PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61636
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Ale GÓWNO

ocenił(a) grę na 1

I czym się tutaj tak podniecacie ? Gra gówniana . Fabuła gówniana . Długa jak gówno . Postacie gówniane . Grywalność Gówniana . ZERO POSTACI GEJOWSKI PRZEZ CO JEST JESZCZE BARDZIEJ GÓWNIANA . Muzyka Gówniana . Dubbing GÓWNIANY . Co za gówna robiły tę gównianą grę ?!?!

ocenił(a) grę na 9
PopekAlbania

Widząc twoje profilowe, kulturę, interpunkcję, ortografię, formułowanie zdań oraz wulgarność sądzę, że:
1. Nie grałeś w tą grę lub twój komputer zaciął się przy wymogach tej gry lub po prostu nie mogłeś przejść misji, bo jesteś za słaby i dlatego się tak prujesz.
2. ( Rada ) Są gusta o których się nie dyskutuje - innym się podoba ta gra, owszem szanuję twoją opinię, że dałeś 1. natomiast bezpodstawnie obrażasz tych ludzi, którzy włożyli jakiś wkład w tą pracę zamiast jak ty będąc zamknięty w pokoju, jak typowy polaczek-cebulaczek obrażasz wszystkich dookoła i siedzisz na tyłku przed monitorem.
3. Jeżeli masz problem z wyrażaniem swoich emocji to kup sobie jakiś worek treningowy, na którym się wyżyjesz zamiast obrażać wszystkich ludzi i strzelać fochy.

P.S Zmień profilowe bo widać od razu w jakich kręgach się obracasz ^^

ocenił(a) grę na 1
Andevanti

Nie kur.wa ! Prawdziwa fan Popka nigdy nie posłucha porad takiego gnojka ! Więc wypier.dziu z tematu !

ocenił(a) grę na 10
PopekAlbania

expert się znalazł który dał kac wawie 8 na 10

ocenił(a) grę na 1
dariusz1986pl

Bo była niezła . Ja nie wiem co wy ludzie od tego filmu chcecie .

ocenił(a) grę na 10
PopekAlbania

Zobaczyłem temat. I przestałem czytać. Upsss.
https://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8

ocenił(a) grę na 10
PopekAlbania

W dupie byłeś, gówno widziałeś ;). Jakbyś grał, to byś wiedział, że w grze jest postać homoseksualna. Idź się ośmieszać gdzie indziej.

ocenił(a) grę na 1
Mlodzik91

I h.uj z tym że Homoś tam jest ! Gra i tak sama w sobie jest dla idiotów i tyle ! Gówno jakich mało ! Dzieci takie jak ty się tylko tym podniecają ! Kur.wa same gimby na tej tępej stronce ! Takie gówna oceniacie na 10 ! No ja pierd.ole

ocenił(a) grę na 10
PopekAlbania

Wiesz, zazwyczaj z gimbazy są ci, którzy najbardziej od niej wyzywają resztę ;).

użytkownik usunięty
PopekAlbania

W sumie to rozumiem, nie każdemu się musi podobać, ale powiem tak:
- nie wyobrażam sobie bardziej oryginalnego potwora niż poroniec,
- wszelkie motywy obrazoburcze - to jest po prostu gra DLA DOROSŁYCH (choć niektóre momenty +18 są tutaj, jak dla mnie, dość żenujące nawet dla dorosłych),
- uważam, że Rozenek naprawdę pasuje do roli głównej,
- i wiele, wiele innych...
Chociaż, szczerze mówiąc, Eredin bez maski mógłby wyglądać lepiej, np. twarz by się rozkładała, albo pod zbroją byłaby tylko czarna chmura, albo zbroja byłaby pusta - wtedy to by było super, no i może jeszcze gdyby w ogóle nie gadał, wtedy to byłby jeszcze mroczniejszy, no i oszczędzilibyśmy na dubbingu.