PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61650
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Wymagania

ocenił(a) grę na 9

Jak myślicie, czy Wiedźmin 3 pójdzie mi na minimalnych wymaganiach na lapku z takimi parametrami?:
- procesor Intel Core i7-4702MQ 4-ro rdzeniowy, 2,2GHz z bustem do 3.2GHz
- karta graficzna NVIDIA GeForce GT 740M 2Gb
- 12 Gb ramu
- Windows 8.1 x64

użytkownik usunięty
Paul20

Da radę.

Paul20

"na lapku"
boże, widzisz i nie grzmisz...

Paul20

Też interesuje mnie podobna kwestia. Mój komputer spełnia wszystkie podane, przez twórców minimalne wymagania oprócz karty graficznej, a konkretniej zamiast GTX 660 mam GTX 650 ti BOOST. Myślicie, że nie będzie to dużym problemem?

ocenił(a) grę na 10
Paul20

nie pojdzie na takim złomie LOL

ocenił(a) grę na 10
Paul20

Mam Lenovo Y510P z i7 2,4GHz, 8 GB RAM i 2xGT755M na pokładzie i według wymagań jedynie układ graficzny niedomaga jak się okazuje. Niemniej jednak wiem, że czasem się takie "cuda" dzieją że gry o dziwo chodzą na sprzęcie o niższych parametrach niż minimalne. Szkoda że nie robi się już wersji demo, bo chętnie bym sprawdził czy się da zagrać. A może ktoś ma podobny sprzęt i próbował Wiedźmina uruchamiać?

SzalonyChemik

Jest przecież demo.....pełne demo, bo twórcy nie zabezpieczali w żaden sposób gry tak aby każdy mógł zagrać ale mieli prośbe by jednak kupić.

Powiem wam, że optymalizacja jest mniej wiecej taka jak w AC: Unity. Wymagania są jakie sa, bo gra nawet na średnich powala.

damianii

Oczywiście AC Unity po ostatnim patchu, żeby nie było, że wygląda i działa tak samo jak Unity w dniu premiery xD, nie no Redzi wywiązali się na 5 ;)

ocenił(a) grę na 10
damianii

W sensie Wiedźmin jest już do znalezienia w sieci z "pewnego" źródła?

SzalonyChemik

Tak i nie jest to wersja od krakersów, ale normalny czyty obraz gry z Goga, która uruchamiasz patchem, który udostępnili twórcy gry na swojej stronie.