Witam jako iż jest to mój pierwszy Wiedźmin którego posiadam i w którego gram chciałbym prosić o pomoc. Otóż jestem na misji z wilkołakiem którego spokojnie ubijam do połowy paska życia i nagle jest on nie do zabicia. Leczy się niemiłosiernie i ucieka przedemną, nie wiem jakich znaków na niego używać... Jak na razie używam najczęściej tarczy Quen. Pewnie to też wina mojego badziewnego eq bo tylko miecz i buty mam na 2 poziom reszta na 1. Z pieniędzmi też mam problem bo mam ich tylko 300 akutalnie. Dodaję, że gram na 2 poziomie trudności.. Z Nithalem aż takich problemów nie miałem.. Czy mogę uciec z misji bez konieczności rozpoczynania jej od nowa czy muszę zabić CUDEM tego wilkołaka? Proszę o porady na temat ekwipunku oraz zdobywania pieniędzy ponieważ nie mogę tego na internecie zbytnio znaleść.. Z góry dziękuję bardzo =)
musisz robić większe obrażenia niż leczenie wilkołaka, pamiętaj aby pozbyć się wilków na samym początku, użyj mikstury na większe obrażenia jak zaczyna się leczyc (taka zielona nie pamiętam juz nazwy), zapomnij o rollach i tylko krótkie uniki i tylko kiedy trzeba, ciągle nawalaj ile wlezie