UWAGA SPOILER! Czy po przejsciu gry i wyborze Triss można ją jeszcze spotkac czy to jest raczej nie mozliwe? Dziękuje za pomoc!
Nie wiem ale z ciekawości zapytam - czy jednoznacznie wybrałeś Triss i Yennefer powiedziałeś, że nie chcesz z nią więcej być? Jak kończy się historia z Triss?
Powiedziałem yennefer że nic do niej nie czuję. Zostawiła mnie można powiedzieć w spokoju. Nie była zadowolona rzecz jasna co prowadziło do calkiem zabawnych sytuacji. Nie wiem co chcesz wiedzieć poprzez "jak się kończy historia z Triss". Mogę powiedzieć że zamieszkali razem w Kovirze i tyle ;)
Tak zrobił, napisał przecież, że zamieszkali razem w Kovirze. Też jestem ciekaw, czy jest mozliwość spotkania jej po zakończeniu głównego wątku.
no niestety jednak się nie da, zostaje jednak nadzieja że może w dodatkach się spotkają :)
Niezależnie od tego co zrobisz, po zakończeniu nie spotkasz już ani Yennefer ani Triss.
A czy wiecie, czy jeżeli przy pożegnaniu z Triss nie poprosiłem żeby została i odmówiłem Yen po rozprawie z dżinnem będę mógł jeszcze z którąś z nich się związać?
Dzięki panowie :) Na szczęście nie będzie problemem cofnięcie się do wyboru Yenn, choć raczej wolałbym Triss, pomimo, że wyraźnie jest zmarginalizowana w tej części.