Święci z Bostonu II - Dzień Wszystkich Świętych

The Boondock Saints II: All Saints Day
2009
6,8 42 tys. ocen
6,8 10 1 41541
4,9 8 krytyków
Święci z Bostonu II - Dzień Wszystkich Świętych
powrót do forum filmu Święci z Bostonu II - Dzień Wszystkich Świętych

co się stało Flaneremu w twarz? wygląda jakby się blisko spotkał z tramwajem albo jakby nie zdążył się wygoić po liftingu...

ocenił(a) film na 6
plewka3

Też się nad tym zastanawiam... Wygląda, co najmniej groteskowo.

ocenił(a) film na 8
Pinokio1983

10 lat mineło , zestarzał sie po prostu. ale ostro pił :D

biernat_krakow

Miał wypadek i operację plastyczną po nim ponoć.

ocenił(a) film na 6
Mruwek

To by miało sens.

Mruwek

Co serwis to inne rewelacje. Na YT ktoś napisał, że to Norman Reedus w 2005 r. miał wypadek samochody, w którym wyleciał przez przednią szybę (w jednej ze scen trailera widać, że ma jakiś ślad pod okiem - choć może to być jedynie charakteryzacja). Flanery natomiast miałem mieć od bardzo dawna problemy z okiem i miał operację, podobno nie do końca udaną. No i do tego wiek zrobił swoje.

Gh0st

ja kolesia poznałam po głosie, ale nie mogłam uwierzyć, że to faktycznie on, mimo wszystko i tak nie mogę doczekać się premiery:)))

ocenił(a) film na 8
sharida

A Ja wam mówię że to charakteryzacja.

ocenił(a) film na 8
Pinokio1983

10 lat go posuneło... ale i tak chłopaki wyglądają zajebiście :D

plewka3

Miałam dokładnie to samo wrażenie - lifting ;) Ostatni raz widziałam go "Ten inch hero" i wyglądał normalnie. Jeszcze się dziwiłam, że facet w ogóle się nie starzeje. A tu nagle mijają 2 lata i nie da się go poznać! Gdyby mi nie napisali to bym myślała, że jakiś inny aktor gra :( A swoją drogą to trochę się boję tego filmu. Żeby nie było jak z np. Matrixem :/ No ale pozostaje mieć nadzieję, że poradzą sobie z własną legendą ;)

ocenił(a) film na 8
Daimon_F

http://www.imdb.com/media/rm1894878720/nm0001218 mówiłem wygląda normalnie, to charakteryzacja.

Robert831231

Otóż wcale nie wygląda normalnie. Wygląda tak, jak w filmie - czyli jak David Duchovny na polskim plakacie The X Files 2 - jakby jakiś grafik spieprzył obróbkę zdjęć.

ocenił(a) film na 6
Robert831231

To jest dla Ciebie normalnie? Facet już się nawet naturalnie uśmiechnąć nie potrafi. Na wszystkich zdjęciach jakieś dziwne minki serwuje. A tu masz zdjęcie z tego samego eventu, gdy się zapomniał i roześmiał...
http://nimg.sulekha.com/Entertainment/original700/sean-patrick-flanery-lauren-hi ll-2009-10-29-3-40-27.jpg

oneofthefew

hmmm odrętwienie... możliwe, że są to skutki botoxu

plewka3

o cholera! a taki przyjemny był. jak to w filmie wygląda?

ocenił(a) film na 7
muchaveer

ojej, to jest straszne, wygląda jak jakiś bezzębny dziadzio, jak się uśmiecha. biedny! oglądając film zastanawiałam się właśnie co mu się stało...

ocenił(a) film na 7
hammerhead

Zdjęcie okrutne. Przyznaje że nienajlepiej się prezentuje bueheheh.