W trailerze ,,Wiedźmin 3: Dziki Gon - Zabijając potwory" jest mężczyzna obok Geralta, czy mi się tylko zdaje czy to Vesemir, ponieważ ten mężczyzna który zresztą ginie na końcu mówi ,,Wiedziałem, że WIEDŹMINI nie pogardzą cesarskim złotem". Co o tym sądzicie?
Dobrze że wrócił Vesemir,szkoda że w jedynce po rozstaniu nie było już i nich mowy nie wspominając już o dwójce gdzie chyba słowem nie wspomnieli...
czytałem, że ma pojawić się jeszcze więcej postaci z książki. Tak po cichu liczę, że spotkamy w grze Yannafer, która pachnie bzem i agrestem :D to moja ulubiona dziewczyna wiedźmina :P
No z 2 można było wywnioskować, że się pojawi. Z pierwszego filmiku dziennika deweloperskiego potwierdzono też Ciri.
Co chcecie wiedzieć? Ja wszystko wiem! (znaczy to co oficjalnie i półoficjalnie :P zostało przekazane)
Lamber, Eskel - wielka niewiadoma, ale są naciski, żeby się pojawili
Yaevinn - w sumie nikt nie płacze, żeby się pojawił
Berengar - jest bardzo nieprawdopodobne, aby się pojawił. Prawdopodobnie, gdyby nawet przeżył spotkanie z Azarem, to i tak sejw tego nie zapisuje.
Oj a to jest troche grubsza sparaw.
Generalnie to tutaj masz opisane:
http://pl.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/34493-wiedzmin-3-dziki-gon-nieof icjalny-faq/page__p__948831#entry948831
Raczej nie. A jeśli nawet to tylko jego północne tereny, ale wątpię, żeby teren był aż tak rozległy.
OK sory :P
Przed chwilą pojawiło się coś takiego:
• Czy zobaczymy takie miejsca jak Brokilon i Oxenfurt? (32 głosów)
Wersja krótka:
Bez odpowiedzi ze względu na spoilery.
Wersja długa:
M: Tutaj nie chciałbym spoilować. Gra jest naprawdę gigantyczna i możemy grać na przestrzeni sporej. Odwiedzimy sporo miejsc opisanych wcześniej w sadze, ale poza Skellige i Novigradem nie chcę nic więcej spoilować.
no wiadomo: wywiad :P
więc teraz sobie nie dam ręki uciąć, czy będzie czy nie będzie brokilon :P
hm.. w sumie też wolę zostawić dla siebie takie niespodzianki aż do dnia w którym zakupię i odpalę grę ale jednak mimo wszystko mnie korci ciekowość zwłaszcza, że kilka dni temu po raz enty skończyłem czytać całą sagę :))
Tak z moich przemyśleń powiem, że brakowało mi w poprzednich odsłonach Witchera na PC większej różnorodności i rozbudowanych wątków politycznych, przecież w książce Geralt (zazwyczaj w towarzystwie Jaskra) zjeździli dwory od Królestw Północy po Nilfgaard zajmując się tam przeróżnymi sprawami i stąd można naprawdę wyciągnąć wiele wciągających questów do gry, zabijanie stworków i rozbijanie szajki można znaleźć w każdym rpg, w Wiedźminie jest ten atut, że odnosząc się do książek można kłaść nacisk na dużo ambitniejszą rozgrywkę :) Są jakieś informacje co do głównej fabuły i pobocznych? (o takie ogólne oczywiście pytam)
1 quest (tylko nie wiem czy poboczny czy główny)) jest już prawie cały opisany, tylko nie wiem czy chcesz sobie spoilerować.
Nie czytałem książek Sapkowskiego,chociaż fantasy lubię (Gra o tron) Grałem tylko w gry Wiedźmin :D
Luz,kolega wyżej mi odpowiedział na temat tego kto ma się pojawić.Ja odpowiedziałem to wszytko :D