Czy komuś z was udało się nabyć wydanie kolekcjonerskie BR w walizce? Od jakiegoś czasu można dostać, m.in. na allegro, pieciopłytową wersję w metalowym pudełku za ok. 150-200 zł. Ja bym wolał jednak tą w walizce ze spinnerem i jednorożcem:D Proszę o jakąś informację czy w ogóle można to dostać w Polsce, i czy po jakiejś rozsądnej cenie. Na ebay widziałem takie cudo za ok. 60 dolarów.
Chyba jedyną twą szansą jest Ebay. W polsce, o ile dobrze się orientuję, Galapagos wypiął się na fanów Blade Runnera i wydał jedynie "wykastrowaną" jego wersję(to jest, zamiast metalowego boxu jest samo etui, w dodatku za skandalicznie wysoką cenę - 260 zł), więc o walizce ciężko marzyć. Może spróbuj w Empiku zamówić, oni czasem się litują nad klientem i pomagają w zdobyciu jakiegoś zagranicznego rarytasu :) Ja, osobiście jestem szczęśliwym posiadaczem, sprowadzonej z Anglii za około 100 złotych w sumie, wersji w metalowym boxie z listem od Ridleya Scotta i klipem z filmu ;)
Mam wydanie z walizką i muszę powiedzieć,że nie dokońca jestem zadowolony. O ile sama walizka jest ok , to model spinnera jest zrobiony niestarannie,jednorożec jest z plastiku, ale wygląda dobrze.Reszta jak w wydaniu normalnym,tylko reprodukcje są trochę większe.
Wydanie z polskimi napisami z Niemiec albo Hiszpani to koszt 400-500 z przesyłką.