PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734}

Łowca androidów

Blade Runner
1982
7,7 217 tys. ocen
7,7 10 1 216907
8,5 99 krytyków
Łowca androidów
powrót do forum filmu Łowca androidów

Wczoraj probowalem drugiego podejscia i prawie mieszkanie mi sie spalilo, bo zasnalem, a gaz chodzil. Usypia jak nic, strasznie slabe efekty, uciekac, nie wlaczac.

przeciwszczylom

Jak już robisz troll-prowokacje to przynajmniej stwarzaj pozory normalnego konta.

ocenił(a) film na 10
przeciwszczylom

trolling.. i to żenujący.. od chyba kilku miesięcy to samo...

przeciwszczylom

Ważne żeby zaistnieć w sieci i coś powiedzieć od siebie chłopaki o popularnej produkcji, nie chcecie Przeciwzmarszczkowy i Vandamas to nie oglądajcie/opluwajcie tego filmu, jest tyle innych na świecie, dobrych/złych, warto je komentować.

ocenił(a) film na 9
przeciwszczylom

Dalej oglądaj Mostowiaków

ocenił(a) film na 10
przeciwszczylom

Lepiej nie próbuj trzeciego podejścia bo zginiesz marnie.To po prostu film nie dla ciebie,daj sobie na luz. Może przy filmie Disco polo nie zaśniesz.Arcydzieła science-fiction nie są dla ciebie.

ocenił(a) film na 10
przeciwszczylom

Ojciec chrzestny-1,machaniczna pomarańcza-1,Odyseja kosmiczna-1. Jaja sobie robisz, czy to na poważnie? Lepiej wracaj spać do nory trollu, bo chyba tylko to potrafisz.

przeciwszczylom

Generalnie trolling, ale zgadzam się. Film jest nudny. W dzisiejszych czasach oczekuje się więcej. Podziwiam klimat tego filmu, podobnie jak klimat filmu Alien, ale oba bardzo usypiają. Obejrzałem film kiedyś, a próba ponownego obejrzenia zakończyła się drzemką na siedząco w połowie filmu. Dla fanów klasyki polecam, ale dla współczesnego widza film będzie męczarnią.

ocenił(a) film na 1
przeciwszczylom

to nie prowokacja sądzę, to opinia, slaby film sie gnoi, racja.

ocenił(a) film na 1
przeciwszczylom

ta sama ocena ode mnie.