A to,że i tak w Tesco będzie więc czekać pół roku w magazynie gdzie pracownicy spokojnie mogą sobie grać to jest złe.
No nie. W3 jeszcze nie poszedł do tłoczni, a na pewno zostaniemy o tym poinformowani. Tzw. status gold, czyli gotowy do sprzedazy osiąga się jakiś miesiąć przed prmeierą
To je zamówienie pre-order czyli zamawiasz teraz a jak gra ma premierę to masz pewność, ze dostaniesz ją jako jeden z pierwszych, albo możesz liczyć na jakieś bonusy. Rozwaliłeś mnie :P
A co mnie to obchodzi w empiku wszystko pracownicy wcześniej mogą grać lub oglądać przed sprzedażą więc te promocje i zamówienia to jedna wielka lipai co mnie obchodzi,że dostanę pierwszy jak ktoś już w to grał.
To ty chciałbyś zagrać jako pierwszy na świecie w wiedzmina 3?
Rozumiesz co to znaczy data premiery ? Jak założysz pre-order to dostajesz dokładnie w ten sam dzień gre
Dlaczego miałbym grać jako pierwszy?Nigdzie tak nie pisałem tylko odpowiedziałem,że nie zależy mi być pierwszym i spokojnie mogę poczekać do2015 roku i premiera to premiera,a zamawianie kilka miesięcy przed orginalną premierą to debilizm skoro wiadomo,że pracownicy empiku zaglądają do opakowań przed ustawieniem na półki tak jak w większości sklepach więc wiadomo,że towar nie będzie orginalny i spokojnie leżał w magazynie te kilka miesięcy.
Nie możesz zamówić tej gry na stronie wiedzmina tylko mówisz o jakimś empiku ?
Jak masz obawy co do tego sklepu to po prostu tam nie kupuj
A poza tym jakie kilka miesiecy leżał gdzie ? Gra wędruje do tłoczni za raz przed premierą jest to jakieś 2-3 tygodnie potem jest rozwożona do różnych sklepów itp.
Gra nigdzie nie leży przed premierą kilka miesięcy bo najzwyczajniej by wyciekła
Aha no i na grze masz oryginalna folie możesz się przyglądnąc czy nikt nie kombinował z nią ;)
Kupiłem w sklepie orginalny film,a po zdjęciu folii był cały pobrudzony i było widać ludzkie odciski więc ktoś przed zapakowaniem wcześniej oglądał zresztą szefowie empiku sami przyznali się na jakieś stronach internetowych,że zanim towary trafią na półki to mają do nich dostęp tak jak kupiłem orginalną grę,a jedna z płyt nie chce się instalować więc nie ufam tym zamawianym wcześniej premierą,a o pre-order nie słyszałem więc dzięki za wyjaśnienie,ale wole kupić kiedy będzie dostępny w sklepie.
Według twojej teorii to w sklepie też ci może ktoś otworzyć grę bo oni siłą rzeczy mają ja wczęsniej zanim kupisz
Przecież pre-order to wyłącznie ułatwienie. Dostaniesz grę do domu w dzień ustalonej premiery, nikt w nią wcześniej nie będzie grał, bo ona sama do sklepów trafi parę dni przed sprzedażą.
Poza tym każdą kopię gry chroni klucz, który jest jednorazowy, więc żaden z panów w empiku czy jakimkolwiek innym sklepie nie może w tą grę zagrać, jeśli nie chce oddawać ci kasy za egzemplarz.
I jeśli jesteś tak uprzedzony, jeżeli chodzi o różnorakie sklepy, to zamów grę z oficjalnej strony Wiedźmina.
Mnie tam zawsze rozpier... per ordery 7 miechów przed premierą po hu... tylko 7 od razu trailer i zbieramy zamówienia.
- ale to jest zdanie gracza niedzielnego (a od roku, śmiga tylko na poziomach łatwych i gram tylko dla fabuły :) a jeśli chcę pograć bo pograć to załączam gry w trybie online :)
BF/CoD/ME3/LOL