TO NIE JEST FILM KOMERCYJNY, TO JAK SAMA NAZWA MÓWI ŚWIADECTWO. TRUDNO GO OCENIAĆ PORÓWNUJĄC DO INNYCH FILMÓW O PAPIEŻU, BO MA ON ZUPEŁNIE INNY CHARAKTER. JEST JEDNYM Z TYCH ŹRÓDEŁ WIEDZY , KTÓRE POZWALA NAM POSZERZYĆ WIEDZĘ O OJCU ŚWIĘTYM A NIE TYLKO JĄ ODŚWIEŻYĆ :0)
Wątpię... jest to film kiepski i pokazuje to co wszyscy i tak już znamy (poza zamachem z nożem).
Dokładnie. A poza tym to zwykła komercha. Mogliby puścić ten film w TV skoro jest tak ważny i chce przybliżyć (po raz setny) sylwetkę JP2. Oglądalność byłaby pewnie nawet większa, ponieważ nie trzeba by było wydawać kasy, no, ale przecież o nią chodzi, więc nie da rady. Nie oglądałem i nie zamierzam. Żeby nie było, JP2 szanuję, mimo iż jestem niewierzący. Tyle, że to zbijanie kasy na jego osobie jest przegięciem.
Acha czy ja dobrze rozumiem:
Dziwisz po 40 latach życia przy Janie Pawle leci na kasę tak??
I tworząc ten film nie przyświecał mu żaden inny cel jak tylko zrobić szarych ludzi w balona??
Rozumiem że film może wydawać się nieciekawy( każdy ma prawo do własnej opinii)ale takie stawianie sprawy to lekka przesada chyba nie??
P.S.Bez urazy dla nikogo macie prawo wypowiadać swoje zdanie . Po to jest ta strona, próbuje tylko polemizować :0)