PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61636
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

moze bede jedyny w srodowisku wirt ktory jest na calkowitym negatywie do gry.17 gb samego patchu by moc sciagnac rozszerzenie, to jakis skandal skandali.Cos takiego to moga tylko wymyslec polaczki.To nawet wszystkie serie gier total war nie waza tyle co ten badziew.Skoro przygotowali taka "niespodzianke" to mogli przynajmniej juz ten patch wydac rowniez na nosniku zeby po sciagnieciu nie pojawil sie monit o niezgodnosci wersji patcha do calej gry.Paranoja.A zeby bylo ciekawiej opcja platnosci za granica za dodatek "heart of stone" jest nieaktywna.Jeden wielki shit ta gra

Magister_Perotinus

Chłopie to forum, tu nie piszemy wierszem białym.
Szczerze to zgubiłem się po pierwszych 2 zdaniach.
Co do patcha to gdybyś chciał zagrać teraz w skyrima i go zaktualizować miałbyś podobną ilość.
Seria Total war jak zauważyłeś to gry, których mechanika nie zmieniła się od kilkunastu lat więc błędów jest mniej a jak są to tylko wizualne więc nie potrzebują tylu pachów.

Chcesz zbojkotować grę, którą kupiłeś? Znaczy nie kupić gry, którą aktualizujesz? A potem kupić do niej dodatek, który znowu zajmuje kilka giga, który będziesz musiał pobrać?

Nie ogarniam o co chodzi, ale ten trolling mnie tak rozwalił, że nie zamierzam obrażać tego kto to napisał. Chociaż za "polaczki" ktoś by się obraził.

kiogu1

Sorki za cale zamieszanie ale mam limitowany net na smarcie i sciagam za jego posrednictwem.Aktualizacje "urwalo" mi w polowie i po updacie grafika byla kompletnie nieczytelna: stracilem czas i transfer free, rozumiesz teraz?
Pobralem raz jeszcze najnowsza aktualizacje v 1.10 i wszystko jest ok.Natomiast w dalszym ciagu nie mogac legalnie kupic dodatku "hearts of stone"-nie wiem czemu, mieszkam za granica i opcje platnosci karta mam nieaktywna...
Zawinil niestabilne lacze.Cofam temat, watek nieaktualny

Magister_Perotinus

Jeżeli myślisz, że to jest wredne, to jeszcze wiele musisz w tej branży zobaczyć. :)