I prosiłbym sajkofanów, żeby sobie darowali. Prześmieszna animacja jazdy konnej, poziom grafiki z
2006-2008 roku, gameplay ogólnie bardziej przypomina Obliviona albo NWN 2 niż coś z tej dekady.
Jestem zdania, że gdyby nie "polska marka", nikt by nawet nie splunął na Wieśka numer 3. Ale że
Obama o nim wspomniał, Agora jest współwydawcą i w końcu w 2015 roku wprowadzono
możliwość... skakania, to będą zachwytne rozpływy bez dopuszczania słowa krytyki.
Jedno widać od razu - polska gra. I naprawdę szczerze - odrzućcie legendę Sapkowskiego i
Wiedźmina samego w sobie. Co zostanie? Mocno przeciętny RPG fantasy. Nie dno kompletne
oczywiście, ale 6-7/10. Przeciętniak, produkcyjniak. Szkoda.
Tak, zainteresowanie Wiedźminem 3 na zachodzie (robionego przez studio znikąd, które do tej pory ma na koncie dwie gry) to wynik polskiej marki, działań Agory i wypowiedzi największego autorytetu w świadku graczy komputerowych - Baracka Obamy.
Legenda srenda. To co czyni książki Sapkowskiego zaledwie fajnym czytadłem (bo tym z perspektywy lat jest twórczość Sapkowskiego), przeniesione do gry komputerowej tworzy coś naprawdę wyjątkowego na tle miałkich zachodnich pozycji o ratowaniu świata przed demonami wychodzącymi z magicznej dziury or something.
Przy czym oczywiście nikt nie odbiera Ci prawa do własnego zdania i zgrywania rebella piszącego grafice z 2006 roku.
Takie są fakty, misiu. A histeria obrońców dowodzi, że zdają sobie z tego sprawę, co tylko ich wściekłość zwiększa. Bywa i tak. :)
Skyrim 10/10, Watch Dogs 9/10.
Niby o gustach się nie dyskutuje, ale ocena dla tego szitu jakim jest Watch Dogs to twój gwoźdź do trumny. Skyrim arcydzieło? Przynieś, podaj, pozamiataj. Każda jaskinia taka sama, fabuła gorsza niż w polskich telenowelach. Wielkie miasta z 15 domami na krzyż.
Poziom grafiki z 2006 - 8 roku xD A to dopiero dobre. Weź się schowaj z taką krytyką bo to hejtowanie w czystej postaci nic więcej.
No widzisz, ucz się ucz, co dobre, może jeszcze nie jest dla ciebie za późno. Choćbyś przytoczył wszystkie moje oceny, (słabego) poziomu W3 to nie zmieni. Brak kontrargumentów kończy się wycieczkami osobistymi w wykonaniu troli - co widać na powyższym przykładzie. :)
Byłoby dobrze gdybyś i Ty podał jakieś argumenty czemu to poziom W3 jest taki słaby. Czytam Twoje zarzuty o kiepski poziom techniczny i w mojej głowie pojawia się mnóstwo pytań, może odpowiesz:
1. Prześmieszna animacja jazdy konnej. Hm. Podaj przykłady tytułów gdzie jazda konna wygląda lepiej.
2. Poziom grafiki z 2006-2008 roku? Tutaj również podaj przykłady tytułów z tych lat, które dorównują grafice W3. Weź skriny i nam porównaj.
3. Podaj więcej argumentów dlaczego W3 zapowiada się na słabą produkcję. Jak na razie skrytykowałeś animacje i grafikę, co z resztą? Rozumiem, że tylko powyższe kwestie mają dla Ciebie w grach znaczenie?
Nie żebym się czepiał, po prostu sądzę, że jak się coś ocenia, to wypadałoby to poprzeć jakimiś sensownymi argumentami. Także czekam.
BTW. Trochę już jest to męczące, że każdy, kto chce skrytykować wiedźmina, jego popularność tłumaczy sobie polską marką. Nie uważasz, że jest to trochę mało poważne i dziecinne? No ale cóż, jak się nie ma argumentów, to się rzuca takimi tekstami. Pozdrawiam
Skyrim 10/10 hahaha. Z kim ja tu piszę... Gra w której 90% zadań polega na czyszczeniu lochów z draugrów jest dla ciebie arcydziełem..a plujesz na Wiedźmina 3 który jeszcze nie wyszedł i nikt w niego nie grał...nie no pozdro. Bałwan..
A idioci jak zawsze się nabierają...ehh, szkoda gadać. Zresztą nawet jak jemu gra nie pasuje to co? Po gówno kogoś namawiać i mówić jaki to geniusz będzie, skoro od początku jest negatywnie nastawiony. Ahh, ten filmweb.
Jesteś koleś głupi po prostu a z takim elementem się nie dyskutuje !
Bo po co marnować czas na półgłówka !?
Pozdro..
Gameplaye były z X1 więc masz odpowiedź na twoje tandetne demo. Poza tym: "Co zostanie? Mocno przeciętny RPG fantasy." hahaha :D
Nie grałeś, nie znasz fabuły więc po co ta wypowiedź? Typowy napinacz.
Nie ma sie co w dyskusje wdawać z tym typem bo marnujecie tylko energie na pisanie postów niepotrzebnie
Koleś ewidentnie troluje i ma ubaw z tego albo po prostu jes masakrycznie głupi i slepy obstawiam to pierwsze !