam nadzieję iż na Moim Intel Core I7 4x 3,4Ghz, 16gb ram ddr3, ge force 660gt oc 2gb ram ddr 5 i szyna 192bit dam rade zagrac normalnie jakos :/...

użytkownik usunięty
pentagram_zet

Cóż trzeba czekać na datę premiery i wymagania.

ocenił(a) grę na 10
pentagram_zet

gry które na takim komputerze by źle chodziły jeszcze nie istnieją.... twój komputer to prawie ekwiwalent nowych konsol więc bez problemu gra pójdzie na wysokich (nie maksymalnych) detalach.

Rockman92

dzięki, kupilem nowego kompa wlasnie dla wiedzmina nowego :D

ocenił(a) grę na 10
pentagram_zet

ja też mam kupić w tym roku ale jeszcze kilka miechów się wstrzymam:)

D1999

A jak myślicie, pójdzie na AMD Radeon HD 7700 series ? Wiedźmin 2 na ultra bez wygładzania krawędzi chodzi bardzo płynnie, a z wygładzaniem ok. 30 FPS

DarylMaster

może pójdzie ,może nie pójdzie do póki nie podadzą oficjalnych wymagań nic nie wiadomo

ocenił(a) grę na 10
DarylMaster

pewnie, że pójdzie, na średnich bez anty aliasingu powinien chodzić w porządku. Ja prawie zawsze antyaliasing wyłączam bo przy wysokiej rozdzielczości w ogóle on jest niepotrzebny a kradnie dużo fpsów.

Rockman92

przy jakiej rozdziałece jest już nie potrzebny ?

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

przy full hd. To wysoka rozdzielczość, antyaliasing nie jest już tutaj tak widoczny zwłaszcza podczas ruchu. Jeśli robimy ładne screen shoty z gier to rozumiem, to jest widoczne bo zdjęcie jest nieruchome ale podczas gry nie wpływa to bardzo na wygląd a na fps owszem. Szacuje się że za kilka lat w ogóle Antyaliasing już nie będzie potrzebny.

Rockman92

Czyli ful HD to jest 1920x...... ileś tam OK

ocenił(a) grę na 9
D1999

Jak procek i ram dobre, to może jakoś odpali na minimalnie minimalnych ustawieniach : P Miejmy nadzieję że gra będzie dobrze zoptymalizowana ;)

Joecrou

procesor 3.50GHz
ram 8gb
windows 7 64bit
komp z końca 2012 więc może pójdzie

ocenił(a) grę na 9
D1999

Procek taktowanie bardzo fajne, 2 rdzenie? :)