PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61884
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Precz z oszustami!!! 1/10

użytkownik usunięty

Jak widzę ocenę to normalnie nie wieże !!! co w tym takiego pięknego? Przecież ta gra to jakaś paranoja z lat 2010,oczywiście szanuje twórców co zrobili tą grę i włożyli dużo pracy no ale bez przesady...przecież połowa z was nawet nie zagrała w tą grę a daje od razu 10 hahaha płakać się chce...ale takie są fakty że ta gra jak dla mnie nie wypał myślałem że będzie coś z tego ale po 13H grania dałem sobie spokój nie dam rady do końca wytrwać za nudna,więcej dialogów niż grania grafika też dupy no nic tyle ode mnie...

słaby trololo

ocenił(a) grę na 1

Niestety ale takie są fakty że masz racje :D

Troll, a w dodatku nieletni.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Boli prawda co ? :D że gra jest słaba ehh dzieciaczki kochane

Pomyliłeś mnie z kimś.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Skoro tak sądzisz

ocenił(a) grę na 10

O to chodzi w cRPGu, by były dialogi, fabuła, wybory i decyzje z balansem do walki i gameplayu. Widzę, że nie znasz się, ale się wypowiadasz - przez takich jak Ty jestem przeciwko wolności słowa i demokracji, bo obniżasz IQ całemu krajowi. Gra w swojej konwencji jest genialna - jeśli Tobie konwencja nie odpowiada, to zwyczajnie nie graj z gry w tej konwencji. Polecam inne gry, z innej konwencji. I zapamiętaj, by zwyczajnie nie grać w typ gry, który Ci nie pasuje - zamiast grać i oceniać wedle własnego, nic-nie-wartego widzimisię.

ocenił(a) grę na 10
JacobKane

Takim nie przemówisz, jak ktoś pisze pod grą RPG 'więcej dialogów niż grania' i wystawia 1 to nie warto nawet odpisywać...