PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61650
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Chodzi mi o wielkość mapy ktoś może wie jaka ma być wielka z moich info wynika że Novigrad +
Skelige będzie mieć 136 km 2, może ktoś jakoś to potwierdzić (prosiłbym razem z źródłem - jeśli łaska
;)

ocenił(a) grę na 10
Wenberg

Będzie duża

ocenił(a) grę na 9
Wenberg

35 razy Wiedźmin 2, to podają Redzi w prawie każdym wywiadzie. Chociaż ostatnio powiedzieli że przynajmniej 20 razy większy niż w W2 ;P

ocenił(a) grę na 10
Wenberg

Zapomniałem dodać że na początku mówili że będzie większa tylko o 20% od skyrima który ma 36 km 2

ocenił(a) grę na 9
Wenberg

No bo tak będzie.

ocenił(a) grę na 10
Joecrou

Kolego ;) Cos chyba miałeś słabo z matmy ;) U góry jest napisane że Novigrad + Skelige mają razem 136 km2 czyli są jakoś większe od Skyrim o 380% ;) A to tylko miasta jeśli było by o 20% to CAŁA MAPA - NIE 2 MIASTA miały by 44 km2

ocenił(a) grę na 9
Wenberg

Kolego, skąd niby takie informacje? :) Novigrad + przyległosci mają mieć 7 na 7 km2. Gra będzie nieco większa od Skyrima ale bez przesady. 30 razy Wiedzmin 2 to nie jest na pewno więcej od Skyrim o 380 %

ocenił(a) grę na 10
Joecrou

Novigrad ma mieć 8,5 na 8,5 niestety nie moge dać źódla ale wpisz sobie ''Novigrad wiedźmin 3 '' tam będzie stronka Witchersite a nawet jeśli by nowigrad miał te 7 na 7 tu już 49 km 2 plus Skelige ;) No ale patrz : 2 miasta bedą mieć 136 km 2 nie ? Skyrim 36 km więc jeśli by był wiedźmin większy o 100% to było by 72 km jeśli o 200% to 108 a jeśli 300% to gra będzie wtedy mieć około 142 km 2. Wydaje mi się że sama mapa będzie większa niż 2 miasta więc nie zdziwiłbym się jeśli gra miała by od 250 do 360 km2 czyli mniej więcej 10 razy więcej niż Skyrim ;)

ocenił(a) grę na 9
Wenberg

Miasto będzie jedno. Są trzy regiony, Novigrad (miasto) i okolice, Ziemie Niczyje i Skellige. No i w tym będzie pewnie kilka mniejszych miasteczek ;) Redzi powtarzają 35 razy większa mapka jak w W2 i tego się trzymajmy ;)

ocenił(a) grę na 10
Joecrou

Miasto jedno ? Serio xDDDD ? Chłopie ta mapa bedie większa niż GTA V i jedno miasto ? Na pewno będą 2 miasta Novigrad a w Skelige może się znadować Kaer Trolde do tego za pewnie w uj wiosek i zamków a może i jeszcze jakieś mniejsza miejscowości więc bez jaj ;)

ocenił(a) grę na 9
Wenberg

Mówię o takim nieco większym. Takie będzie jedno. A zapewne kilka mniejszych miejscowości będzie ;)

Wenberg

http://lh4.googleusercontent.com/-KuD3H72TNDo/Um7WdbO0NVI/AAAAAAAAARE/LNeoA-5mY9 0/s1280/wiedzmin-w-liczbach.jpg

ocenił(a) grę na 10
films100

Teraz się już od tego czasu trochę zmieniło. Np już jest 7 milionów albo sama rozgrywka ma być ponad 100 godzin i aby przejśc grę w tą ilośc czasu czyli 100 godziny trzeba gre przejść podobno na szybko ;)

Wenberg

jeśli gra nie będzie bardzo zbugowana i bez błędów to sukces murowany - a te parę miesięcy, które sobie dodali w tym pomoże