PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61636
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

nie jestem fanką rpg, wiedźmina 2 nie dałam rady przejść, ale ten dziki gon ma tak rewelacyjne recenzje że chciała bym zagrać, czy mnie sie to spodoba fance serii gta 5 assassins crred i far cry?

ankha74

dodam że sapkowskiego nie czytałam, chodzi mi o grę czy ktoś kto nie grywał w rpg nie jest fanem fantasy sapkowskiego ani innego da radę zachwycić się ta grą?

ankha74

Widzę, że lubisz asasyny tutaj jest trochę podobnie ogromny świat z milionem znajdziek i aktywności pobocznych oraz konkretny watek główny. W3 z W2 niewiele ma wspólnego owszem postacie fabułą itd. ale jeśli chodzi o gameplay to całkiem inna gra.

ocenił(a) grę na 10
ElTabasco

Fabuła znowu też nie ma aż tak wiele wspólnego z W2, bardziej jej do książek niż poprzednich części. Trochę poznanych wcześniej postaci się pojawia, ale nie przeszkadza to w zrozumieniu o co chodzi. Ja osobiście nie mógłbym grać nie czytając książek i nie grając w W1 i W2, ale jest to możliwe, do gry twórcy dorzucają też małe kompendium wiedzy (niejako streszczenie) które w pewien sposób przybliży Ci uniwersum i postaci. Moim zdaniem warto zagrać, nawet jak nie jesteś fanem RPGów ;)

aeswing1

pobrałam najpierw grę z torrentów czy aby pójdzie na moim sprzęcie...poszła kilka godzin gry i w te pędy do sklepu, jest dobrze, podoba mnie się i trzeba wspierać polskie firmy!! dzieki za Twoja opinię przekonała mnie do zakupu gry

ElTabasco

pobrałam najpierw grę z torrentów czy aby pójdzie na moim sprzęcie...poszła kilka godzin gry i w te pędy do sklepu, jest dobrze, podoba mnie się i trzeba wspierać polskie firmy!! dzieki za Twoja opinię przekonała mnie do zakupu gry

ankha74

:D Wiedźmin 3 to dla mnie zaskoczenie roku w ogóle na to nie czekałem a tu takie miłe zaskoczenie. Moją grą roku nie będzie bo pierwsze miejsce już zarezerwowane dla Life is Strange ;]