PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734}

Łowca androidów

Blade Runner
1982
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 215820
8,5 91 krytyków
Łowca androidów
powrót do forum filmu Łowca androidów

Ostatnio rzadko bywam na filmwebie ale z tego co tu widzę, niczego nie straciłem. Jak można tak nisko oceniać najlepsze filmy w historii kinematografii... i nie mówię tu tylko o Blade Runner. Tracę wiarę w ludzi...

ocenił(a) film na 10
Szczerbata_LALA

Patrząc na te wszystkie tematy typu NUDA NUDA NUDA faktycznie można się załamać...

użytkownik usunięty
typek234

A ja się ciesze. Dla mnie to miłe uczucie kiedy czytam jak szeroka rzesza troglodytów, znafców filmóf, miażdzy swymi ocenami wielkie kino a wychwala chłam. Nieliczni użytkownicy, mający pojęcie o czym piszą, starają się przywracać należny poziom ocenom, uświadamiając niereformowanym imbecylom że kino to sztuka a nie chlew. Cieszę się, bo to łechce moje ego, uświadamiając mi, że jestem jednym z tych nielicznych obdarzonych jakimś poziomem intelektualnym a nie tępym idiotom - fanem Lejdis. Jeśli ktoś śledzi dyskusję o Łowcy to wie, że wspólnie z innymi userami, pognębilimy tu forumowego pawiana Mandarynia tak, że wszelki smród po nim zaginął. Jednak teraz dałem sobie spokój z tego typu rozrywkami i upajam się, czytając Filmweb, myślą, że jak napisałem wyżej - tak blisko mi do kwiatu inteligencji tego portalu a tak daleko do zachwyconych np. dziełem "Och Karol 2".

ps. pozdro dla ceglasa, kondiego i stanleya hartmana

Ciężko się nie zgodzić z Tobą Lizard.Pozdrawiam