i pozostałe 19 bondów w Viva Kino od 19 kwietnia. Ciekawe ile będzie kosztować gazeta(no bo film jest gratis).
Właśnie - jak ktoś będzie znał cenę to byłbym wdzięczny za podanie, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć... Pewnie niska nie będzie...
Powinieneś reklamować. Kupiłeś niepełnowartościowy produkt, jednym słowem bubel. Wal śmiało maila do Vivy.
czegoście wy kur*a chcieli za 20 zł ??
Ludzie wam to dogodzić, ja kupiłem, sprawdziłem i nie mam pretensji, nikt wam kupować nie kazał, więc zażalenia miejscie do siebie !
jak to, a 20 zl to tak malo, ze nie mam prawa za nie niczego wymagac? jezeli dolaczaja tak _kiepskie_ wydania, to niech chociaz bede o tym porzadnie poinformowany i niech obowiazuje kolejnosc "sprawdzenie - kupno" a nie odwrotnie. ja nie mam obowiazku sledzenia watkow na forach dyskusyjnych o wydaniach, a w przypadku tego filmu o jego parametrach mozemy sie dowiedziec dopiero po zakupie. Butow, ktore sie rozlatuja po tygodniu tez mi nikt nie kaze kupowac, a jedak mam prawo je reklamowac, nawet jezeli sa tansze od innych.
jęczysz i beczysz, to nie kupuj i proste, nudny jesteś tak jak i twój poprzednik bojkot, zacznij pisać zażalenie jak ci tak bardzo nie pasuje to wydanie, inni jeść co nie mają, a tobie nie pasuje jakośc obrazu i dżwięk, powinieneś się cieszyć że wogóle wydali Bonda w takiej cenie, żal mi takich ludzi jak ty :/
tak, poniewaz inni gloduja i klepia biede, to mi nie wypada zglaszac pretensji w sprawie takich "glupot" jak jakosc dzwieku i braku stosownych informacji. nikt nie jeczy i nie beczy, tylko pragnie skorzystac ze swoich praw jako konsumenta oraz przestrzec innych przed kupnem wybrakowanego kota w worku. z wydania bonda nie bede sie cieszyl gdyz wlasnie te "glupoty" o ktorych wspomnialem psuja mi cala radosc odbioru, cale szczescie dla vivy ze istnieja mniej wymagajacy klienci, ktorzy zadowola sie byle ochlapem i pozostajac biernymi, przyczynia sie do powtorek historii.
p.s. zazalenie zostalo wyslane juz wczoraj.
a ajki bedzie nastepny film??????????????????????????????? sa wogule jakies dodatki o produkcji czycos takiego????????????????
dla ciebie to jest byle ochłap, widać nie brakowało ci nigdy nic, i zawsze pewno mamusia kupowała ci co chciałeś, a teraz narzekasz.
Twoje wypowiedzi sa zalosne, ciezko ci znalezc argumenty potwierdzajace twoje racje wiec wymyslasz a to biednych i glodujacych, albo doskonale wiesz jak toczy sie moje zycie. otoz nigdy nie mialem spelnianych wszystkich zachcianek a od kilku lat utrzymuje sie sam pracujac, wiec sam planuje swoje wydatki, dlatego mnie tak irytuja wszelkie proby naciagania klientow.