PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61837
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Nie pocałowałem jej wtedy przy fontannie jak była pijana i co, koniec? Myślałem, że szlachetnie postąpiłem nie wykorzystując jej, ech, czego ta gra uczy... Ujrzę ją chociaż jeszcze z raz? :( (przed odpłynięciem powiedziałem, zę ją kocham, ale to już chyba bez znaczenia)

ocenił(a) grę na 10

Ujrzysz, ale nie wiem czy będziesz mógł kntynuować romans,czy... zostaniecie przyjaciółmi. Przykro mi

użytkownik usunięty

Romans z Triss zasadniczo nie ma sensu i nie prowadzi do niczego ciekawego. Lepiej romansować z Yennefer albo obydwoma jednocześnie (co prowadzi do dość zabawnej scenki).

użytkownik usunięty

Yenneffer nie cierpię po książkach, a w grze też wątpię, że mnie jakoś chwyci za serce :P

ocenił(a) grę na 10

SPOILER: Kiedy się z nią żegnasz po pomocy czarodziejom powinieneś mieć do wyboru "Kocham cię". Jeśli chcesz być z Triss to potem nie możesz się zabawiać z Yenn,

O ile lubię Triss, uważam, że związek Geralta i Triss nie ma większego sensu. Geralt i tak kocha Yenn, a z Triss już próbował. Dla mnie powinni zostać bardzo dobrymi przyjaciółmi i tyle.

użytkownik usunięty
DomingosCFC

Co mnie obchodzi kogo kocha tamten Geralt, jak ja gram, to ja jestem Geralt :P A "Kocham cię" oczywiście jest, ale jak nie pocałowałem jej wtedy na balu, to i tak odpływa.

DomingosCFC

Słuchaj mam problem. Ja też chciałbym na końcu być z Triss ale na innym forum czytałem że żeby z nią być to oprócz tego pocałunku i wyznania miłości trzeba dać jej jakąś statuetkę a to można zrobić dopiero po ukończeniu kilku innych zadań czy to prawda ? Bo ja niestety pośpieszyłem się i właśnie rozpocząłem zadanie Kwestia życia

ocenił(a) grę na 10
marekwyszosiat

Nie trzeba. Najważniejsze jest 'Kocham cię" w odpowiednim zadaniu. Tak samo z Yeneffer w "Ostatnim Życzeniu".