PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61650
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Czy Wiedźmin 3 naprawdę jest taki powalający i czy warto go kupić? Na ile w skali od 1-10 oceniacie te grę?

wojtek3_2

http://www.filmweb.pl/videogame/Wied%C5%BAmin+3%3A+Dziki+Gon-2015-678629/discuss ion/10+10,2640669

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

tak,warto. 10/10.

ocenił(a) grę na 7
wojtek3_2

Na chwilę obecną dałem 9. Jest naprawdę dobrze. Bałem się, ze świat będzie za duży, ale gra się nie nudzi, jest co robić a całość wygląda naprawdę dobrze.

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

najlepszy rpg w historii więcej nie trzeba mówić

ocenił(a) grę na 10
Kamilhugo517

Gra jest naprawdę świetna ale najlepszym rpg moim zdaniem jest Gothic al na drugim wiedźmin

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

A wiec fabuła i oprawa dialogowa, zachowanie postaci rewelacja. Najwyższy poziom jaki widziałem. Jeśli chodzi o grafikę - okey jest dobrze może trochę nie tak jak na zapowiedziach wcześniejszych , ale według mnie nie ma co się czepiać. Jeśli chodzi o samą grę niestety widać trochę nie doróbek. Jest to wyczuwalne jednak nie przeszkadza tak bardzo w rozgrywce. Tak czy siak warto.

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

W najgorszym wypadku tylko Ci się spodoba. Gra jest czasochłonna, też warto zaznaczyć.

wojtek3_2

10/10

ocenił(a) grę na 9
wojtek3_2

9/10 - a muszę dodać że nigdy nie byłem fanem RPG.

ocenił(a) grę na 10
alann6

10/10 zaczolem wczarj grac,zero problemu z instalacja.Gra jest super

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

Do momentu zagrania Morrowind i Oblivion wielbilem sercem całym lecz Wiedźmin przegonil je jak blade kreatury z głowy mej. 10!

wojtek3_2

To będzie gra roku jak nic, naprawdę warto zagrać, szczególnie jeśli jesteś fanem sagi.

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

Mi nigdy nie pasowały RPGi, nawet drugi Wiedźmin, a tu zaskoczenie totalne, 20h w 3 dni przegrane. Wciąga równie dobrze co GTA, a nawet lepiej

wojtek3_2

jest super nigdy nie lubiłam rgp, nie czytałam sapkowskiego a gra jest mega super!

wojtek3_2

Z każdą przegraną godziną podooba mi sie coraz bardziej ;] Naprawdę polecam. Narazie w skali 1-10 dałbym 9+ ale to sie jeszcze zobaczy bo nie ukończyłem jeszcze wontku głównego i miliona misji pobocznych.

wojtek3_2

multum grania,questów zadań pobocznych, przeogromny piękny świat gry,klimat wylewa się z ekranu giera też nie jest łatwa a loadingi po zgonie są wyjeb...e długie :) .totalny pochłaniacz czasu -5 h mija jak 5 min

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

Gra wciąga niesamowicie. Niemniej jednak oceny jeszcze ode mnie nie dostanie - z tym poczekam do zakończenia wątku fabularnego. Ale jak na razie jest świetnie.

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

Jak dla mnie bomba strasznie sie oplaca za taki swiat tyle godzin warto wydac kase

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

Moja ocena będzie najbardziej sprawiedliwa bo... nie lubie gier RPG. To nie mój klimat. Kupiłem ze względu ze jest to polska gra i okazało sie ze nie moge sie oderwać od telewizora 10/10

SensationTMF

podobnie jak ja ;-) gra jest super

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

100/10 bez kitu

wojtek3_2

dla mnie też dyszka! Polecam, niezwykła gra!

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

10/10, ta gra to totalna miazga. Nie tylko gameplayowo i fabularnie, ale przede wszystkim klimatem i postaciami MIAŻDŻY wszystko

wojtek3_2

Ja jeszcze gry nie ukończyłam ale po przegraniu około 30 godzin uważam że jest fenomenalna! Ilość postaci, zadań pobocznych oraz miejsc na mapie gdzie można znaleźć ciekawe rzeczy jest ogromna. Zdecydowanie polecam jeśli lubisz gry RPG albo interesujesz się fantastyką. :)

wojtek3_2

Czy warto? To przecież oczywiste. Ja zakupiłem tą grę i jestem z tego zakupu bardzo zadowolony. Jak dla mnie jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Więc jeśli tylko możesz to kupuj. :D Polecam.

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

Powiem tak - nie spotkałem się jeszcze z grą w której każde, nawet najmniejsze zadanie poboczne byłoby tak po mistrzowsku wyreżyserowane jak w Wiedźminie. Wiele ze zwykłych zleceń wiedźmińskich moim zdaniem dałoby się bez problemu przedstawić w formie opowiadań (po nieznacznym rozbudowaniu). Uważam, że dopiero w części trzeciej udało się twórcom uchwycić clou wiedźmńskej profesji. To już nie jest tak że karczmarz chce 5 jaj wiwerny. Tutaj autentycznie jeździsz od wioski do wioski, dowiadujesz się o lokalnych problemach, zdobywasz informacje na temat przeciwnika, prowadzisz śledztwo, przygotowujesz się. A zlecenia to tylko część zadań pobocznych, są inne, większe, dłuższe i jeszcze lepsze (np. Mysia Wieża). Do tego to wszystko jest podlane przepiękną oprawą wizualną, która nawet na minimalnych ustawieniach potrafi zachwycić i zachwyca. Muzyka nie odstaje od grafiki. System walki i interakcje z otoczeniem są intuicyjne, co nie znaczy że ubogie. Do tego gra jest ogromna, mam ponad 24 godziny na liczniku a zwiedziłem póki co może 1/4 mapy. Oceny na razie nie wystawię, poczekam z tym do ukończenia przynajmniej wątku głównego, ale jeśli po drodze nie zdarzy się jakieś koszmarne trzęsienie ziemi (jak miało to miejsce w chociażby Mass Effect 3), jak do tej pory jest to autentyczne arcydzieło, szczere 10/10.

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

To coś więcej niż gra, to jest jak film. Znakomite widoki, wiele ciekawych smaczków z historii Słowian, no i do tego znakomita gra. 10/10!

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

Mogę powiedzieć, a dokładniej napisać, że dla 11/10

ocenił(a) grę na 10
wojtek3_2

Jestem już poza połową, jeśli gra nadal będzie trzymać poziom - 10/10. Póki co najlepsze rpg w jakie grałem.