PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61865
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Minimalne wymagania systemowe

System operacyjny: 64-bitowy Windows 7 lub 64-bitowy Windows 8 (8.1)
Procesor: INTEL CPU Core i5-2500K 3.3GHz lub AMD CPU Phenom II X4 940
Karta graficzna: Nvidia GPU GeForce GTX 660 lub AMD GPU Radeon HD 7870
Pamięć: 6GB RAM
DirectX: 11
Dysk twardy: 40 GB wolnego miejsca

Rekomendowane wymagania systemowe

System operacyjny: 64-bitowy Windows 7 lub 64-bitowy Windows 8 (8.1)
Procesor: INTEL CPU Core i7 3770 3,4 GHz lub AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Karta graficzna: Nvidia GPU GeForce GTX 770 lub AMD GPU Radeon R9 290
Pamięć: 8GB RAM
DirectX: 11
Dysk twardy: 40 GB wolnego miejsca

Rockman92

BETA testerem to byłeś chyba w Eurobiznes. Podaj adres to zobaczymy czy jesteś taki chojrak. Wielki obrońca uciśnionych. Taka dobra gra jak Witcher Battle Arena a oceny lecą na łeb. Nigdy nie zrobili dobrej Optymalizacji nie wspomnę na temat tego że nie potrafili zrobić gry na konsole. Ten super Wiedźmin jest i był chałą. HEHEHE uczyć o grach. Kiedy ja grałem w gry i pracowałem dla dużych firm ty po drabinie wspinałeś się na dywan. . Możesz wierzyć sobie w bełkotanie redowców dla których może i pracujesz - wnosząc po tym jak się odnosisz do drugiego człowieka. Mają dokładnie takie samo podejście jak ty do innych. Małolaty do taty - O WIELKI BETA TESTERZE. Nawet nie wiesz czym się to je.

Rockman92

a LODY NP: WANILIOWE , TRUSKAWKOWE, CZEKOLADOWE, NA PATYKU, ITD. MAM WYMIENIAĆ DALEJ. Może nie spotkałeś się z taką żywnością. Przykro mi pewnie masz słabe dzieciństwo nie mając lodów.

Rockman92

Ja nie patrzę na to na jakim silniku gra została stworzona. Jeżeli twórcy wiedźmina chcą robić grę na najnowszym z dostępnych silników spoko ale niech umieją też zoptymalizować kod tak aby sama gra nie potrzebowała sprzętu jednego z nowszych. Przecież ten najnowszy silnik nie potrzebuje sprzętu z górnej półki. Takie jest moje zdanie, po prostu je wyraziłem.

ocenił(a) grę na 3
ALiEN29

http://pclab.pl/news61640.html

"W styczniu mieliśmy przyjemność pograć kilka godzin we wczesną wersję gry Wiedźmin 3: Dziki Gon i nie omieszkaliśmy sprawdzić, jak wymagania sprzętowe mają się do rzeczywistości. Chyba jest się czego obawiać, bo Intel Core i7-4790 i GeForce GTX 980 z 4 GB pamięci niekiedy nie dawały sobie rady nawet w wysokich detalach (a są jeszcze ustawienia „ultra” i Nvidia HairWorks)."

"Nasz wysłannik, Dawid, postanowił spróbować odpowiedzieć na nurtujące wielu graczy pytanie dotyczące wymagań sprzętowych Wiedźmina 3. Teoria teorią, a praktyka praktyką: okazało się, że pecet wyposażony w procesor Intel Core i7-4790, 8 GB RAM-u oraz kartę graficzną GeForce GTX 980 z 4 GB pamięci pozwolił cieszyć się rozgrywką z ustawieniami na poziomie wysokim, wyłączonym SSAO oraz, cytując, „skromnym wygładzaniem krawędzi i filtrowaniem anizotropowym”. Ten komputer nie zapewnił przez cały czas płynnej rozgrywki, zdarzały się spadki wydajności , a do tego liczba klatek na sekundę raczej nie przekraczała 35, chociaż nie było możliwości tego zmierzyć. Mimo że mamy do czynienia z wczesną wersją, a do premiery, która odbędzie się 19 maja tego roku, pozostało jeszcze parę miesięcy, to można poczuć się srodze rozczarowanym, tym bardziej że CD Projekt RED zalecał do Wiedźmina 3 procesor Core i7-3770 3,4 GHz lub AMD FX-8350 4 GHz oraz GeForce’a GTX-a 770 lub Radeona R9 290. Wierzymy, że w maju będzie jednak lepiej, ale trzeba być przygotowanym na to, że produkcja "zajedzie" nawet wydajne PC."

xD

ocenił(a) grę na 10
ALiEN29

Ciekaw jestem czy mi na Lenovo Y510P pochodzi w miarę rozsądnie.
Procesor i7 2,4GHz
8GB RAM
2xGF GT755M