PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61636
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

gra roku

ocenił(a) grę na 10

Dlaczego Wiedzmin3 jest genialny? Może dlatego że grafika mimo wszystkich przeciw, jest naprawde niesamowita,może dlatego że czuć w tej grze niesamowity klimat,może dlatego że muzyka jest fenomenalna,może dlatego że czuć w kazdym miejscu Nasz POLSKI folklor,może dlatego że to poprostu naprawde wysmienicie dopracowana gra. ,Myślę że poprostu wszystko razem połączone. Błędy błędami. To normalne przy takich wielkich wydanich. Ale czekałem i sie doczekałem na dzieło sztuki. Gralem może dopiero jakieś 5 godzin ale już czuje że to jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Już żałuję że to ostatnia cześć przygód Geralta. Co nam fanom pozostanie ? Sapkowski skończył, Redzi skonczyli,wiec co ? Jak mozna zabić kure znoszaca złote jajka?

ocenił(a) grę na 10
havran

Skończyłem grę w jakieś 70 godzin. Zaszyłem się na 5 dni w domu (na szczęście miałem taką możliwość) Nie żałuję, ale czas wrócić do rzeczywistego świata. Łatwo nie będzie, bo taka pustka w sercu pozostanie. Dobrniesz do końca, to zobaczysz. Miłej gry.

ocenił(a) grę na 10
DiameQ

Dzięki. Mam nadzieje że zajmie mi to o wiele dłużej. Dlatego może, że ogladam każde źdźbło i każdy pęd trawy. Ostatnio poswiecilem kilka minut na ogladanie wschodu słońca nad pobojowiskiem. Co do emocji jakie towarzysza rozgrywce, nie dziwie się Twoim reakcjom na zakończenie.

ocenił(a) grę na 10
havran

Nie miałem zamiaru kończyć tak szybko, miałem sporo miejsc w Velen do sprawdzania i kilka pobocznych na Skellige do wykonania. Jednak w kulminacyjnym momencie fabuła przyspiesza i czujesz, że poboczne nie mają już wpływu na nic. Więc poleciałem liniowo. Jednak do tej gry jeszcze wrócę, w wakacje znajdę kilka dni to przerobię wszystko od A do Z, bo po prostu warto.