PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734}

Łowca androidów

Blade Runner
1982
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 215825
8,5 91 krytyków
Łowca androidów
powrót do forum filmu Łowca androidów

a nazywa się ona Harrison Ford... Ten człeczyna w ogóle nie potrafi grać, (sam nawet o tym wspominal w jakims wywadzie ;p)zero mimiki, charyzmy, jakis taki... pustak? Szkoda że wypadło na niego, do Star Warsów jeszcze pasował bo to płytki efekciarski film, ale nie do tak głębokiej powieści o człowieczeństwie.

PS. Może macie jakieś propozycje, kto mógłby zagrać Deckarda? :)

malk

płytki to jesteś ty i twoja wypowiedz a te prowokacje sobie daruj

kondi143

Masz prawo mnie oceniać, owszem, nie krępuj się :) Ale to nie jest żadna prowokacja, tylko moja prywatna opinia. Zresztą, uważam się za fana tego filmu wiec tym bardziej mi nie w smak że ten troll dostał tą role. Jako Indy genialny, jako Deckard koszmarny ;)

malk

też jestem fanem BR jest w mojej pierwszej 5,ale jak można uważać SW za film płytki tego nierozumiem.Co do roli Deckarda uważam,że jest swietna

ocenił(a) film na 10
malk

Stanowczo się nie zgadzam. Jako Decard, super po prostu. Szorstki, pociągający - to tak z kobiecego punktu widzenia ;p

malk

Drogi Malk. A jak sądzisz dlaczego Deckard był w tym filmie bez wyrazu? Przypomina Ci trochę inne kreacje z tego filmu? :) Nie wypowiedziany fakt przez reżysera. Mała podpowiedź: Deckard śnił o jednorożcu (kluczowy moment w filmie) - na koniec filmu wychodzi na klatkę i znajduje jednorożca na podłodze - Gaff wiedział o czym śni. Czy to nie oczywiste? W korporacji Tyrell'a był jeszcze jeden adnroid. Ale nie była nią Rachael.

Pozdrawiam