PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61895
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

CDPR oficjalnie przesunęli premierę na 19 maja 2015 http://forums.cdprojektred.com/threads/32691

ocenił(a) grę na 10
Vandergrift

no niestety, kiedyś wyciekło jak gościu (rzekomy pracownik Redów) mówił, że gra wygląda gorzej niż na pokazach, ma mocne problemy techniczne i pewnie znowu zostanie przesunięta premiera. Mało kto w to wierzył itd. Teraz nie ma wątpliwości, koleś miał rację.

ocenił(a) grę na 10
Rockman92

Sami twórcy przyznali w liście w którym poinformowali o przesunięciu premiery że gra ma jeszcze sporo błędów których nie zdążą wyeliminować do lutego i właśnie dlatego przekładają premierę na maja i moim zdaniem jest to dobra decyzja bo wole poczekać trochę dłużej i dostać dopracowaną grę zamiast pełnego błędów niedokończonego produktu wypuszczonego wcześniej. A co do tego rzekomego pracownika redów to niema dowodów na to że naprawdę nim był.

Vandergrift

spokojnie premiera w grudniu 2015 ,a tak poważnie to najważniejsze żeby była dobrze zoptymalizowana ,a nie jak 2.

ocenił(a) grę na 10
D1999

Jak dla mnie Wiedźmin 2 był dobrze zoptymalizowany na ultra działał mi bez żadnej przycinki.

Vandergrift

bo masz pewnie bardzo dobry sprzęt ,mi na low chodził ledwie przy 8 GB ram ,i7 i... gt 630 pewnie tu tkwi problem ,trzeba będzie wymienić.

ocenił(a) grę na 10
D1999

wymień sobie kartę na geforce gtx 680 i będzie ci śmigać bez problemu na ultra.

ocenił(a) grę na 10
D1999

Radek r9 280x póki co najbardziej opłacalny, używane na gwarancji chodzą po 650-690 zł a wydajnościowo sa na poziomie gtxa 770.

D1999

Masz i7 i 8 giga ramu i nie masz karty w kompie i chcesz grać
I jeszcze mówisz że W2 był nie zoptyalizowany ! był bardzo dobrze właśnie !

Rockman92

Porwali się z motyką na słońce :/ Ja mam obawy ze to będzie kiszka !

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

nie wydaje mi się, ja myślę że to będzie jedna z najlepszych gier na świecie, i te drobne problemy, przesunięcie premiery i nierówna grafika w trailerach wcale mnie nie odstrasza. Po prostu zrobili ogromną grę, większą niż zakładano na początku, więc trzeba teraz więcej czasu żeby ją ogarnąć. Ja się nie martwię, będzie dobrze:)

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

Po prostu stwierdzili że nie dadzą rady naprawić wszystkich bagów do lutego i woleli przełożyć premierę żeby nie popełnić błędu Ubisoftu ze zbyt wczesnym wypuszczeni Unity na rynek.

Vandergrift

Nieistotne. Jestem na etapie drugiego "Gothika", więc do Wieśka mam jakieś 574636 tytułów i pewnie zagram w niego w 2076.