PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61650
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

witam Ogólnie chodzi mi tylko o watek miłosny Geralda moje pytanie jest proste i prosze o prosta odpowiedz .
CZY PO POCALUNKU Z TRISS NA BALU I PRZESPANIU SIE Z NIĄ W LATARNI BEDE MOGL BYC Z YENN NA KONIEC GRY ??? CZY TO BYL JUZ MOJ WYBOR ZE CHCE BYC Z TRISS NIE Z YENN??? BEDZIE NP MISJA W KTOREJ WYBIERAMY NA KONIEC Z KTORA KOBIETO CHCEMY BYĆ JAK TO WYGLADA???
PROSZE O KOKRENTNO ODPOWIEDZ. Z GORY DZIEKUJE

ocenił(a) grę na 10
mapiii20

Pytam bo nie chce sie cofac do tylu i odrzocic Triss jesli nie bede mogl byc na koniec z Yenn. PROSZE O ODP

ocenił(a) grę na 10
mapiii20

zagmatwane to jest strasznie. Ja tam nie wiem jak, ale odrzuciłem obie... Nie było żadnego wyboru.

ocenił(a) grę na 10
niedobitek_1

I po odrzuceniu nie byloich w dalszej fabule?

ocenił(a) grę na 10
mapiii20

były ale już ze względu na Ciri, a nie ciebie.

ocenił(a) grę na 10
niedobitek_1

Aha wiec jak odzuce triss to i tak bedzie do konca fabuly ? Szkoda ze na konie nie ma takiego wyboru z ktora chce sie byc ...

ocenił(a) grę na 10
mapiii20

owszem, szkoda

ocenił(a) grę na 10
mapiii20

wiesz co to jest tak że jak zrobisz to z triss i ją pocałujesz to potem Yenn się o tym dowie i się wkurzy i końcem końców trafisz do sypialni z nimi obiema ale tylko po to żeby dowiedzieć się że obi mają cię gdzieś i że u żadnej nie masz już szans znaczy możesz w takim wypadku jak jesteś wybrać jeszcze opcje że jesteś z triss

ocenił(a) grę na 10
Kamilhugo517

Dzieki za odp

mapiii20

Nie ma jasnego wyboru. Jeśli chcesz być z daną czarodziejką, to musisz z nią flirtować tak jak zrobiłeś to z Triss, a zaloty tej drugiej odrzucać. Jak będziesz się uganiał za jedną i drugą to zostaniesz sam.

ocenił(a) grę na 10
bartoszcyc8

To jednak musze sie cofnac i odrzucic triss jesli chce byc z yen . jesli odzuce triss to juz jej nie bedzie w dalszej fabule?

ocenił(a) grę na 9
mapiii20

Tak jak napisał bartoszcyc8, od początku właściwie musisz dokonać wyboru i olewać tą drugą, bo inaczej obie zostawią cię na lodzie. :P A Triss tak, czy inaczej się pojawia jako sojuszniczka.

ocenił(a) grę na 10
Semprini

Aha jesli moge spytac to Ty kogo wybralas\wybrales?

ocenił(a) grę na 9
mapiii20

Wybrałam Yen. :)

ocenił(a) grę na 10
Semprini

A triss odrzuciles wtedy w porcie ? I nie bylo juz poznie wyboru zeby np byc z nia ? Mi tez yen bardziej pasuje do geralda

ocenił(a) grę na 10
ocenił(a) grę na 9
mapiii20

Tak, nie zatrzymywałam jej, niech płynie w cholerę. :P

ocenił(a) grę na 10
Semprini

Jestem tego samego zdania , powiedz mi jeszcze tyko jedno triss pojawi sie pozniej i bedzie naszym sojusznikem tak

ocenił(a) grę na 9
mapiii20

Tak jak już pisałam, pojawi się później.

ocenił(a) grę na 10
Semprini

Sorki . to czyli nie ma jedno znacznego wyboru z ktora sie bedzie lipa troche

ocenił(a) grę na 10
mapiii20

Dziekuje za odpowiedz to wiele wyjasnia teraz tylko czeka mnie 5h grania + he