Seria wiedźmin to nic specjalnego. Typowy erpeg z żadną specjalną mechaniką i w dodatku mocno liniowy. Póki co skyrim nie ma sobie równych i wygląda na to, że również przez dłuższy czas tak pozostanie.
Liniowy sandbox?? yhhy, znaffca gier się odezwał nie ma co... Totalnie subiektywna ocena, graj sobie w tego Skyrima i nie pisz bzdurnych komentarzy bo aż żal w ogóle tego czytać...
W wiedźminie nawet skakać nie możesz a ty go sandboxem nazywasz. I przypominam, że ocena zawsze jest subiektywna, bo każdy ma inne zdanie. Niestety biedne polaki wasze zdanie nie podziela zdania całego świata i biedny wiedźmin nadal zostanie sobie grą na metacritiku z oceną 85 a Skyrim chociaż starszy nadal lepszy. Co jak co, ale i tak będę miał rację tak samo jak miałem rację z wiedźminem 2. Mówiliście o grze roku lub co gorsza grze wszechczasów, a wyszło jak zawsze: nic specjalnego.
Gdybyś chociaż całość przeczytaj to byś się może domyślił o co chodzi w tej wypowiedzi. Niestety mogę się rozpisywać w nieskończoność a ty i tak pokażesz swoją ignorancję i będziesz próbował mnie ośmieszyć, bo tylko to ci pozostało. Serdecznie pozdrawiam ludzi z tokiem rozumowania jak twoim.
Przeczytałem całość ale odniosłem się do najśmieszniejszego zdania z całych twoich wypocin... Tokiem rozumowania?? Czyli logicznego rozumowania którego widocznie ci brakuje, i znowu się odniosę do tamtego zdania. "W wiedźminie nawet skakać nie możesz a ty go sandboxem nazywasz" hahahaha ogarnij się i graj dalej sobie w nieliniowego Skyrima(przy czym Wiedźmin to tpp, a Skyrim Fpp więc nie widzę porównania, bardziej skyrim przypomina Dark Messiah of might and magic). W wiedźminie nie liczy się grafika tylko klimat, grywalność, muzyka i nawiązania do słowiańskiej mitologii...
Az uwierzyć nie mogę - nie można mówić, że gra będzie słaba, bo żadnej rewolucyjności, ba, wielkiej różnicy w stosunku do poprzednich części (skomplikowana walka i znaki skutecznie zniechęcające wielu ludzi do gry) w GAMEPLAYACH widać nie było. Ale można za to pod zwiastunem mówić, że gra będzie HOHOH ZAJEBISTA, ZMIECIE WSZYSTKO, UBI I EA MAJĄ SIĘ UCZYĆ (właśnie tak pisali) OD CDP? Co z tego, że jest jeden wiedźmin na 3-4 lata, UBI ma się uczyć xD Chujek jest bardzo jednostronny, nie wyciąga wniosków z cudzych wypowiedzi atakując osobiście zamiast podać kontrargumenty i po prostu nie otwiera oczu na świat. Jest jednym z masy zaślepionych polaczków, co po zwęszeniu sukcesu, który choć w 1% będą (niesłusznie) mogli uznać za swój, będą go bronili do ostatniego klawisza na klawiaturze. Nieważne jakim kosztem.
Nie ma różnicy w stosunku do poprzednich części? -> Jestem innego zdania.
Skomplikowana walka -> Wyjaśnij mi proszę , co jest takiego skomplikowanego.
Ty jak rozumiem jesteś jednym z tych polaczków , co to nie umieją się cieszyć z rodzimych sukcesów i opluwają wszystko co polskie. Tak ci przeszkadza , że ktoś potrafi się z czegoś cieszyć smutny człowieczku?