Święci z Bostonu II - Dzień Wszystkich Świętych

The Boondock Saints II: All Saints Day
2009
6,8 42 tys. ocen
6,8 10 1 41541
4,9 8 krytyków
Święci z Bostonu II - Dzień Wszystkich Świętych
powrót do forum filmu Święci z Bostonu II - Dzień Wszystkich Świętych

Strasznie sie ciesze że powstanie druga część ( pierwszą część obejżałam ponad 30 razy - kumpele mówią że sie uzależniłam ... ale dziwi mnie jedno dlaczego David Della Rocco będzie grał w dwójce . przeciesz on został zastrzelony w pierwszej części...

Kiss_

Wybacz, że się przyczepię, ale 'obejrzałam' i 'przecież'. Takie błędy strasznie kują w oczy. Radzę Ci zainstaluj sobie przeglądarkę Firefox - ma wbudowany słownik, a co za tym idzie podkreśla błędy.

Kartyl

Wydaje mi się, że takie błędy mogą kłuć w oczy, a nie kuć :)

Kiss_

Dzięki xPP.
Gdy pisze bez zastanowienia wale dużo byków xPP

ocenił(a) film na 7
Kiss_

Nie no zajebiście, tylko wiadomo na kiedy ustawiona jest data permiery w Polsce?

ocenił(a) film na 5
Zarrock

jeszcze nie zaczeli krecic a Ty juz chcesz info o premierze...nawet nie ma amerykanskiej daty premiery a co dopiero w naszym kraju trzeciego swiata :)

freekE

szkoda że jeszcze nie ma ustalonej daty :(

Kiss_

a moze mi ktos powiedziec co za dwoch po..bow juz ocenilo ten film jak jeszcze go nie kreca??? hę? juz pare razy sie spotkalem z takim czyms ludzie myslcie troche a nie pokazujecie swoj idiotyzm

ocenił(a) film na 7
Kiss_

Najlepszy film jaki widziałam. bardzo się ciesze że powstanie druga część. Mam nadzieję że się nie zawiodę.

ocenił(a) film na 10
Kiss_

Ludzie ja Was proszę! Jeśli sami nie wiecie to nie wprowadzajcie innych w błąd! FILM JEST JUŻ NAKRĘCONY! Zaczęli w październiku(21 października) a skończyli w grudniu a dokładniej 5 grudnia był ostatnim dniem zdjęciowym. Nakręcenie filmu zajęło im 35 dni zdjęciowych(jedynkę nakręcili w 31:)
Teraz zapewne trwa proces edycjii bo trzeba to wszystko jakoś sklecić;P Do tego dochodzi muzyka, którą tak jak w jedynce ma stworzyć m.in. zespół Troy'a. Troy na pytanie kiedy można spodziewać się zwiastunu filmu, odpowiedział, że za 6-9 miesięcy, bo to kiedy film wyjdzie nie zależy od niego(ktoś inny się tym zajmuje. Swoją drogą mam nadzieję, że jest to ktoś solidny:)

Może film zostanie wypuszczony tak jak w tytule, na Wszystkich Świętych?;P
Tak czy inaczej nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać:), choć tak jak i Wy, ja też już bym chciała go zobaczyć i co najważniejsze, nie rozczarować się:)
Ważne, że film jest nakręcony i mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez przykrych niespodzianek jeśli chodzi o dystrybucję:)

ocenił(a) film na 6
Evernia

Naprawdę już to nakręcili? Czekam z niecierpliwością, ale ... i niedowierzaniem. Oby wyszedł sequel jak w Ojcu Chrzestnym (trzymający poziom), albo Evil Dead (nawet lepszy), a ie jak większość tego typu produkcji.

Zobaczymy, bo 1 była...RE-WE-LA-CYJ-NA.

ocenił(a) film na 10
Zygfryd666

Naprawdę:)
Chyba każdy czeka z niecierpliwością xD ale już jest bliżej jak dalej:)
I zawsze pojawiają się obawy, zwłaszcza gdy chodzi o długą przerwę pomiędzy(w tym przypadku jest to 10 lat). Wiadomo sporo się w tym czasie zmieniło ale wierzę w Troy'a i myślę, że nas nie zawiedzie:)
Naprawdę podziw dla niego:) że się nie poddał i nie zwątpił w to, że kiedyś uda mu się zrobić sequel'a.
Zapraszam tutaj:
http://pl.youtube.com/user/realboondocksaints
Mam nadzieję, że to rozwieje wszelkie wątpliwości co do tego czy film jest już nakręcony:)

Ja to też tak trochę na logikę biorę(z przymrużeniem oka oczywiście) że skoro jedynkę nakręcił w tak krótkim czasie i jest rewelacyjna to i dwójka powinna być dobra. Ale jak wiadomo inne czynniki też mają na to wpływ:) Bądźmy dobrej myśli:)

ocenił(a) film na 7
Kiss_

Lola
od wszystkich filmów którym dałaś dziesiątki jesteś uzależniona? jak tak to współczuje.

Kiss_

Wreszcie sie doczekalismy kontynuacji fenomenalnego filmu ;] Lola a tak w ogóle 30 razy tylko ?? no to jak na tak bardzo lubiany film przez Ciebie to bardzo malo ;]

ocenił(a) film na 6
david152

30 razy to mało? Ja nawet Pulp Fiction nie widziałem 10 a może... 7?

Kiss_

więcej razy obejrzałam ten film...
30 razy to było dopiero 7 listopada 2008 roku
a teraz mamy luty 2009 xPP

ocenił(a) film na 6
Kiss_

Byłoby pięknie jeśli powstałaby część druga, tylko szkoda, że bez Willema Dafoe... Paul Smecker jest po prostu genialny!

ocenił(a) film na 7
Kung_Fu_Master

Ja też tak mam ze Świętymi :D:D:D już nawet nie liczę,bo to ponad 100 :P
Rodzina myśli że mam świra,choć może i słusznie...
Tak Willem Dafoe był świetny!!!

ocenił(a) film na 6
Zarrock

Ten film naprawdę ma powstać?
za krótki <br/>

Kiss_

uzik43 Tak ten film się pojawi NAPRAWDĘ
Ja też w to uwierzyć nie mogę ^^ ;] Ale taka prawda :D

Kiss_

Myslalem, ze to typowo męskie kino ale jak widac niektore kobietki wola pistolety niż Step Up ;)

Kiss_

miejmy tylko nadzieje ze nie zwala tego filmu, bo jedynka byla swietna

ocenił(a) film na 7
bobek_master

"Myslalem, ze to typowo męskie kino ale jak widac niektore kobietki wola pistolety niż Step Up ;)"
Raczej spora większość,tylko niektóre panie nie chcą się do tego przyznawać by nie popsuć sobie opinii :P Kobiety przecież powinny być delikatne,oglądać łzawe romanse i pachnieć kwiatkami...A nie oglądać Rocco w kominiarce :P

Zarrock

"Raczej spora większość,tylko niektóre panie nie chcą się do tego przyznawać by nie popsuć sobie opinii :P Kobiety przecież powinny być delikatne,oglądać łzawe romanse i pachnieć kwiatkami...A nie oglądać Rocco w kominiarce :P"
Protestuję przeciwko takiemu stereotypowi kobiety ;) Ja osobiście preferuję właśnie kino akcji (ale możliwe, że jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę hehe )
A co do "Świętych" to cieszę się ogromnie, że w końcu doczekałam się kontynuacji. Film jeden z moich ulubionych! Tylko faktycznie brakować mi będzie Dafoe...
P.s.A film może tak popularny wśród kobiet właśnie dzięki rodzeństwu McManus? O tym to Panowie nie pomyśleli hehe ;)

Kiss_

mam złe przeczucia co do 2 części ...to będzie porażka albo wielki niewypał...

ocenił(a) film na 8
Katerina43221

O ludzie, jakiego ja zaciesza miałam, kiedy dowiedziałam się, że będzie Boondock Saints II :D

Święci..., to jeden z lepszych filmów jakie oglądałam :D Ha, a scena z kotem, bezcenna x)

ocenił(a) film na 7
forsakenvanity

muszę to to obejrzeć!!! pierwsza część była kultowa

gosuralf

Podchodzę sceptycznie do 2 części. Pierwsza była genialna, obawiam się, że 2 może być porażką, brak chociażby Dafoe, a na jego miejsce wstawienie jakiejś wypolerowanej ślicznotki jest dużym ubytkiem 2 części.

kecaj09

KECAJ09 zgadzam się z Tobą w zupełności. Mam przeczucie że dwójeczka zniszczy dobre miano wspaniałej jedynki. Pozostaje mi tylko nadzieja że jednak się mylę bo uwielbiam ten film i nie chcę żeby go spaprano

ocenił(a) film na 4
dorotka22

Musi wejść w Polsce!
Musi!

<za krótki>

Koleja

A mówiłam, mówiłam, że będzie bez rewelacji...