Witam. Przeszedłem gre wątek głowny i prawie wszystkie pytajniki i jednocześnie już po skończeniu głownego wątku zainstalowałem za pomocą tej platformy GOG nowe misje itd. Czy uruchamiają się one na tym samym poziomie gry czy dopiero są aktywne po ponownym rozpoczęciu gry od nowa.
No i jak w tym wszystkim i o co chodzi z dodatkiem Serca z Kamienia?
"Serce z Kamienia" i "Krew i Wino" To duże dodatki. Pierwszy pojawi się wkrótce, a czas jego przejścia cdp szacuje na 10h
Drugi pojawi się potem, będzie trwać 20 h a jego akcja będzie rozgrywać się w hrabstwie Thoussain, czy jakoś tak. (nie mam książki pod ręką)
Oba powiększą trochę mapę i w odróżnieniu od twoich darmowych dlc będą płatne.
a z darmowymi dodatkami? Można je dodać do gry, którą sie skończyło i pojawiają się od razu w zadaniach te questy?
Jeśli poprawnie zainstalowałeś darmowe DLC z poziomu GOG, to one się automatycznie włączają. Nie ważne czy zaczynasz grę od nowa, czy wczytujesz jakiś zapisany stan gry. Z tego co pamiętam, to te misje z DLC z reguły znajdujemy gdzieś na tablicach ogłoszeń.
Jest wszystko zainstalowane i jak kontynuuje sobie starą gre to w których miejscach są te ogłoszenia? Bo nie pojawiają się automatycznie w zadaniach jak sądze
tutaj masz wszystko co gdzie i jak:
http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/wiedzmin-3-darmowe-dodatki.html