no właśnie dlatego ten uśmieszek na końcu .Dwójka na minimalnych chodziła mi w przedziale klatek 17-25 więc ciężko się grało.Ale jakby trójka miała takie same wymaganie dotyczące grafiki to może jakoś dało by radę.
Wątpię
http://www.youtube.com/watch?v=HQ8iIK9G1uM
Bez graczy,pojazdów, wybuchów, samolotów i wszystkich BF-owych akcji gdzie wszystko jest ustawione na low gra wyciąga średnio 40 klatek
Coś ci sie chyba pomyliło
ja ma gt 635M i też sie nad tym zastanawiam.
Ale podobno gra ma działać na kompach z 2012 roku
Akurat z Wiedźmin 2 był taki problem, że gra była po prostu słabo zoptymalizowana. Gra chodziła słabo na kartach graficznych, które potrafiły spokojnie udźwignąć takie gry jak Skyrim. Z tego co czytałem panowie z CD projekt Red zapowiedzieli, że ostatnia część wiedźmina będzie pod względem optymalizacja o wiele lepsza niż poprzedniczka i posiadacze gorszych kart graficznych powinny pograć na minimalnych ustawieniach.
Spokojnie udźwignąć skyrima mogły bo skyrim nie ma dobrej grafiki, wiedźmin 2 ma conajmniej 2 razy lepszą
Ja osobiście mam nadzieję iż na Moim Intel Core I7 4x 3,4Ghz, 16gb ram ddr3, ge force 660gt oc 2gb ram ddr 5 i szyna 192bit dam rade zagrac normalnie jakos :/...
gry które na takim komputerze by źle chodziły jeszcze nie istnieją.... twój komputer to prawie ekwiwalent nowych konsol więc bez problemu gra pójdzie na wysokich (nie maksymalnych) detalach.
A jak myślicie, pójdzie na AMD Radeon HD 7700 series ? Wiedźmin 2 na ultra bez wygładzania krawędzi chodzi bardzo płynnie, a z wygładzaniem ok. 30 FPS
pewnie, że pójdzie, na średnich bez anty aliasingu powinien chodzić w porządku. Ja prawie zawsze antyaliasing wyłączam bo przy wysokiej rozdzielczości w ogóle on jest niepotrzebny a kradnie dużo fpsów.
przy full hd. To wysoka rozdzielczość, antyaliasing nie jest już tutaj tak widoczny zwłaszcza podczas ruchu. Jeśli robimy ładne screen shoty z gier to rozumiem, to jest widoczne bo zdjęcie jest nieruchome ale podczas gry nie wpływa to bardzo na wygląd a na fps owszem. Szacuje się że za kilka lat w ogóle Antyaliasing już nie będzie potrzebny.
Jak procek i ram dobre, to może jakoś odpali na minimalnie minimalnych ustawieniach : P Miejmy nadzieję że gra będzie dobrze zoptymalizowana ;)