Jak widzę ocenę to normalnie nie wieże !!! co w tym takiego pięknego? Przecież ta gra to jakaś paranoja z lat 2010,oczywiście szanuje twórców co zrobili tą grę i włożyli dużo pracy no ale bez przesady...przecież połowa z was nawet nie zagrała w tą grę a daje od razu 10 hahaha płakać się chce...ale takie są fakty że ta gra jak dla mnie nie wypał myślałem że będzie coś z tego ale po 13H grania dałem sobie spokój nie dam rady do końca wytrwać za nudna,więcej dialogów niż grania grafika też dupy no nic tyle ode mnie...
O to chodzi w cRPGu, by były dialogi, fabuła, wybory i decyzje z balansem do walki i gameplayu. Widzę, że nie znasz się, ale się wypowiadasz - przez takich jak Ty jestem przeciwko wolności słowa i demokracji, bo obniżasz IQ całemu krajowi. Gra w swojej konwencji jest genialna - jeśli Tobie konwencja nie odpowiada, to zwyczajnie nie graj z gry w tej konwencji. Polecam inne gry, z innej konwencji. I zapamiętaj, by zwyczajnie nie grać w typ gry, który Ci nie pasuje - zamiast grać i oceniać wedle własnego, nic-nie-wartego widzimisię.