6,3 5,3 tys. ocen
6,3 10 1 5336
4,2 4 krytyków
Świadectwo
powrót do forum filmu Świadectwo

Film cudowny, wspaniałe ujęcia (panoramy, zachody słońca itd), już miałem wyjść z sali bo nie mogłem wytrzymać ze wzruszenia kiedy widziałem jak Japończycy śpiewają “Góralu czy ci nie żal”.

Apeluję do wszystkich.
Nie dajcie się sprowokować pustym komentarzom, zamieszczanym tu przez niektóre dzieci z podstawówki i tym podobnych. Ponieważ, wiele z nich idąc z klasą na tego typu film popisuje się przed kolegami by ukryć swoją słabość i ewentualne emocje, które wywołuje taki obraz. Po prostu jeszcze nie dorośli do takich scen i póki co zostaje im zachwycanie się spidermanem, x-menem i innymi równie ambitnymi ekranizacjami.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Mateusz_61

Ja uważam film za fatalny, tak samo jak pomysł oglądania go na wycieczkach szkolnych...
Ja byłem z kolegami i nieźle się uśmialiśmy :P
Czy jestem więc dzieciakiem?

Znawca_

Jestes debilem ale zrozumiesz to za 40 lat

ocenił(a) film na 3
s234

To do mnie koguciku, bo chyba się przesłyszałem ?

ocenił(a) film na 10
Znawca_

tak do ciebie! PSEUDO "znawco"

ocenił(a) film na 3
Fisher_7

Dzięki za informację, skoro kugucik bał się odpowiedzieć... BTW/Nie ma to jak userzy ktorzy napiszą tylko dwa posty na forum, a potem się nie odzywają :P
Coś czuję, że zaraz mnie zjedzą fani Świadectwa, za to, że śmiałem je tak nisko ocenić (3/10). Wątpię, że to bedzie dyskusja na poziomie, bo z kimś kto z góry zakłada, że osoba o odmiennym zdaniu to dzieciak, nie ma żadnej rozmowy :/

Mateusz_61

Częściowo się z tobą zgadzam aczkolwiek od x - manów to mi się odczep :)