O bogowie....gra zapowiada się niesamowicie...Moim obowiązkiem,będzie kupić ''Wiedźmina 3"
jeśli bym go ściągnął...to po prostu byłaby profanacja i zbezczeszczanie narodowego skarbu.
Przyznam się że całej sagi ''Wiedźmina'' nie czytałem,czytałem tylko ''Ostatnie życzenie'',ale grałem w pierwszą oraz drugą część ,z czego jestem dumny :> :> :>. Ale ciekawe jaki będzie miała wymagania..ale jeśli ''Crysis 3'' i odpalił na LAPTOPIE,to kto wie.....jak myślicie ???.
Tak czy inaczej czekam.
Odpalić to odpali na pewno, ale co do detali to już będzie zależeć od tego jak zoptymalizują tego "potwora".
Do tej pory z optymalizacją było u nich średnio.
Jeżeli chodzi o trójkę, to ścianą może być ilość pamięci karty, bo ponoć mapa ma być zajebiście duża,więc wydaje mi się że 1GB to będzie niezbędne minimum.
Ale jak Crysis Ci odpalił, to i z Wieśkiem nie powinno być problemu, zobaczymy jaka będzie optymalizacja.
Odpalić grę to chyba co innego jak grać komfortowo
Jak W2 grałeś na niskich to w 3 prawdopodobnie nie zagrasz
Dobrze ! ale crysis był z bardziej z otwartym światem i wyszedł tylko na PC
Na konsole się nie pojawił bo po prostu miały mało ramu
Crysis 2 już nie miał otwartego swiata tylko miał bardziej zamkniete lokacje "tunelowe" taki sam był wiedzmin 2
Natomiast w W3 mamy mega ogromny świat większy jak ten w Skyrim
MIAZGA!!!
A jeśli jeszcze nie czytałeś całej sagi to po pierwsze - żałuj, a po drugie nadrób to koniecznie, bo to właśnie od Miecza Przeznaczenia akcja nabiera tempa z każdym rozdziałem!
Przy okazji,przeczytam...i serial oglądałem też....ale kiepski od strony technicznej....powinni go nakręcić Amerykanie....(tak myślę)
hmm.. nic by się nie stało gdyby nawet zrobili to Polacy, jednak potrzebna by była spora suma pieniędzy, a znając budżety naszych filmów, to wiadomo na czym by się skończyło..
Co do książek - polecam. Weź się za nie jak najszybciej - na pewno nie pożałujesz :)
Kupiłam sobie nowy komputer między innymi dlatego, żeby zagrać w dwójkę :D I mam to samo zdanie co Ty z kupowaniem gry. Właśnie zapisałam się na newsletter o preorderach a w miedzyczasie oglądam co rusz nowy trailer. W polskiej wersji oczywiście! Nie mogę sie doczekać ^ ^
Masz tutaj minimalne wymagania
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz lub podobny AMD
Karta graficzna: Nvidia GF 8800 512 VR lub podobny ATI
Pamięć RAM: 1 GB dla Win XP / 2 GB dla Win Vista
Dysk twardy: 16GB
Bez żartów, z takim kompem, to już możesz zacierać ręce i szykować hajs na nowego "Wieśka".
Dobrze przemyślana konfiguracja.
Nie wiem skąd to wziąłeś, ale to wygląda na minimalne wymagania dwójki.
Będę zadowolony jeśli minimum trójki ulegnie tylko podwojeniu - może nawet uda mi się wtedy rozkoszować nowym Wiedźminem w średnio-wysokich detalach, bez konieczności gruntownej wymiany sprzętu.
Nie wiadomo jakie będzie miał wymagania, może przypadkiem uda im się go dobrze zoptymalizować i nie będzie zarzynał pecetów.
to będzie miało o wiele, wiele wyższe wymagania od Crysisa 3. Niektórzy mówią, że nigdy nie widzieli tekstur w takiej wielkiej rozdzielczości, , dodaj do tego niezwykle skomplikowane cieniowanie, masa efektów świetlnych, pogodowych, otwarty świat około 50 km kwadratowych bez ekranów ładowania, z twoim sprzętem ciężko będzie. Ja np mam już odłożoną kase na kompa ale kupie go właśnie wtedy kiedy Wiedźmin 3 wyjdzie i będą wiadome wymagania, czyli kompa se kupie za rok może za 10 miechów, fajnie, że przez ten czas stanieją trochę podzespoły, zresztą rok 2014 to dobry rok na kupno nowego kompa albo ulepszanie starego.
A jak myślicie ile będzie kosztowała gra może dla polaków obniżą cenne bo tak podobno było z dwójką zresztą twórcy Wieśka szanują swoich konsumentów nie to co inne wielkie firmy więc gra może mieć bardzo zachęcającą cenne w Polsce już na samym początku choć wątpię.Co do gry słyszałem że jest możliwe że nie wyjdzie 2014 roku.