myślę, że z całą pewnością można stwierdzić, że w tej części w końcu Ciri pojawi się, wnioskuję to z użytego podczas
prezentacji gry zdania cytuje: "[...]osoby którą Przeznaczenie powierzyło Tobie. Jest to jedyna osoba, którą Geralt uważa
za rodzinę". Spowodowało to, że gra będzie naprawdę godnym zwieńczeniem trylogii i doczekać się zwyczajnie nie
mogę. jak skończę grę to umrę.
wersja trailera z polskimi napisami w serwisie gry-online. Wspomniany cytat pojawia się koło 3:50
Wiedźmin 3: Dziki Gon - E3 2013 - Początek (PL) Video
" jak skończę grę to umrę"... może odłożysz te ambitne plany na inny termin, bo być może CD Projekt po premierze trzeciej części " Wiedźmina" nie zrezygnuje ze świata wykreowanego przez Sapkowskiego, a na rynku pojawi się gra z całkiem nowym bohaterem? Poza tym zgadzam się z tym, że twórcom gry chodzi właśnie o Zireael, przybraną córkę Geralta, gdyż tłumaczy przy okazji wątek z tytułowym Dzikim Gonem....
A wiesz, że będzie jeszcze Vesemir? 100% pewności (oficjalne ary już są, widać go na trailerze)
W3 to nie koniec świata wykreowanego przez Sapkowskiego, a jedynie zwieńczenie historii Geralta.
jasne, zgadzam się z wami po części. ale grając w grę i za każdym razem gdy pojawiały się znajome postaci czułem przyjemne ukłucie. jak geralt chlał z jaskrem i zoltanem w wizimie w starym narakorcie, to było super. albo zyvik stacjonujący w obozie kaedwen, albo jarpen. te smaczki tylko w grze o geralcie będą tak przyjemne. bo ta trylogia wiedźmińska to jedyny sposób, żeby jeszcze raz poczuć sagę albo opowiadania. sapkowski sapkowskim ale wiedźmin to geralt i nawet jeśli miała by wyjść nowa gra z tego uniwersum to po prostu nie będzie to samo.