Strasznie sie ciesze że powstanie druga część ( pierwszą część obejżałam ponad 30 razy - kumpele mówią że sie uzależniłam ... ale dziwi mnie jedno dlaczego David Della Rocco będzie grał w dwójce . przeciesz on został zastrzelony w pierwszej części...
Wybacz, że się przyczepię, ale 'obejrzałam' i 'przecież'. Takie błędy strasznie kują w oczy. Radzę Ci zainstaluj sobie przeglądarkę Firefox - ma wbudowany słownik, a co za tym idzie podkreśla błędy.
Nie no zajebiście, tylko wiadomo na kiedy ustawiona jest data permiery w Polsce?
jeszcze nie zaczeli krecic a Ty juz chcesz info o premierze...nawet nie ma amerykanskiej daty premiery a co dopiero w naszym kraju trzeciego swiata :)
a moze mi ktos powiedziec co za dwoch po..bow juz ocenilo ten film jak jeszcze go nie kreca??? hę? juz pare razy sie spotkalem z takim czyms ludzie myslcie troche a nie pokazujecie swoj idiotyzm
Najlepszy film jaki widziałam. bardzo się ciesze że powstanie druga część. Mam nadzieję że się nie zawiodę.
Ludzie ja Was proszę! Jeśli sami nie wiecie to nie wprowadzajcie innych w błąd! FILM JEST JUŻ NAKRĘCONY! Zaczęli w październiku(21 października) a skończyli w grudniu a dokładniej 5 grudnia był ostatnim dniem zdjęciowym. Nakręcenie filmu zajęło im 35 dni zdjęciowych(jedynkę nakręcili w 31:)
Teraz zapewne trwa proces edycjii bo trzeba to wszystko jakoś sklecić;P Do tego dochodzi muzyka, którą tak jak w jedynce ma stworzyć m.in. zespół Troy'a. Troy na pytanie kiedy można spodziewać się zwiastunu filmu, odpowiedział, że za 6-9 miesięcy, bo to kiedy film wyjdzie nie zależy od niego(ktoś inny się tym zajmuje. Swoją drogą mam nadzieję, że jest to ktoś solidny:)
Może film zostanie wypuszczony tak jak w tytule, na Wszystkich Świętych?;P
Tak czy inaczej nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać:), choć tak jak i Wy, ja też już bym chciała go zobaczyć i co najważniejsze, nie rozczarować się:)
Ważne, że film jest nakręcony i mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez przykrych niespodzianek jeśli chodzi o dystrybucję:)
Naprawdę już to nakręcili? Czekam z niecierpliwością, ale ... i niedowierzaniem. Oby wyszedł sequel jak w Ojcu Chrzestnym (trzymający poziom), albo Evil Dead (nawet lepszy), a ie jak większość tego typu produkcji.
Zobaczymy, bo 1 była...RE-WE-LA-CYJ-NA.
Naprawdę:)
Chyba każdy czeka z niecierpliwością xD ale już jest bliżej jak dalej:)
I zawsze pojawiają się obawy, zwłaszcza gdy chodzi o długą przerwę pomiędzy(w tym przypadku jest to 10 lat). Wiadomo sporo się w tym czasie zmieniło ale wierzę w Troy'a i myślę, że nas nie zawiedzie:)
Naprawdę podziw dla niego:) że się nie poddał i nie zwątpił w to, że kiedyś uda mu się zrobić sequel'a.
Zapraszam tutaj:
http://pl.youtube.com/user/realboondocksaints
Mam nadzieję, że to rozwieje wszelkie wątpliwości co do tego czy film jest już nakręcony:)
Ja to też tak trochę na logikę biorę(z przymrużeniem oka oczywiście) że skoro jedynkę nakręcił w tak krótkim czasie i jest rewelacyjna to i dwójka powinna być dobra. Ale jak wiadomo inne czynniki też mają na to wpływ:) Bądźmy dobrej myśli:)
Lola
od wszystkich filmów którym dałaś dziesiątki jesteś uzależniona? jak tak to współczuje.
Wreszcie sie doczekalismy kontynuacji fenomenalnego filmu ;] Lola a tak w ogóle 30 razy tylko ?? no to jak na tak bardzo lubiany film przez Ciebie to bardzo malo ;]
więcej razy obejrzałam ten film...
30 razy to było dopiero 7 listopada 2008 roku
a teraz mamy luty 2009 xPP
Byłoby pięknie jeśli powstałaby część druga, tylko szkoda, że bez Willema Dafoe... Paul Smecker jest po prostu genialny!
Ja też tak mam ze Świętymi :D:D:D już nawet nie liczę,bo to ponad 100 :P
Rodzina myśli że mam świra,choć może i słusznie...
Tak Willem Dafoe był świetny!!!
"Myslalem, ze to typowo męskie kino ale jak widac niektore kobietki wola pistolety niż Step Up ;)"
Raczej spora większość,tylko niektóre panie nie chcą się do tego przyznawać by nie popsuć sobie opinii :P Kobiety przecież powinny być delikatne,oglądać łzawe romanse i pachnieć kwiatkami...A nie oglądać Rocco w kominiarce :P
"Raczej spora większość,tylko niektóre panie nie chcą się do tego przyznawać by nie popsuć sobie opinii :P Kobiety przecież powinny być delikatne,oglądać łzawe romanse i pachnieć kwiatkami...A nie oglądać Rocco w kominiarce :P"
Protestuję przeciwko takiemu stereotypowi kobiety ;) Ja osobiście preferuję właśnie kino akcji (ale możliwe, że jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę hehe )
A co do "Świętych" to cieszę się ogromnie, że w końcu doczekałam się kontynuacji. Film jeden z moich ulubionych! Tylko faktycznie brakować mi będzie Dafoe...
P.s.A film może tak popularny wśród kobiet właśnie dzięki rodzeństwu McManus? O tym to Panowie nie pomyśleli hehe ;)
O ludzie, jakiego ja zaciesza miałam, kiedy dowiedziałam się, że będzie Boondock Saints II :D
Święci..., to jeden z lepszych filmów jakie oglądałam :D Ha, a scena z kotem, bezcenna x)
Podchodzę sceptycznie do 2 części. Pierwsza była genialna, obawiam się, że 2 może być porażką, brak chociażby Dafoe, a na jego miejsce wstawienie jakiejś wypolerowanej ślicznotki jest dużym ubytkiem 2 części.
KECAJ09 zgadzam się z Tobą w zupełności. Mam przeczucie że dwójeczka zniszczy dobre miano wspaniałej jedynki. Pozostaje mi tylko nadzieja że jednak się mylę bo uwielbiam ten film i nie chcę żeby go spaprano