Tak myślałem że jak by wyszedł wiedźmin 3 to na podstawie tej gry można by było zrobić niezłą amatorską ekranizację książek. Co o tym sądzicie ?
Tak chodziło mi o taki film robiony przez fanów tyle że na podstawie książek skoro do gothica można robić filmy to czemu nie do wiedźmina ale najpierw niech wyjdzie wiedźmin 3 a później będzie można planować zrobienie jakiegoś filmu. Jak twórcy mówili będzie to ogromny świat więc było by na czym nagrać : )
Wydano w ręce fanów ten cały hmmm... jak to nazwać ?
Narzędzie do robienia własnych przygód więc chyba jest taka moźliwość
"skoro do gothica można robić filmy"
Widziałeś kiedyś jakąkolwiek ekranizację Gothica? A może po prostu chodziło ci o "machinime"?
Ha ha i co ? Myślisz, że Sapek zgodziłby się na ekranizacje? Może jeśli wypłaciłbyś mu astronomiczną sumę:P
haha czy ty umiesz czytać mówię o amatorskiej ekranizacji więc co ma do tego sapek jak była by to profesjonalna ekranizacja robiona przez jakąś dobrą firmę to tak i jeszcze raz podkreślam mówiłem o amatorskiej ekranizacji robioną przez fanów a tak po za tym sapek miał by to w dupie co zrobią fani, bo do wiedźmina 1 niby narysował mapę ale nie przykuwa uwagi do gier. Była by to ekranizacja nieoficjalna, a dubbing mógłby podłożyć nawet zagrajmer z dobrym głosem. Ale zawszę można porobić filmy nie dotyczące książek np opowiadające całkowicie inne historię .
haha trzeba było tak od razu napisać. Ale coś czuje, ze Endrju i tak by się przyczepił, chyba, że masz na myśli 15 minutowy filmik na youtube :P W sumie, nawet do tego, by się podwalał, wnioskując z jego wypowiedzi:P
Właśnie może być z tym problem ale można by zrobić na próbę jeden odcineczek a później się zobaczy jak by to wypaliło to by się zrobiło taki kilku sezonowy serialik youtube, a jak by nie wyszło to trudno się mówi i będzie się trzeba zadowolić książkami.
Książkowe przygody Geralta w Redkit? Na pewno znajdzie sie ktoś z zajawką i zapałem. Pytanie tylko czy przygody do W3 czy W2. Chyba jednak lepiej poczekać na W3 i ulepszoną wersję redkita.
Co racja to racja najpierw niech wyjdzie W3 a potem pomyślimy o małej ekranizacji chyba że CD Projekt RED zdobędą prawa do zrobienia filmu bo z tego co wiadomo nie posiadają takich praw. Ale wydaje mi się że będą zajmowali się czymś innym niż ekranizacja, bo to w końcu branża gier.
Ja to bym bardzo chciał zobaczyć ale film stworzony w CGI przez Bagińskiego, a najlepiej całą serię filmów ekranizującą sagę Sapkowskiego. To by było coś! ...
Wyobraźcie sobie - taka świetna animacja, dubbing jak w grze i do tego 7 filmów wychodzących co rok, trwających po 3 h każdy... Jasny gwint to by było coś
Żeby zrobić pełnometrażowe CGI wydali by tyle kasy że była by to istna strata. Na dodatek piszesz o 7 filmach, po jeden każdy rocznie trwający 3 GODZINY! Dajmy że CD Projekt RED by to pokrył...wątpię czy był da rade. Zbankrutowałby.
Jakoś na grach nie zbankrutował, a tam też trzeba od cholery kasy, wkładu komputera itd :) ..a film by mogli zrobić. Pozwalam im ;D
Porównujesz film do gry? Film w PEŁNYM CGI w jakim został wydany trailer Wieśka kosztował sporo pieniędzy. Nie zdajesz sobie sprawy ile by kosztował dwudziestominutowy film, a Co dopiero 3-godzinny i to Co roku jeden. Taki jeden film to 3x więcej niż budżet na taką trzecią część gry...
Musieli by zaryzykowac :D ...bo kto by nie chciał takiego filmu obejrzeć ? ..z żywymi aktorami za cholere by nie przeszło, jak by z naszymi "aktorami" zrobili
Z gwiazdami Hollywood było by jeszcze gorzej. Wiedźminem byłby jakiś Pattinson pewnie czy jak mu tam...
Amerykanie mają spory worek z aktorami, ktoś by się znalazl, tylko jeden wymóg by musieli spełniać..nauczyć sie Polskiego ;D i żeby to robił Peter Jackson, może z LegoLucasem
Ja osobiście napisałam maila do Petera Jacksona, żeby się przyjrzał sprawie :P może jakimś cudem jednak to przemyśli :D
Każdy może ale nikt nie pisze :D chyba :P wysyłam co jakiś miesiąc to samo :D może kiedyś przeczyta!
Nadzieja matką ...ehhh nie będę kończył..bo twój zapał jest miły sercom fanów wiedźmina w tym i mojemu ;) pozdrawiam !
Oj, ja wiem, doskonale :P ale jeśli się nie próbuje to nie można odnieść sukcesu ;) porażka>>>>nigdy nie spróbować ;)