6,3 5,3 tys. ocen
6,3 10 1 5336
4,2 4 krytyków
Świadectwo
powrót do forum filmu Świadectwo

Według mnie tego typu filmy nie powinny podlegac ocenom na filmwebach itp.
Opowiada on po prostu o zyciu i wędrówce JP2.
Nie umiem ocenic go w skali 1-10. Tyle

użytkownik usunięty

zgadzam się w 100% , tego typu filmy nie są po to by były jakimś arcydziełem lecz by pokazać życie i historie JP2 ;]

hahahaha! A przepraszam co to nie jest film? A skoro jest to film to niby z jakiego powodu ma nie być poddawany ocenie? Bony, ludzie wyluzujcie niedługo zaczniecie robić kupę w kształcie papieża :|

papugwredny

No to nie oceniaj :) Film to film i jak każdy podlega ocenie :)

użytkownik usunięty
Joe_Black1

Oczywiście jesli ocene dla tego filmu potrafisz wyrazic w skali 1-10 to gratuluje. Ja po prostu nie chce, nie umiem - dlatego nie oceniam.
A z kupą w kształcie papieża to ciekawa sprawa... ;)

nie potrafie bo tego nie ogladałem. Ty nie umiesz wiec nie oceniasz ale
skad pomysl ze ten film nie powinien podlegac żadnej ocenie to nie
rozumiem :)

użytkownik usunięty
Joe_Black1

Tak, bo swietnym pomyslem jest ocenianie zycia JP2... ;/

nie życia tylko filmu o życiu a to jest spora różnica

ocenił(a) film na 2

A to niby czemu?

Ten film to żerowanie na pamięci Papieża, film zrobiony wyłącznie dla kasy, nie wnoszący niczego nowego. Odgrzewany kotlet dla tłumów uczniów, których się zapędziło do kina ze szkół. 1/10.

użytkownik usunięty
_Garret_Reza_

I tu masz troche racji.. <za krotki oczywiscie>

_Garret_Reza_

"niczego nowego..."? To musisz mieć niezłą wiedzę na temat życia Papieża, że wg Ciebie ten film niczego nowego nie wniósł. I od kiedy "zapędzanie tłumu do kin" jest żałosne? Jeśli choć jednemu uczniowi coś zaświtało w główce po tej projekcji, to chyba warto było to zrobić.

ocenił(a) film na 2
eszel

A tam niezłą :) Po prostu chłonąłem to, co gadali w telewizji przy okazji pogrzebu itd. A wiesz mi, wtedy powiedzieli z 3 razy tyle ile w tym filmie. I zrobili to dla telewizji.

Wiesz, skoro takiemu komuś nie zakwitło nic w głowie tyle lat po jego śmierci...

eszel

Zapędzanie do kin to czkawka po komunie. Miał rację Mojżesz, że prowadził Żydów do ziemi obiecanej 40 lat. Ci którzy pamiętali niewolnictwo musieli umrzeć.